Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хлопці , бережіть себе і хай бог оберігає. Мільйон сердечок вам.

Ну що робити з тими авторами, що займаються плагіатом? Кілька новачків я відловила. А тут одна, що вже й давненько пише, і, вочевидь, прагне пупулярності, таке утнула. Я й раніше за нею таке помічала, хтось вірш напише і вона невдовзі свій на ту ж тематику, але то хоча б просто надихалася. Зараз же тупо трохи перероблений переклад. Причому вона у рос групі оригіналу поставила супер, а потім у нас запостила українською зі своїм авторством :рл:

Ну що робити з тими авторами, що займаються плагіатом? Кілька новачків я відловила. А тут одна, що вже й давненько пише, і, вочевидь, прагне пупулярності, таке утнула. Я й раніше за нею таке помічала, хтось вірш напише і вона невдовзі свій на ту ж тематику, але то хоча б просто надихалася. Зараз же тупо трохи перероблений переклад. Причому вона у рос групі оригіналу поставила супер, а потім у нас запостила українською зі своїм авторством :рл:
Перекладач теж професія))

Ну що робити - не пропускати у стрічку та сварити :-) :незнаю:

Ну що робити - не пропускати у стрічку та сварити :-) :незнаю:
То в Мікро, там автоматично друкується. А крім того, це мені тоді треба моніторити постійно рос вірші. Цей я випадково побачила, просто в стрічці показало.
А авторці я написала, а вона відповідає: саме смішне, що я спочатку написала свій, а тоді побачила той. Але я їй не вірю. І дуже сумніваюся, що в такому разі вона б поставила під чужим віршем "супер".

коли поганий плагіатор
скрізь викраде мої вірші
то я до суду не звернуся
сама той зашморг затягну
:dead:
:D

Лавка. Парк. Сижу кавую, задумалась.
Чоловічий голос збоку наближається, чую - вчить дитину вимовляти "ля". Чоколятта і все таке.
Піднімаю голову. Військовий у прикольних модних кедах і навушниках, веде свою малу зі школи і навчає. Тепла картинка така.
Посміхнулась. Він теж посміхнувся :)) привітався.
Тепло. Завдяки їм ми можемо перебувати в безпеці. Особливо жінки з маленькими дітьми, яких мскаль хай і вигнав з дому, але вигнати з країни не зможе ніколи, доки ця країна існує і живе, на повні груди, кожним своїм километром і кожною своєю людинкою.

коли поганий плагіатор
скрізь викраде мої вірші
то я до суду не звернуся
сама той зашморг затягну
:dead:
:D
коли затягне лена зашморг
то плагіатор усвідо
мить що дарма вірші поцупив
але сказать не зможе це

Щось мені не дуже зрозуміла ідея отієї Ідеї Олександрівни, яка з Мальвою пише про говори. Каже, що на сході не суржик. Ну як же не суржик, якщо половина слів рос. :незнаю:
Я проти того, щоб вважати це східним діалектом.

Замість тисячі слів :кава:
Вчора пила капучіно чомусь у кафе японської кухні :D (ну, просто воно було найближче). Капучіно звичайне, а ось "десерт" шоколадний до нього трохи пах рибою :іржач: Нічого незвичайного, еге ж? :D А чим воно могло би пахнути в рибному кафе?

image.jpg

На смак взагалі-то норм. "Півник на палочці". :D

Вчора пила капучіно чомусь у кафе японської кухні :D (ну, просто воно було найближче). Капучіно звичайне, а ось "десерт" шоколадний до нього трохи пах рибою :іржач: Нічого незвичайного, еге ж? :D А чим воно могло би пахнути в рибному кафе?

image.jpg

Рибою то прикольно. В мене молоко з чіа на десерт

image.jpg

Жодного креативу! Треба було цей десерт робити у формі риби :риболовля: :D

Я сьогодні намагалася згадати. Фігвам. :незнаю: :D Щось на с, а далі ніяк. Страх якийсь, коротше :іржач:
Я його намагалася запам'ятати як поєднання двох слів: стриптиз та комизяки :) Але тепер бачу, що замість стриптизу є більш схоже слово :іржач:

Назад
Зверху Знизу