Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
цілу хвилину витрачати на пошуки смайла замість дужок.
А якщо нічого не шукати, а тільки двокрапку? Решту писати вручну. Я так завжди роблю, мені теж смайли шукати довго. Скоріше написати вручну :)
Хоча в принципі роздивлялися смайли - у вільний час :іржач: - мені подобається, вважаю, що на ХФ смайлики дуже особливі. Айвенго, щоправда, їх завжди лаяв, як з Львівфоруму прийшов, і попередній движок вбуллетін теж. :-)

Я знала, що відреагуєш, якщо побачиш :)

Так, пам'ятаю, що Соня просила порадити книжку, де б відбувалося навчання через тернії )))
А Капюшон просив тобі персонально передати привіт :)
Дякую, мені приємно!

Люди, що займаються усіма отими вправами, роблять зарядку і т.і. - то величезні молодці.
А я дуже відважно відбиваю всі (майже всі) спроби змусити себе :іржач:
Так і я підзабила на тренування. :збентежений:

Я в дитинстві, коли вже сама вміла читати, була в захопленні від книжки про маленьку відьму. Нам тоді багато привезли гарних книжок до бібліотеки від дружини генерала, який народився в нашому селі. І мені їх з читального залу давали додому, бо мене знали як заповзятого читача :)

А якщо нічого не шукати, а тільки двокрапку?
Яку двокрапку?
Мені дужки заміняють оцей смайл :D
Його вручну теж довго, бо треба перемикати на англ. Як і деякі інші, наприклад :ги: на рос. Але ги нічим не заміниш, тож доводиться.

26 лютого відзначається оригінальне свято – День неквапливості (або День повільності), яке до теперішнього часу вже набуло «статусу» міжнародного дня.

Ідея започаткування такого свята належить італійцям. Саме вони – дуже активний та емоційний народ – вперше відзначили День неквапливості у 2007 році, з метою спокійної насолоди життям у кожен її неповторний момент.
**
Так що, виходить, сьогодні усі повинні бути дещо бабаками :) :клас:
Це 100% моє свято :сплю:

То ми кожні вихідні гуляем по місту бо возимо доньку на заняття до Художника . Тепер вона хоче ще навчитись грати на піаніно .... ох

Я обожнюю Анну Кареніну і Майстер і Маргарита.

Назад
Зверху Знизу