Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я знала, що відреагуєш, якщо побачиш :)
Гарячі любительки книжок
Так, пам'ятаю, що Соня просила порадити книжку, де б відбувалося навчання через тернії )))
А Капюшон просив тобі персонально передати привіт :)

Люди, що займаються усіма отими вправами, роблять зарядку і т.і. - то величезні молодці.
А я дуже відважно відбиваю всі (майже всі) спроби змусити себе :іржач:

Люди, що займаються усіма отими вправами, роблять зарядку і т.і. - то величезні молодці.
А я дуже відважно відбиваю всі (майже всі) спроби змусити себе :іржач:
А я мрію коли знову займуся спортом. І TRX лежить пів року, тільки пару раз вийшло позайматися, вожу за собою.

Хто сьогодні сплячий бабак?:кава: :D
26 лютого відзначається оригінальне свято – День неквапливості (або День повільності), яке до теперішнього часу вже набуло «статусу» міжнародного дня.

Ідея започаткування такого свята належить італійцям. Саме вони – дуже активний та емоційний народ – вперше відзначили День неквапливості у 2007 році, з метою спокійної насолоди життям у кожен її неповторний момент.
**
Так що, виходить, сьогодні усі повинні бути дещо бабаками :) :клас:

Чому отой фіолетовий смайл в реакціях такий стрьомний? Він неправильний. Немає смайла здивування, проте є той, що збирається померти від шоку :D

26 лютого відзначається оригінальне свято – День неквапливості (або День повільності), яке до теперішнього часу вже набуло «статусу» міжнародного дня.

Ідея започаткування такого свята належить італійцям. Саме вони – дуже активний та емоційний народ – вперше відзначили День неквапливості у 2007 році, з метою спокійної насолоди життям у кожен її неповторний момент.
**
Це не мое свято . Я не вмію нічого повільно робити .

**
Я згодна! :смайл,що лізе в нору: :D

Назад
Зверху Знизу