Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Когось ще крім Ф'ям напрягають оці посмішки дужками? )

З цього все і починається. З руху головою "так" :)
Нікого, звісно. Всі, хто не Скорпи - не звертають уваги на дрібниці :)
Не думаю, що тут має значення знак. Бо тоді всіх Скорпів має напрягати? Хоча мені це теж візуально не подобалося, але між цим та зручністю я обираю зручність. Якщо ще комусь не подобається, то можу спробувати прикласти додаткових зусиль. Але не сьогодні. Бо міняється погода, це на мене знов діє, я знову дуже дратівлива, і мені краще не приходити в тему, ніж цілу хвилину витрачати на пошуки смайла замість дужок.
А от коли попустить, то можу знов :)

Два брати – підсніжник і пролісок – одними з перших відкривають карнавал цвітіння.
Чому брати?
Та тому, що відрізняються вони лише кольором: підсніжник – білий, а пролісок – блакитний.
Підсніжник - білий пролісок. (с)

Я досі їх не розумію. Для мене чогось вони здаються виразом злості
А ти ніколи не спілкувалася в чатах, де не було смайлів, або їх було дуже довго чекати, бо інет слабкий і вони довго відкривалися, або взагалі не відкривалися?
А коли довго чекати їх відкриття, а переписуєшся цілими днями, то використовуєш те, що є (от зараз ледве не поставила дужки, вже за звичкою, звичка теж виробляється, бо так набагато скоріше :) ) Чекати хвилину, чи навіть пів хвилини, поки поставиш смайл, для мене дуже довго :)
Вони прийшли до нас з давніх часів, коли круглі смайлики ще не народилися :* :)
Вузликове письмо :)

Останнє редагування:
ff9jgb.jpg
:)
"Архіви Дзеркалля" :)

Назад
Зверху Знизу