Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
  • Це смішно!
Реакції: E.N
Отже, що в мене нового...
1. Наснилося, що вампіри бояться меліси.
2. Мені так подобається той сірий колір на екрані смартфону, що не можу передати як. Не малюнок, а самий колір. Так би дивилася й дивилися :іржач: Я його аж ніби на дотик відчуваю :)

• Це лайк!
Пташка українізує простір :)
Зареєструвалась я на другий рівень цього курсу. Все ж краще, ніж в новини залипать.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

вампіри бояться меліси.
А коти люблять котівник котячий ("масло масляне" :іржач:) або котячу м'яту :ги:
Продовжую привчати кішку до нової дряпалки. Купили спрей з котівником, напахчили дряпалку. Ну і що, котівник їй подобається, а дряпалка ні. :D

:D
Моїм чудово заходить Бронхофіт та Заспокійливий збір номер 2. :D Про котячу м'яту у складі там не написано :D
Засипаю в стару шкарпетку ложку, шкарпетку зав'язую і іграшка для осатаніння готова. Прив'яжи щось таке до дряпалки

Продовжую привчати кішку до нової дряпалки. Купили спрей з котівником, напахчили дряпалку. Ну і що, котівник їй подобається, а дряпалка ні. :D
В тебе та ж сама кішка? Гадаю, важко привчити немолоду тварину до дряпалки, вона ж звикла точити кігті в інших місцях 🙄

Останнє редагування:
В тебе та ж сама кішка?
А яка ж? Якби було якесь інше коте, я б вже написала про це 100500 разів :)
вона ж звикла точити кігті в інших місцях 🙄
На лоджії з"явилися сидіння від машини. Вона не розгубилася і почала точити об них :іржач:

Мені снилося, що настав апокаліпсис, більшість людей перетворилися на вампірів. Ми подорожували невеликою групою, натрапили на жінку, яка вирощувала мелісу для чаю, зупинилися в неї. Потім виявилося, що у нашому напрямку йдуть вампіри, почали збиратися, жінку з собою взяли. Кілька чоловіків у нас були зі зброєю, а в мене нічого не було, крім півлітрової баклажки з водою, якою я і мала намір відбиватися :D Аж тут згадала, що вампіри бояться меліси. Ми почали її рвати, а потім я додумалася натерти нею шкіру.
Пішли. Десь вдалині було видно зруйнований замок, там були вампіри, і вони нам помітили. Що нападуть - не було ніяких сумнівів, я подумала, що мені треба ще якась зброя, окрім баклажки. І прокинулася :)

Останнє редагування:
  • Я в шоці!
Мені снилося, що настав апокаліпсис, більшість людей перетворилися на вампірів. Ми подорожували невеликою групою, натрапили на жінку, яка вирощувала мелісу для чаю, зупинилися в неї. Потім виявилося, що у нашому напрямку йдуть вампіри, почали збиратися, жінку з собою взяли. Кілька чоловіків у нас були зі зброєю, а в мене нічого не було крім півлітрової баклажки з водою якою, я і мала намір відбиватися. Аж тут згадала, що вампіри бояться меліси. Ми почали її рвати, а потім я додумалася натерти нею шкіру.
Пішли. Десь вдалині було видно зруйнований замок, там були вампіри, і вони нам помітили. Що нападуть - не було ніяких сумнівів, я подумала, що мені треба ще якась зброя, окрім баклажки. І прокинулася :)
Це оповідання штучного інтелекту?

Я теж так подумала
Іра, як мені б хотілося, щоб ти теж була з нами в нашому кавовому клубі! ах, як шкода, що ти не кавоманка :)
Ну от що це таке, як так взагалі можливо.. :хмммм:
Мені снилося, що настав апокаліпсис, більшість людей перетворилися на вампірів. Ми подорожували невеликою групою, натрапили на жінку, яка вирощувала мелісу для чаю, зупинилися в неї. Потім виявилося, що у нашому напрямку йдуть вампіри, почали збиратися, жінку з собою взяли. Кілька чоловіків у нас були зі зброєю, а в мене нічого не було крім півлітрової баклажки з водою якою, я і мала намір відбиватися. Аж тут згадала, що вампіри бояться меліси. Ми почали її рвати, а потім я додумалася натерти нею шкіру.
Жахіття, що людям тільки сниться.. :)
Вчора, як шукала фільми про надприродне, бачила опис подібного фільму, про вампирський вірус.

Назад
Зверху Знизу