Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Re: Зазеркалье

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.
І тут малюнки зникли! Мені здається, що це через нову платформу ХФ. Не може такого бути, щоб самі. Так шкода! :(

Я обожнюю Анну Кареніну і Майстер і Маргарита.
Нарешті я зустріла людину, якій подобається Анна Кареніна. Я все думала: де ж ті люди, чи існують вони? :D
Якщо що - мені не подобається. Ледве змусила себе прочитати, коли вивчали, перегортала по кілька сторінок :)

Найяскравіші враження і емонійний сплеск від прочитаного були в юності.
Топ це Айвенго В.Скотта.
Все інше - щось подобається більш, що меньш... взагалі, потім зацікавилась фантастикою, але ніщо по декілька разів не перечитувала... начебто

Нарешті я зустріла людину, якій подобається Анна Кареніна. Я все думала: де ж ті люди, чи існують вони? :D
Якщо що - мені не подобається. Ледве змусила себе прочитати, коли вивчали, перегортала по кілька сторінок :)
:D

"Архіви Дзеркалля" :)
Корисно буває ритися в архівах Дзеркалля :) Я ось натрапила на серіал, який досі не бачила, на вампирську тематику. А актор мені знайомий по серіалу "Полдарк". Сховаю, бо ти не любиш чорне кучеряве волосся.
ejce7f.gif
Лена, ти сама його навряд чи бачила? Не твій улюблений жанр, мені здається :)

То ми кожні вихідні гуляем по місту бо возимо доньку на заняття до Художника . Тепер вона хоче ще навчитись грати на піаніно .... ох
Із занять музикою (своїх та дитини) також усвідомила - інструмент повинен бути легким! :D

От Война і Мир то мені нудна дуже . Читала теж перегортаючи. Ще й читати довелось декілька разів. В Університеті...

Із занять музикою (своїх та дитини) також усвідомила - інструмент повинен бути легким! :D
Отож. Ми з сином сьогодні ржали, бо уявили як донька вийшла заміж і поперда з собою те піаніно :D

От Война і Мир то мені нудна дуже . Читала теж перегортаючи. Ще й читати довелось декілька разів. В Університеті...
Мій чоловік читав перший раз ще в школі через сторінку, а усвідомленно вже пару років тому і йому дуже сподобався роман.

Мій чоловік читав перший раз ще в школі через сторінку, а усвідомленно вже пару років тому і йому дуже сподобався роман.
Так, в різний період життя, ми сприймаємо інформацію інакше.

Лена, ти сама його навряд чи бачила? Не твій улюблений жанр, мені здається :)
Кого, Єйдена Тернера? Ні, живцем його не бачила:D... Фільм, де він вампір починала, але щось не пішло, хоч вампір з нього вийшов хороший. А ще він Кілі з Хобіта:)

Я ще Властелин колец не дивилась і Тітанік ніколи. Я засипали на 5й хвилині . То не мое щось .

Назад
Зверху Знизу