Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ви повинні пам ятати просту річ - Ви і саме Ви повинні бути лідером в своїй сім ї. Найсильнішим.
Бо для жінки не є природнім статтєві стосунки зі слабшими
Не лідером, а безпечним і в дорослій позиції.

Ви повинні пам ятати просту річ - Ви і саме Ви повинні бути лідером в своїй сім ї. Найсильнішим.
Бо для жінки не є природнім статтєві стосунки зі слабшими
Уже давно матріархат. Жінка сама вибирає.

Буває й таке. Сильна жінка, біля якої сильний чоловік не затримається. Маю приклад. Вона- бізнесвумен, він вдома готує :)
Усіх влаштовує..
Ну їх задовольняє кожного , той стан, в якому вон е. Можливо вона з ним почувається безпечно і ми ж не знаємо як в ліжку, хто е хто.

Прийшов час міняти телефон. Як і минулий раз - може АйФон? Прийшов в магазин, потримав. Як і минулий раз, не впирає взагалі. Але так і життя пройде якшо не взяти знов.

На ранок наготувала. Банан, потім смородинове варення без цукру, вівсянка сира, чиа, йогурт без цукру, какао. Залишити до ранку . Перемішати і їсти. Головне не зжерти зараз.
Переглянути вкладення 13222569
Теж дуже люблю мюслі. І їм у будь-який час доби :клас: Вважаю, ти не потовстієш, якщо з"іси зараз. І вранці теж :)

А я люблю навпаки і що. Тоді компроміс треба . Е багато інших позицій взагалі. Так, то був відступ. Яка мета твого запитання? Як що жінка постійно ображаеться, то в неї проблеми, а не в тебе. Образа, це злість і в більшості на себе . Жінці треба висказатись, а що б чоловік послухав . От моя порада, як вона ображаеться, скажи, що ти її розумієш але не вибачайся, як що не винен. Просто послухай .
Компроміс це собачками?
Обидва на колінах

Прийшов час міняти телефон. Як і минулий раз - може АйФон? Прийшов в магазин, потримав. Як і минулий раз, не впирає взагалі. Але так і життя пройде якшо не взяти знов.
Так бери звичайно. Чого ж бажання свої не здійснювати .

Бо для жінки не є природнім статтєві стосунки зі слабшими.
Тому програш в скандалі з нею не є безпечним. Може коштувати Вам розвалу сім ї. Вашої сім ї.

Ви мусите виходити зі скандалів з нею переможцем. При чому за безперечною перевагою. Не за очками.
Це і відіб є в неї смак до влаштовування нового скандалу. І підвищить Ваш ранг в її очах. І любов спалахне з новою силою.
В декого смак до сварок нічим не відбити :іржач:

А що впирає? HTC, Сяомі? Що впирає, те й брати, незважаючи на думку якихось сторонніх мажорів..

Але що означає - прийшов час? :ги: Тобто телефон все ще цілком працює, ніяких глюків, просто набрид?

Мені ці жабоїди ніколи не подобались)
Головне, щоб вони подобалися жінкам :іржач:
Та начебто вибор зараз багатий, щось можна знайти, що сподобається :)

Грє'ттА Тундбєрг віпустіла кніжку ,,Всє про клімакС '' - нунА.конєць то , мі в.нітєрплячке))!

Це і відіб є в неї смак до влаштовування наступного дня нового скандалу
А що робити, якщо жінка взагалі не любить скандалів, ніколи б не сварилася, але її туди втягують саме тою ж поведінкою, яка й минулого разу спровокувала скандал? :)

О, у справу пішли фото. То що - може всі швиденько завуалюєте свої фотки і кинете нам сюди?

Коли мова йде про нормальних жінок, налаштованих "по старому" на по-життєвий шлюб, то звичайно тоді жінці потрібно просто зрозуміти, що є інстинктивна поведінка жінки. Яка примушує її перехоплювати керування в сім ї. Ця поведінка є руйнівною для її шлюбу. Тому то дуже добре коли обидва розуміють ці важели, які рухають пару зосередини. І не підсилюють дію цих важелів. І цього достатньо зазвичай.
А інструментарій знайдете. Якісь домовленості по розподілу зон відповідальності, домовленості по бюджетам. І інше.
Наприклад гарною домовленістю був би принцип рівних внесків в сім ю. І таке інше
О боже. ..

Я нічого не завуальовував(*** ледь палець не зламав це писати)))
То є я на новий рік, не помьятаю якого року
Мене змусили, але й нагородили потім чарівні дівчата)
У тебе дуже хитрі очі ;)

А що робити, якщо жінка взагалі не любить скандалів, ніколи б не сварилася, але її туди втягують саме тою ж поведінкою, яка й минулого разу спровокувала скандал? :)
Яка золота людина (ця жінка))

Я нічого не завуальовував(*** ледь палець не зламав це писати)))
То є я на новий рік, не помьятаю якого року
Мене змусили, але й нагородили потім чарівні дівчата)
Ну, в тебе природнє завуальовування (я зі словом впоралася без наслідків))), в інших може не знайтися фоток з бородою, прийдеться домальовувати :)

Назад
Зверху Знизу