Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Подобаються лайвстріми на ютюбі від Lukanova Family. То сім я з 3ма дітьми, що переїхала до Кракова 3 роки тому, вони ведуть такий собі влог - щоденник, але теж провадять стріми (десь по 22:05 по Україні) щовівторка - на польській мові, щоп ятниці на російській.
Нашо воно? Он в тік ток хоч кожного дня ті стріми.

Давай! :зуби: :любов:

Cподываюся, щось на кшталт цього? :-) (якраз в тематику дня)

40d8fb2365bd770c34e9f770e58bff8d.jpeg
Я купувала бомбочку для ванни з пелюстками троянд то ваууу.

Та я в курсі, але я в темі це викорінювала. Це ось із війною, послабила трохи гайки, бо розумію, що всі на нервах, і мені теж воно не треба - собі нерви псувати, порядки наводячи.
Та оскільки зараз побільшало людей, стало цікавіше, то хотілося б зберегти гарну атмосферу :)
Я зрозуміла. Як що, буду ходити в інші теми поспорити.

Але рожеву плітку далеко не ховай)
Та кнут - то корисна штука як не поглянь. Для хлопців різноманітних видів :D
Ну, ми начебто вчора непогано виступили. Так непогано, що я сьогодні купуючи яйця видала " Мені будь ласка тих яєчок, які гарнюсенько лежать" :D
Так, вчора дійсно був гарний творчий день.

Останнє редагування:
На ранок наготувала. Банан, потім смородинове варення без цукру, вівсянка сира, чиа, йогурт без цукру, какао. Залишити до ранку . Перемішати і їсти. Головне не зжерти зараз.
Переглянути вкладення 13222569

Бгг)
Я думав то за коммунальні і вліз з субсідією)

В мене вже більш 20 років КС і номер не міняв ніколи, але треба ще водафон. Він єдиний під бахмутом робив на інет, а старлінк не завжди був поруч
Та в мене мій старий номер зберігся, який був першим і я теж ніколи не міняла раніше. Там дуже вигідний тариф, але ж мені тепер треба інет, у Харкові був провідний, то не було потреби. Та мені це не заважає, хай три буде. Та я й спілкуюся рідко.
Давай! :зуби: :любов:

Cподіваюся, щось на кшталт цього? :-) (якраз в тематику дня)

podarki_na_den_svyatogo_valentina_1.jpg
Ото ти забажала! В нас і ванни нема )) Піддон є зі шторкою. Це ж маленька хатка, збудована ще після тієї війни. Ну, хатку цеглою обклали, з комори ванну кімнату зробили - три метри :іржач: Дві кімнати і прихожа. Але як для старої хати, то норм :)

Та постривай)
От я люблю коли дівчина на мені зверху скаче. Але ж ви постійно плюх на спину і працюй тіпа)
Он скажи мені - я не повинен ображатися, бо ображу жінку цим, яле якщо тіки підіймешь це питання, то вона все одно буде ображатись)
Що за фігня ? Чому при всіх раскладах чоловік по ітогу повинен вибачатись ?))
А я люблю навпаки і що. Тоді компроміс треба . Е багато інших позицій взагалі. Так, то був відступ. Яка мета твого запитання? Як що жінка постійно ображаеться, то в неї проблеми, а не в тебе. Образа, це злість і в більшості на себе . Жінці треба висказатись, а що б чоловік послухав . От моя порада, як вона ображаеться, скажи, що ти її розумієш але не вибачайся, як що не винен. Просто послухай .

На ранок наготувала. Банан, потім смородинове варення без цукру, вівсянка сира, чиа, йогурт без цукру, какао. Залишити до ранку . Перемішати і їсти. Головне не зжерти зараз.
Переглянути вкладення 13222569
О, яке красиве! Та я б ще долала цукру :іржач:

Та постривай)
От я люблю коли дівчина на мені зверху скаче. Але ж ви постійно плюх на спину і працюй тіпа)
Он скажи мені - я не повинен ображатися, бо ображу жінку цим, яле якщо тіки підіймешь це питання, то вона все одно буде ображатись)
То французи винні :угу: Це вони таке придумали: якщо жінка не права - вибачись :)

Та ви вмієте все перекрутити і навіть коли жінка винна в чомусь, іноді простіше вибачитись перед неї за її *****)))
Чоловіки теж так вміють. То маніпуляція і дуже жорстока. Газлайтінг.

Та постривай)
Вибачте, хто на кому лежав? (майже (с)) :D

Та постривай)
Моя думка така: кому більше треба, той і "працює" :-)

Якщо жінці самій хочеться ****а, то її і вмовляти не треба. І звабить, і залізе. А якщо жінка займається ****ом тільки тому, що чоловіку треба, дивно чекати від неї поведінки ескортниці :зуби:

Ви повинні пам ятати просту річ - Ви і саме Ви повинні бути лідером в своїй сім ї. Найсильнішим.
Бо для жінки не є природнім статтєві стосунки зі слабшими
Буває й таке. Сильна жінка, біля якої сильний чоловік не затримається. Маю приклад. Вона- бізнесвумен, він вдома готує :)
Усіх влаштовує..

Назад
Зверху Знизу