Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Але була в мене колись дівчина
Вона практиковала тантричний ****
Декілька годин ти відчуваєшь партнера не прериваючи контакта, завжди твердий, але до фініша не доходиш
Ото я кайфовав на спині, а вона працювала мьязами своїми)
Незабутнє враження скажу я вам!)
Охоче вірю, що незабутнє :)

А мені це здається таким нудним! :збентежений: Я б за цей час (декілька годин! :eyecrazy:) вже краще щось би почитала, подивилася, спекла, поїла, помріяла, потанцювала, музику послухала.. А то все одне й те ж - **** та ****! :( :іржач: Коли **** занадто довгий, він вже й не здається ****ом.
А важкою працею :іржач:

Так бери звичайно. Чого ж бажання свої не здійснювати .
Теж так думаю. Хочеться-колеться - треба зробити і перегорнути. А виправдало сподівання чи ні то без різниці.
А що впирає? HTC, Сяомі? Що впирає, те й брати, незважаючи на думку якихось сторонніх мажорів..

Але що означає - прийшов час? :ги: Тобто телефон все ще цілком працює, ніяких глюків, просто набрид?
Хуавей у мене. Телефон бумбастик.
Ну я ж не ходитиму з ним все життя, хоч і цілком працює.
Та начебто вибор зараз багатий, щось можна знайти, що сподобається :)
Та мабуть візьму АйФона уже, не сподобається, то його легко продати.

Вони тільки номери моделей міняють і нічого не додають туди. Шо 11, шо 14 - береш любе і такий же ефект.

Теж так думаю. Хочеться-колеться - треба зробити і перегорнути. А виправдало сподівання чи ні то без різниці.

Хуавей у мене. Телефон бумбастик.
Ну я ж не ходитиму з ним все життя, хоч і цілком працює.

Та мабуть візьму АйФона уже, не сподобається, то його легко продати.

Вони тільки номери моделей міняють і нічого не додають туди. Шо 11, шо 14 - береш любе і такий же ефект.
Я оце намагаюся пригадати... Здається, в нас жодного разу не було твого фото. Навіть коли конкурс очей. Тоді Капюшон точно був. Ти ж уже заходив до нас тоді?

Останнє редагування:
Я оце намагаюся пригадати... Здається, в нас жодного разу не було твого фото. Навіть коли конкурс очей. Тоді Капюшон точно був. Чи ж уже заходив до нас тоді?
У кого у нас? В кого було бажання той роздобув давним давно. :перекур:

Почитай про тантричний ****
Це не просто ****, щось на рівні медитаціі
Мені подобалася інша ідея. Ти не знаєш, але в нас тут трохи езотерична тема, і я езотерикою займаюся. Трохи :) так от нам розповідали, що є такі техніки, коли знаєш що відчуває твій партнер, тобто відчуваєш його відчуття. І якщо це можуть обоє, і в них в ****і все гаразд, то це дуже цікаво було б. Але, звісно, такий хист мають одиниці.

Почитай про тантричний ****
Це не просто ****, щось на рівні медитаціі
Читала багато чого. А ще - моя Вчителька езотеріки розказувала про свій досвід. Я її так зрозуміла, що це було цікаво, але це все-таки "дитячі іграшки", вона ж пішла далі у розвитку. ****, навіть тантричний, - це тільки друга чакра. Розвиненій людини цього дуже замало :)

Ну ти ж знаєш як у подружки зуб болить? Все, ти оволоділа технікою. :D
Не знаю. Я знаю як болить у мене. А то треба відчувати чуже.
Хоча щодо тантричного ****у, мені здавалося, що там технікою мають обоє володіти...

Ну ти ж знаєш як у подружки зуб болить? Все, ти оволоділа технікою. :D
А! Як воно там називається? Підняття енергії кундаліні вгору по хребту? :-)

Багато хто згинув на цьому шляху.. мда.. :-) Тобто, енергія таки кудись піднялася, але скінчилося це тим, що в них тепер стан, як ото пріапізм. Не можуть ніколи задовольнитися :( Це взагалі-то трохи страшнувато.. Чи навіть не трохи..

Читала багато чого. А ще - моя Вчителька езотеріки розказувала про свій досвід. Я її так зрозуміла, що це було цікаво, але це все-таки "дитячі іграшки", вона ж пішла далі у розвитку. ****, навіть тантричний, - це тільки друга чакра. Розвиненій людини цього дуже замало :)
Я думаю, що про це можна судити, тільки з власного досвіду. Знов таки - люди можуть хотіти від ****у різного. Може їй це взагалі не треба було, просто як спроба що воно таке. А люди ж, які практикують, прагнуть повного злиття - фізичного і духовного, так начебто.

Назад
Зверху Знизу