Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Мені хочеться щось вигадати. З тобою :збентежений:
Раніше я б запропонувала писати, але зараз не до цього...
Ой. Забула подивитися Зюкіна, і комп вже вимкнула. Але тепер я знаю чим компенсувати незрозуміле бажання :іржач:
Чи ще щось можна придумати в темі. Немає ідей?
Дякую за довіру :любов: Я навіть не знаю, що це може бути. Думок немає. Із творчістю зараз у мене сумно:(

До наших кицьок прийшов новий наречений. І мені його не вдалося відігнати :іржач: Інші хоч на кілька метрів відійдуть та чекають, а цей лізе напролом :іржач: молодий ще, неляканий. Наречений красивий, але нам кошенята не треба, я дівчат в кухню запустила, а він не йде, сів на колодязі та чекає... Переглянути вкладення 13222536
колодязь штакетник баноки котик- 👍

Сваритися то і є ХФ)
Та я в курсі, але я в темі це викорінювала. Це ось із війною, послабила трохи гайки, бо розумію, що всі на нервах, і мені теж воно не треба - собі нерви псувати, порядки наводячи.
Та оскільки зараз побільшало людей, стало цікавіше, то хотілося б зберегти гарну атмосферу :)

Вы чоловік чи жінка?
Можна я висловлю свою думку? :) Це чоловік, який дуже кохає свою дружину. Вона в нього досі гарна, хоча живуть вже.. ну, мабуть, років 15-20. Тож постить її фотки тут - висловлюючи таким чином своє захоплення. Можна, звичайно, сперечатися щодо "чи маєте ви право її постити без її згоди", але ж він ніколи обличчя не показує. Тож це якби будь-яка картинка з Інету.

Мені особисто подобаються його світлини. А його жінка таки гарна :клас:

Дякую за довіру :любов: Я навіть не знаю, що це може бути. Думок немає. Із творчістю зараз у мене сумно:(
Та я на прозу теж не налаштована. Душа бажає свята, але щось воно не святкується. Ото хіба що віршики, бо коротеньке.
Я просто якось скучила за твоїм гумором :)

Хочиться трiшки з'єкономіть, бо з нового року перевели на інший таріф,нам сВатсіком нєпотянудЬ(.
Скільки коштує? Я за цей час вже 3 пакети купила, все намагалася відшукати такий, щоб подешевше, але щоб вистачало інету для роботи. Ось другий місяць на лайфі, так вони теж підняли. Тепер повернуся до попереднього, той тепер вигідніший :)
колодязь штакетник баноки котик- 👍
Село як воно є :ги: але можу сфоткати більш сучасну ванну кімнату ))))

Та я на прозу теж не налаштована. Душа бажає свята, але щось воно не святкується. Ото хіба що віршики, бо коротеньке.
Я просто якось скучила за твоїм гумором :)
Ну, ми начебто вчора непогано виступили. Так непогано, що я сьогодні купуючи яйця видала " Мені будь ласка тих яєчок, які гарнюсенько лежать" :D

Скільки коштує? Я за цей час вже 3 пакети купила, все намагалася відшукати такий, щоб подешевше, але щоб вистачало інету для роботи. Ось другий місяць на лайфі, так вони теж підняли. Тепер повернуся до попереднього, той тепер вигідніший :)

Село як воно є :ги: але можу сфоткати більш сучасну ванну кімнату ))))
ні, не треба, реально класне фото..

Сваритися то і є ХФ)
Він на цьому і тримався роками
Це правда.
Але, зауваж, де ті теми? Де ті люди? Вони розбрелися по своїх справах і іх ніщо не тримає разом :( Їм не хочеться прибігати кожен день одне до одного, ділитися чимось, почуватися "ми разом". А ми, дзеркальці, такі :)

Останнє редагування:
але можу сфоткати більш сучасну ванну кімнату ))))
Давай! :зуби: :любов:

Cподіваюся, щось на кшталт цього? :-) (якраз в тематику дня)

podarki_na_den_svyatogo_valentina_1.jpg

Назад
Зверху Знизу