Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Колись застрягнуть, як Вінні-пух у норі :-)
b81421e61d2a6e859c199d3947ccc533.jpg

Ні, я мав на сам перед дату 01.01. :D
Цього дня зазвичай люди бухають ще більше ніж в новорічну ніч.
ні, я з категорії , хто на наступний день після вживання не може нічого крім чорного чаю з лимоном без цукру в себе влити, а думка про алкоголь чи навіть його вид приводять до реакціії рвоти 😁

цікаво, як би своє перше повідомлення переглянути..

ДобриДень, шановні дзеркальці.
Як ви?
Хто дома, хто ще ні?

цікаво, як би своє перше повідомлення переглянути..
А через пошук не можна?
Ось знайшла твоє:
Костер!

Какие газовые горелки и баллоны используете Вы в походах? Просьба подробнее описать преимущества и недостатки горелок, на сколько дней хватает баллона и на сколько человек.

Останнє редагування:
Тобі колись здається "Дістати ножі" зайшло? Є продовження. Сама ще не бачила, скачала, але мене Демони Да Вінчі не відпускають :D
Дякую!
Про демонів почала дивитися, але зараз таке не хочеться, може колись, бо зараз треба щоб зразу захопило, с першої хвилини.
Чому мовою окупантів?
То не до мене ))

треба щоб зразу захопило, с першої хвилини.
А "Мисливець за розумом" тебе захопив з першої хвилини? :rolleyes: Перша серія там як раз не захоплююча, як на мене, далі цікавіше. А ось, наприклад, "Чужеземка" одразу захопила, бо там вже з першої серії вона попаданка і дуже цікаво, як викрутиться :)

Щодо "Голодних ігор" - о так, це крутий фільм, шкода, що не серіал. Це вони протупили, не зняти такий серіал! :незрозумію: :ги: (три окремих фільма це дуже мало.. :( )

А "Мисливець за розумом" тебе захопив з першої хвилини? :rolleyes: Перша серія там як раз не захоплююча, як на мене, далі цікавіше. А ось, наприклад, "Чужеземка" одразу захопила, бо там вже з першої серії вона попаданка і дуже цікаво, як викрутиться :)

Щодо "Голодних ігор" - о так, це крутий фільм, шкода, що не серіал. Це вони протупили, не зняти такий серіал! :незрозумію: :ги: (три окремих фільма це дуже мало.. :( )
Ні, захопив не одразу, але одразу було доволі цікаво, бо про психологію ж. Голодні ігри передумала дивитися, бо роки півтори тому передивлялася, тож ще не забула. Дивлюся Міст, тепер вже українською. Мені там, звичайно, дуже не подобається закінчення, може його дивитися і не буду, але похмура атмосфера дуже пасує до мого настрою. Ну і мені просто подобається головна героїня.

Голодні ігри передумала дивитися, бо роки півтори тому передивлялася
І я приблизно в той же час передивлялася :)

Дивлюся Міст, тепер вже українською. Мені там, звичайно, дуже не подобається закінчення, може його дивитися і не буду, але похмура атмосфера дуже пасує до мого настрою.
Ось чого-чого, а похмурих серіалів у скандинавів вистачає :-)

Лена, у твоїх котів є така дряпалка з лежанкой чи щось подібне?

1174.970.JPG

купили для киці. Поки що не зрозуміла, для чого вона :)
Є дряпалка. З двома опорами та двома поличками на різних рівнях. Активно усі використовують. Опори деруть, на поличках сидять. Обидва або по черзі :кот: :кот:

Назад
Зверху Знизу