Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Цікаве кіно Обмін, психологічна воєнна драма цього року.
:клас:
Тільки не знаходжу, де онлайн подивитись
Теж подивилася б.
Але ось що відповідають на питання, де б подивитися крім кінотеатру:

Людмила Семенюк: Тут питання взагалі цікаве. На стримінгових платформах знайти неможливо. Особливо за кордоном, де всі мегого не працюють. Реклами в кінотеатрах фактично немає ніякоі, як це останнім часом завжди із українськими фільмами. Але Інтернет яскраво демонструє, як російська пропаганда вміло воює з нашою кіноіндустрією на ідеологічному фронті, і як ми на ньому програємо, на жаль. Не встигає Україна анонсувати про зйомки якогось патріотичного фільму, як ****сти терміново знімають якусь свою хрєнь і виставляють її в мережі під виглядом нашої. Так було і зі «Снайпером», якого вкрали, переклали на російську і показували безплатно, чим зірвали його прокат. З «Обміном» вчинили ще гірше, бо дають тизер нашого «Обміну», а коли заходиш і натискаєш подивитися, тобі насмішкувато підсовують російський «Обмін» із цією запроданкою Лолітою Мілявською, колишньою киянкою. Тому таки треба йти до кінотеатру!

Щодо того тесту на знання мови. Ось це питання збентежило:
Синонім до слова "примитивний": "банальний", "звичаєвий". Але ж це не точні синоніми :незрозумію:. Те, що звичаєво, не обов"язково буде примитивним. І навіть "банальний" не обов"язково примитивний.

Наприклад! :-) Кожна людина має однаковий устрій: руки-ноги, голова-тулуб, мозок, нервова система та інше. Це звичаєво? так. Але це не примитивно, людина дуже складно влаштована :)

Примитивно - це, наприклад, колодязь. Чи їжа на кострі. Банально - це, наприклад, сюжет: одна жінка, двоє чоловіків.

Для експерименту пройшла ще пару разів, відповіла один раз на питання синонім до примитивного - інше, тобто "звичаєвий", а раніше відповідала "банальний" - було менше балів. Потім відповіла, як спочатку - було ще менше! :іржач:

Мабуть, кількість балів не особливо з відповідями пов"язана :)

Ось зараз ще раз пройшла, відповідала як і вперше:
27273. А було 27136. Розумнішаю на очах! :іржач:

Для експерименту пройшла ще пару разів, відповіла один раз на питання синонім до примитивного - інше, тобто "звичаєвий", а раніше відповідала "банальний" - було менше балів. Потім відповіла, як спочатку - було ще менше! :іржач:

Мабуть, кількість балів не особливо з відповідями пов"язана :)

Ось зараз ще раз пройшла, відповідала як і вперше:
27273. А було 27136. Розумнішаю на очах! :іржач:
Цілком імовірно кількість балів залежить від часу(проходження тесту).
Тобто - якшо ви замислюєтесь, як треба відповідати - витрачаєте більш часу, результат тесту менший у порівнянні з аналогічним добором вірних відповідей за менший проміжок часу. :)
Власне логічно, якшо людина замислюється - навички використання словникового запасу менші.
PS. В мене 27177.
Спробуйте пройти той самий тест для інших мов, дуже показово. :)

Почала ще один серіал, перша серія поки що сподобалася. Розслідування Мердока. Але сподобалося не як детектив, а як схоже на стимпанк. Тільки не подобаються нафарбовані очі у слідчого. А може вони і не нафарбовані, але в чоловіка не мають бути такі очі :мораль:

Останнє редагування:
Цілком імовірно кількість балів залежить від часу(проходження тесту).
Тобто - якшо ви замислюєтесь, як треба відповідати - витрачаєте більш часу, результат тесту менший у порівнянні з аналогічним добором вірних відповідей за менший проміжок часу. :)
Власне логічно, якшо людина замислюється - навички використання словникового запасу менші.
PS. В мене 27177.
Спробуйте пройти той самий тест для інших мов, дуже показово. :)
Не знаю чи цей тест я колись вже проходила, але тоді зіткнулася з тим, що гальмую, коли треба перелаштовуватися з пошуку синонімів на антоніми. Тобто якби спочатку потрібно було добирати синоніми, а не по десятку, то справа йшла б набагато скоріше. Ще в тому тесті було кілька слів, в значенні яких я не була впевнена. Здається, вони були ще й іноземного походження. Тож як підібрати синонім, якщо й самого значення не знаєш?
Але в мене взагалі складні стосунки з тестами, я сама до них маю багато питань 🤣
До речі, в тому, мовному, в мене результат був гарний, але не найвищий, що не дивно:)
:іржач:

:угу:
Ти по суті справи можеш висловити свою думку? Як ти вважаєш, примитивний - це банальний чи звичаєвий? :-) Чи ні те, ні інше?
Мені примитивний ближче до банального.

Интересная штука.
Поставить бы такое при регистрации на форуме, и с результатом меньше * отправлять доучивать.
Ну, можно еще если уж локацию откуда человек пишет никак не получается - скрин с этого теста или число баллов отдельной строкой. :клас:

PS. :) Больше бывает.
пишіть Українською

Назад
Зверху Знизу