Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Читаю цитати великих людей. Деяким хочеться сказати "Ідіть в дупу!".

7. Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я повинен зробити?» Увечері, перш ніж заснути: «Що я зробив?». © Піфагор

:eyecrazy:

Ще чого!
Нафіга я буду навантажувати себе якимись зробила-не зробила?! :D

Читаю цитати великих людей. Деяким хочеться сказати "Ідіть в дупу!".

7. Прокидаючись вранці, запитай себе: «Що я повинен зробити?» Увечері, перш ніж заснути: «Що я зробив?». © Піфагор

:eyecrazy:

:D
Людям ввечері частише доводиться запитувати себе "Нафіга я це зробив?" :D

шотаке крінж
та наче розказував
#
пробачте
розкажу пысля :trollface:

хронический гастрит диета
проверить скорость интернета
знак зодиака скорпион
как будет выглядеть айфон
бегония откуда родом
аркуинуг рариовок
зависимый пружинный блок
куплю избу с громоотводом
гамак подушка кот кровать
я не умею танцевать

Це дивовижна річ. Від багатьох хвороб корисна.
Ось наприклад, людина стала занадто балакуча. А ти їй повну чарку налий і все - відразу ця людина замовкне і тільки очі буде тарашить та обертати ними й руками махати.
А ще може бути, що людина дуже мовчазна. А чого б це? Це підозріло взагалі! Налий такої людини склянку і поллються з неї враження та спостереження таки, що заслухаєшся. Одразу розумієш, що гине у людині артист!
Або ось не хоче нікуди йти. А вип'є півпляшечки і все - ноги самі несуть людину чудовою ходою у далечінь та за обрій, не зупиниш!
А то ще може бути людина дуже сувора з ранку. Ось прямо зайде в шинок і все здригнуться. А наллє йому молода донька шинкаря і просвітліє людина одразу так, що аж заплаче в її очі дивлячись. А якщо замість доньки буде ота стара відьма - дружина того шинкаря, то людина одразу повірить, бо хреститися почне , до ангелів волати і пити заречеться..
Ось я й кажу - дивовижна річ ця ******* з перцем :D
:) Схоже на текст з якоїсь "класичної" книжки, гарно. :)
Казково написано, одразу почуваєшся десь не тут, а, наприклад, у 19 столітті
:) Саме так, навіть майнула думка, шо то з якогось твору, шо мені не відомий
та спробувала знайти гуглом з якого саме. :)

Останнє редагування:
Давно хотіла подивитися щось на тему війни третього рейху проти Англії. Давно - це приблизно як подивилася десь у 2018 році "Чужеземку" і там героїня була медсестрою 6 років, бо саме стільки тривала та війна. Це бажання було таке собі, не сильно муляло, і ось тепер, коли наш през веде себе точнісінько як Черчіль (Перша Вашингтонська конференція була розпочата 22 грудня 1941 року) просто не можна не подивитися цей фільм, який, виявляється, вже давно знятий спеціально для мене у 2017 році і чекав :)

"Темні часи"
англ. Darkest Hour

Фільм розповідає про прихід до влади 61-го прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчілля (Гері Олдмен) та його перші тижні правління на цій посаді в розпал Другої світової війни. Опинившись перед загрозою вторгнення вермахту до Великобританії, Черчілль відмовляється вести переговори про перемир'я з Адольфом Гітлером за посередництва Беніто Муссоліні.

До травня 1940 року німецькі війська під командуванням Гітлера захоплюють Чехословаччину, Польщу, Данію та Норвегію і готові поневолити решту Європи. Британський парламент остаточно втратив віру в прем'єр-міністра країни Невіла Чемберлена, внаслідок бездіяльності якого Великобританія виявилася беззахисною перед ******ською загрозою.

Віконт Галіфакс (топить за ідею домовлятися з гітлером) - Черчіллю:
- Зрозумійте, Європа втрачена!

:рл:

А ось фіг там.

_zcGq73rYKU.jpg

Текст у твоєму пості. Не схоже на твій стиль ))
Хто хоче повністю зрозуміти, що відбувалося, повинен розглянути дві основні сили - пуританство та неоплатонізм.
В пуританізмі та неоплатонізмі були дві основні сили, ці дві сили вплинули на зміну стилю.

трохи краєвидів в тему :)
дівчатка таке люблять

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу