Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Лено, ти не почала той серіал про маніяків дивитися? Я вчора закінчила, шкода, що нема 3 сезону.
Ще не почала! Але хочу! :дивитись:
Вчора доглядала 1 сезон Демонів Да Вінчі. Що сказати - "Матриця" у стилі парапанк в антуражі середньовічної Флоренції. Але видовищно!

Останнє редагування:
Вчора доглядала 1 сезон Демонів Да Вінчі. Що сказати - "Матриця" у стилі парапанк в антуражі середньовічної Флоренції. Але видовищно!
Що тільки не придумають... :eyecrazy: :-)

А я дивилася "Темні часи". Як Черчіль пішов у підземку і спитав у простих людей, згодні вони на домовленості з гітлером чи ні. І народ відповів - ні, будемо опиратися до кінця! Тоді він впевнився у своєму виборі і пішов промовляти знамениту «Ми будемо битися на пляжах» перед палатою громад.

• Це лайк!
Реакції: E.N
коли на щастя не чекаєш
та вирішить воно прийти
хоч найсумнішим будь у світі
на руки влізе і мурчить
© las.

• Лав
Реакції: E.N
Востаннє бачили лише сліди. Великі та з відбитками пазурів :крокодил:
Жахіття! Це, мабуть, якісь шаблезубі бобри. З палеоліту залишилися десь у печерах і зараз випливли :)

Жахіття! Це, мабуть, якісь шаблезубі бобри. З палеоліту залишилися десь у печерах і зараз випливли :)
Та ні. На реліктів не схожі, хоч і мають суворий вираз обличчя. Поводяться виховано. Але товсті! Я бачила вхід у їхню нору – там колібрувальний отвір, що я пролізу.:D Підозрюю, що не тільки ми з приятелькою їх пригощаємо:їжа:

Але товсті! Я бачила вхід у їхню нору – там колібрувальний отвір, що я пролізу.:D Підозрюю, що не тільки ми з приятелькою їх пригощаємо:їжа:
Колись застрягнуть, як Вінні-пух у норі :-)

Лено, ти не почала той серіал про маніяків дивитися? Я вчора закінчила, шкода, що нема 3 сезону.
Я спробувала дивитися. :) Дуже здивувалася, що це не про наш час, причому спочатку не прочитала анотацію і вимушена була здогадуватися по ходу справи :-) Кришнаїти, Джон Леннон, Едгар Гувер за 5 років до подій помер... Оо, думаю, та це ж сімдесяті роки! :eyecrazy: А я ж пам"ятаю по детективам, які читала колись, хто такий цей Едгар Гувер, знаменитий шеф ФБР. (Ти теж, мабуть, напрапляла на це ім"я в детективах). Ніт щоб одразу почитати про серіал та не "здогадуватися" :D

:іржач:

323699873_829027181525646_4727672051916499642_n.jpg

Я спробувала дивитися. :) Дуже здивувалася, що це не про наш час, причому спочатку не прочитала анотацію і вимушена була здогадуватися по ходу справи :-) Кришнаїти, Джон Леннон, Едгар Гувер за 5 років до подій помер... Оо, думаю, та це ж сімдесяті роки! :eyecrazy: А я ж пам"ятаю по детективам, які читала колись, хто такий цей Едгар Гувер, знаменитий шеф ФБР. (Ти теж, мабуть, напрапляла на це ім"я в детективах). Ніт щоб одразу почитати про серіал та не "здогадуватися" :D

:іржач:

Я анотацію читала, але як завжди, поверхнево, тому теж здогадувалася в процесі фільму. Але здогадалася дуже швидко, бо ясно ж, що то могло бути тільки давно.
А я все ніяк не можу знайти що подивитися.

Казка про Снігурочку, 1928 р
Було ж потім бабі роботи! Воду витри, ганчірку висуши, а тут ще дід з печі злазить, ну, приспічило старому, буває... Отже злазить він собі потихеньку, а баба побачила та як закричить: "А куди ото по помитому!" Тут дідові одразу й перехотілося, а бабі роботи прибавилося. Вже і свяченою кропила, і літеплом, а не допомага... "І шо його тепер робить" - гадає собі баба... Аж тут кіт вухо з дохлого москаля приніс і перед бабою поклав. Побачила баба та як заверещить! Тут діда й попустило. Тепер вже його черга надійшла бабу кропити...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

27136. Цікаво, більше буває? Я просто не дуже розумію, що там можна відповісти інакше :незнаю:

Назад
Зверху Знизу