ВИНЕН!ВИНЕН!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ВИНЕН!ВИНЕН!
это называется вырвать из контекста, да.Треба в котрий раз(третій десяток точно ) зауважити пану Андрію yana6666, що...
16.8 Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин(зверніть увагу на виділені умови) згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух(це є тільки зеленый!), повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді...
І нема ніякого, бл..дь, разрєшенія звинуваченій Зайцевій їхати на забороняючий жовтий/червоний, якщо вона ППЧ проїхала НЕ на зелений!
Я Харків автомобільний не знаю по адресам. Можливо, там складне перехрестя, яке має кілька світлофорів? Тоді треба уважно за кожним слідкувати.Я так же думал когда то, пока не столкнулся с асинхронно работающими светофорами ...В ПДД есть такое правило мол нех пересекать перекресток пока не убедился в безопасности движения .. Такой светофор есть на пересечения Барабашоо с Героями Труда, так же Героев Труда с Академиками Павлова и Валентиновская с Академиками Павлова - на этом перекрестке особенно часто аварии
Напевно це є пункт 10.1, до якого дуже легковажно ставляться водії і Гєна Дронов в т.ч....В ПДД есть такое правило мол нех пересекать перекресток пока не убедился в безопасности движения ..
Я так же думал когда то, пока не столкнулся с асинхронно работающими светофорами ...В ПДД есть такое правило мол нех пересекать перекресток пока не убедился в безопасности движения .. Такой светофор есть на пересечения Барабашоо с Героями Труда, так же Героев Труда с Академиками Павлова и Валентиновская с Академиками Павлова - на этом перекрестке особенно часто аварии
нет стоп линии - стоят перед светофором .... Дронов свое получил, хотя считаю что ему пяток лет хватило бы. Желтый - запрещающий сигнал как и красный (для многих это до сих пор открытие)...И нех рвать на желтый ...хотя до сих пор водители еще продолжают ...Но дроновский пример положительно повлиял - в разы уменьшилось количество мудаков рвущих со светофора на желтый.
ЗЫ: Если шО то за рулем с 1986 года
и тот и другой есть запрещающие сигналы ... хоть в лоб хоть по лбу (читайте ПДД)У Дрона был КРАСНЫЙ+ЖЕЛТЫЙ, а не желтый
Дронов рвал на запрещающий движение сигнал светофора а все остальное похТак что Дрон рвал не на ЖЕЛТЫЙ, а на КРАСНЫЙ с желтоватым оттенком
Я, на відміну від тупих *****ов-задронових, - ПДР знаю і виконую.
Стоп-лінія перед світлофором не існує тільки у тупих *****ов-задронових.
Вивчи ПДР і авто собі купи.
Потім будеш коменти писати.
А поки - стули прельку.
и тот и другой есть запрещающие сигналы ... хоть в лоб хоть по лбу (читайте ПДД)
Дронов рвал на запрещающий движение сигнал светофора а все остальное пох
16.3. У разі необхідності надання переваги в русі транспортним засобам, які рухаються по перехрещуваній дорозі, водій повинен зупинити транспортний засіб перед дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінією) або 1.13, світлофором так, щоб бачити його сигнали, а якщо вони відсутні — перед краєм перехрещуваної проїзної частини, не створюючи перешкод для руху пішоходів.
8.11. Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунктом 8.10 цих Правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху.
8.10. У разі подання світлофором (крім реверсивного) або регулювальником сигналу, що забороняє рух, водії повинні зупинитися перед дорожньою розміткою 1.12 (стоп-лінія), дорожнім знаком , якщо їх немає — не ближче 10 м до найближчої рейки перед залізничним переїздом, перед світлофором, пішохідним переходом, а якщо і вони відсутні та в усіх інших випадках — перед перехрещуваною проїзною частиною, не створюючи перешкод для руху пішоходів.
Так а чем в данном вопросе отличается перекресток с асинхронными? Не, по нервам конечно бьет тот факт, что видишь красный, а встречные прут и прут. Но алгоритм действия все равно тот же самый.
Не может быть АСИНХРОННЫХ СВЕТОФОРОВ (за исключением неисправных) - принцип синхронного попеременного регулирования пересекающихся транспортных потоков, в том числе и пешиков
Определяется ЦИКЛОГРАММОЙ светофорного объекта
Я Харків автомобільний не знаю по адресам. Можливо, там складне перехрестя, яке має кілька світлофорів? Тоді треба уважно за кожним слідкувати.
п.16.8.... Проте, якщо на перехрестях перед світлофорами на шляху руху водія є дорожня розмітка 1.12 (стоп-лінія) або дорожній знак 5.62 Знак 5.62 "Місце зупинки" він повинен керуватися сигналами кожного світлофора.
Напевно це є пункт 10.1, до якого дуже легковажно ставляться водії і Гєна Дронов в т.ч.
![]()
На червоне виділення не звертай уваги? Воно для тих, хто трактує ПДР, що їм всі винні.![]()
10.1. Перед початком руху, перестроюванням та будь-якою зміною напрямку руху водій повинен переконатися, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху.
12.3. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди.
Человек сказал, я повторил. Я не знаю как оно называется, когда тебе налево и уже несколько секунд горит красный, а ты все стоишь на перекрестке и встречных пропускаешь.
это называется вырвать из контекста, да.
Говоря более простым языком, выезда на красный не перестает быть нарушением, но даже в этом случае есть правила, как себя надо вести. Но это ни разу не обозначает, что выезд на красный был разрешен или "условно разрешен".
брехня. Это требование/рекомендация к нарушителю, который таки выехал на красный, как себя вести дальше, чтобы не усугублять ситуацию. И это никак не отменяет его нарушения.8.11 - это право (разрешение) двигаться дальше независимо от сигнала светофора.
Тупак Дронов порушив не ПДР, а правила безпеки руху, ст.286/3. Обвинувачений не виконав безпекові вимоги ПДР. Чотири із яких доведено всіма інстанціями, а ще пару порушень можна добавити. Достатньо і одного при шістьох загиблих. Доведено чотири!
ВИНЕН!![]()
брехня. Это требование/рекомендация к нарушителю, который таки выехал на красный, как себя вести дальше, чтобы не усугублять ситуацию. И это никак не отменяет его нарушения.
Тебя не зря послали ***** во всех инстанциях, дебил.
Так что хватит уже ****еть.
проехал на красный - нарушил, все просто. А чтобы не создать при этом аварийную ситуацию, раз уж ты такой долбоеб-зайцепидор, что выехал на красный, то будь добр делать то-то и то-то, чтобы избежать более тяжелых последствий. Вот что сказано в ПДД, а не "можно ехать на красный", как тебе, дебилу, хочется верить.С каких пор ВЫПОЛНЕНИЕ РАЗРЕШЕНИЯ ПДД становится НАРУШЕНИЕМ ?
п.12.3 Не тільки Дронов не виконав. Так само на 12.3 поклала болт, засуджена на 10 років Зайцева.Цитата:
12.3. У разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди.
-----------
Но Дрон этого тоже не сделал, поскольку не контролировал дорожную обстановку
Треба в котрий раз(третій десяток точно) зауважити пану Андрію yana6666, що...
Водій, який виїхав на перехрещення проїзних частин(зверніть увагу на виділені умови) згідно із сигналом світлофора, що дозволяє рух(це є тільки зеленый!), повинен виїхати у наміченому напрямку незалежно від сигналів світлофора на виїзді...⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
І нема ніякого, бл..дь, разрєшенія звинуваченій Зайцевій їхати на забороняючий жовтий/червоний, якщо вона ППЧ проїхала НЕ на зелений!