Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи є підстави пишатися нашим містом з огляду на останні події?

Не могу уловить смысла
Яким боком М.Ганді чи Н.Мандела до руської ідеї? :-)
Доречі. Зміни в політиці в бік примирення, які Мандела провадив аж до свого звільнення у 1990 році, полегшили мирний перехід до повної демократіїї у ПАР, бо згодом Мандела був стійким прибічником мирного шляху.
А збройним шляхом йому нічого не вдалося зробити. В 1962 р. Мандела виїхав до Алжиру, де в той час створювалися військові табори для підготовки бійців антиколоніальних рухів з різних країн Африки. Після повернення в ПАР був затриманий за *******ьний виїзд з країни і за підбурювання до протесту.

Но в одном я с вами или журналистом согласен, я так и не понял, чья это теза: альтернативы мирному диалогу нет, военный путь решения проблем ведет в никуда, лозунг "Война до победного конца", это тупиковый путь. Но вся проблема то в том, что договариваться могут только воспитанные люди, а ***** понимает лишь силу кулака. С одной стороны мы имеем имперские амбиции государства господ и рабов (россия), а с другой стороны, набирающий обороты украинский маккартизм (охота на ведьм) в самой вульгарной и примитивной своей форме. Хотя барыжному Харькову на все это ******ь, торгашей волнует только их гешефт, при любой власти, в любом государстве.
Ну, ось саме для цього він і написав цю статтю. Він не дає готових рецептів, а запрошує висловлювати власні думки. Ми же тут живемо і, хто як не ми знаємо усі проблеми нашого міста. Бачите, Ви вже вмикнулися. Будемо чекати, хто ще до нас підійде. Чи на ХФ більш звично тільки займатися обсерансом? :-)

Останнє редагування:
Все разумные люди уже махнули рукой
А може не розумні, а байдужі... Хіба ж можуть нормальні люди, що відчувають свою причетність до долі міста байдуже спостерігати терористичні акти у місті. Вже вбито скільки мирних людей, а скільки поранено. В нормальному місті нормальні люди вже давно би вийшли на вулиці, щоб продемонструвати свою рішучість захистити місто від тероризму, а не трусливо ховалися по власним норам, вичікуючи, що хтось прийде й захистить їх від терроризму. Якби люди вийшли на вулиці й продемонстрували свою рішучість захистити місто від терористів, хіба ж могли бути теракти. Взяти хоча б сьогоднішній випадок, коли було закладено гранату і де? У водостічній трубі на Палаці дитячої творчості. Це що? Чергове залякування і знущання над харків"янами? Та вже завтра люди повинні були вийти на вулиці Харкова з протестом проти тероризму. Але усі роблять вигляд, що нічого такого у місті не сталося. Такі справи закінчуються дуже погано в тому числі і для тих, хто робить вигляд, що нічого такого не відбувається...
На жаль, не має в Харкові такої харизматичної фігури, яка би могла організувати харків"ян не тільки на боротьбу із тероризмом, але й повести за собою шляхом економічного Харкова, бо місто заслуговує на те, щоб стати економічним локомотивом для усієї України. І навіть. тут, на ХФ принаймні третина юзерів підтримує Кернеса, який дурить усе місто й набиває собі кишені. А почитайте, назви тем на ХФ. Це, взагалі, просто жах. В країні іде війна, а теми відкриваються, наприклад, "А хто зараз чого жре?". От, читаючи теми, навіть у головному розділі видно рівень інтелектуального розвитку молоді та їхні інтереси. А не дай Боже, у Харкові трапиться лихо, так будуть шукати винних, не розуміючи, що в усіх бідах є доля і їхньої участі.

Останнє редагування:
менталитет нации
Який же він? Цікаво? А чи є, взагалі, сформувалася нація, як політична категорія в Україні і зокрема в Харкові. Чи задля цього формування нації (як політичної категорії) пройшло ще недостатньо часу й недостатньо пролито крові у боротьби із сепаратизмом?

Начните с себя, с ваших коллег-преподавателей
:-) Помиляєтесь, в житті ніколи не давав і не брав хабарів.

много украинцев встало тогда на защиту Неньки от банд большевиков?
А чи багато росіян встало на захист Росії?

Останнє редагування:
Причем здесь россияне?
Да, при тому, що росіяне мали вже свою державу декілька віків, а українці не мали.

но вся наша система образования, начиная с детсада, школы, ВУЗов, пропитана гнильем взяткобрательства и коррупции, и целое поколение украинцев выросло, которое считает, что так жить нормально.
1.Із хабарями боротися дуже просто. Не треба давати хабарів.
2.Корупцією пронизано усе суспільство. Це правильно. Але, в країнах, де сформована нація (як політична категорія), корупція спільними зусиллями зведена до мінімуму.

Ну если Гордость это увеличение КОЛДОЁБИН на дороге и по всему Харькову то конечно ! Слава украине!

А може не розумні, а байдужі... Взяти хоча б сьогоднішній випадок, коли було закладено гранату і де? У водостічній трубі на Палаці дитячої творчості. Це що? Чергове залякування і знущання над харків"янами?

А може, на відміну від тебе - "батько Гапон" харків'яни все ж таки розумні?
Відповіси лише на одне питання (на чотири попередніх ті не відповів), - Як граната може самочинно вибухнути у водосливній рурі? На підставі твоєї відповіді можливо й визначимося, чи це (з твоїх тверджень) залякування, чи знущання, та порівняємо твою адекватність зрівняно до пересічних харків'ян.

вся наша система образования, начиная с детсада, школы, ВУЗов, пропитана гнильем взяткобрательства и коррупции
Справа в тому, що є студенти, які неспроможні вчитися, а є такі, що не бажають вчитися. Ось вони й провокоють деяких викладачів взяти хабаря. Зараз, коли багато студентів вчаться за контрактом, вони сплачують за навчання і вважають, що якщо вони сплачують за навчання - то викладач зобов"язаний йому ставити оцінки, навіть, якщо він не заслуговує. Це теж "узаконений" спосіб хабарництва. Мені довелось за запрошенням працювати, за сумісництвом, в одному із харківських вищів. Через півроки напередодні сесії до мене підіслали одного асистента і він попередив, що в кожній групі староста збере гроші за іспит і їх мені передасть . Половину грошів я можу забрати собі, а половину передать зав.кафедрою. А зав.кафедрою щось залишить собі, а щось передасть нагору. Я після цього зайшов до зав.кафедрою і написав заяву на звільнення. Зав.кафедрою перелякався, бо він до мене підсилав асистента. На кафедрі, викладачі не зрозуміли причини мого звільнення. Я пояснив своє рішення тим, що у мене на основній роботі має бути смуга тривалих відряджень і я просто не зможу працювати в Академії. Тоді мені стали радити: !!!! (передаю дослівно) "Так збери врожай, а потім поїдеш у відрядження." Через півроку я пішов працювати вже на постійну роботу до іншого вищу. Там ректор був чесною людиною і він зрозумів моє рішення. Доречі, цей ректор, за час моєї роботи вигнав з роботи тільки з моєї кафедри двох викладачів, за те, що вимагали хабарі із студентів. Це Вам факт про те, що не усі вищі пронизані корупцією.

УНР это разве не государственность?
І скільки вона проіснувала? І чи не було викликів щодо її державності з боку Росії, в тому числі і збройної агресії?
А може, на відміну від тебе - "батько Гапон" харків'яни все ж таки розумні?
Тоді виходить, що мілліони французів, які вийшли на потужну маніфестацію після терактів в Парижі на чолі із керівництвом Франції і провідними політиками з різних країн - нерозумні люди, а їх керманичі "попи Гапони"? :-) ( Доречі з попом Гапоном ще треба розібратися Вам і не по радянських підручниках. Але це Ваша особиста проблема.)

Останнє редагування:
В нормальному місті нормальні люди вже давно би вийшли на вулиці, щоб продемонструвати свою рішучість захистити місто від тероризму, а не трусливо ховалися по власним норам, вичікуючи, що хтось прийде й захистить їх від терроризму.

Харків'яни, на відміну від тебе, досить толерантні люди. До того ж ще й освітченні (теж на відміну від тебе). Сила харків'ян саме у толерантності. Це наша мудрість.

Ти провокуешь нас:

1. Закликаешь до актів громадянського непокору (підмініти легітімні органи влади - силовиків у боротьбі з тероризмом).

2. Раздмухуєшь радикализм (виходити на вулиці) маніпулюючи ніби то боягузством (в твоем посте применен русизм - "трусливо" - херовенький у тебя украинский).

3. Натякаєшь, що "хтось прийде". Це до чього заклик взагалі? Ти на що\кого чекаешь?

Навіщо це тобі? Тобі за це платять? І Цапліенко яким чином до всього цього?

Відповіси лише на одне питання (на чотири попередніх ті не відповів), - Як граната може самочинно вибухнути у водосливній рурі? На підставі твоєї відповіді можливо й визначимося, чи це (з твоїх тверджень) залякування, чи знущання, та порівняємо твою адекватність зрівняно до пересічних харків'ян.
Можу, як офіцер у відставці. Хоча і не є спеціалістом по терактах?
Спочатку закладається будь який вибуховий пристрій, в даному випадку - граната Ф-1 у будь який сталевий контейнер, потім у будь який час на магніті до нього прикріплюється детонатор (наприклад із мобільним телефоном). На це потрібно вже декілька секунд. Через певний час набирається номер телефона, спрацьовує попередній підривний пристрій, який викликає детонацію гранати. Наслідки жахливі, через багаточисельні осколки не тільки від гранати, але й від металевих осколків стічної труби.

Ваші марення нікого не цікавлять, окрім Вас.
Це не марення. Люди, читающие и понимающие русскую литературу особо остро ощущают всю пустоту "Украинского мира" и с болью в сердце смотрят на бездарные потуги "выпрыгнуть из штанов" украинских мытцив, чтобы казаться больше, чем они есть на самом деле. Люди с русской ментальностью не смогут стать Махатмой Ганди для украинства - оно их убьет раньше, чем они смогут объединить нацию и дать импульс к развитию.

А это классический показатель зрелости (не зрелости) всего гражданского общества в целом.
Згоден.
Кто же не вписывается в эту проклятую систему, тот либо уезжает отсюда, либо становится белой вороной,
Неправда. Може Ви просто обератаєтесь у такому колі. Серед моїх знайомих дуже багато людей, які не беруть і не дають хабарів. Хабарі беруть люди із низькими моральними та культурними якостями.

Який же він? Цікаво? А чи є, взагалі, сформувалася нація, як політична категорія в Україні і зокрема в Харкові.

Так, у Харкові сформовано стабільне збалансоване суспільство. Примітно, що воно вільне від надлишкового радикализму. Ми толерантні. До того ж і спокійні. А ще й законослухняні. Та з добрим гумором - перейменували "вишиванку" на "виживанку", та спокійно очікують наступних жовтневих виборів.

Ви дуже примітивна та неосвічена людина (за недоліком аргументів намагаєтесь образити та сплюндрувати співбесідника).

Тому я маю вам запропонувати хоча б первинні поняття з того питання, яке ви з Цапліенком порушили:

Джеймс Шуровьески "Мудрость толпы"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Харків'яни, на відміну від тебе, досить толерантні люди. До того ж ще й освітченні (теж на відміну від тебе). Сила харків'ян саме у толерантності. Це наша мудрість.
:-) Ви плутаєте толерантність з байдужістю.
Ти провокуешь нас:

1. Закликаешь до актів громадянського непокору (підмініти легітімні органи влади - силовиків у боротьбі з тероризмом).

2. Раздмухуєшь радикализм (виходити на вулиці) маніпулюючи ніби то боягузством (в твоем посте применен русизм - "трусливо" - херовенький у тебя украинский).

3. Натякаєшь, що "хтось прийде". Це до чього заклик взагалі? Ти на що\кого чекаешь?
Жоден із пунктів наведених у цитаті не відповідає дійсності. Наведіть посилання із моїх постів, які підтверджують Вашу брехню.

Это было большой ошибкой, отсеять русскую литературу от воспитания целого поколения, теперь пожинаем плоды полной бездуховности значительной части общества.
Якщо суспільство прагне до культури, то ніхто і ніколи не зможе відсіяти його від будь яких національних культур.
Що стосується російської літератури. Для мене. накриклад, найулюбленішим російським письменником і зараз залишається М.Лєсков і мені ніхто не заважає його читати і натепер. Як і інших російських літераторів.

Останнє редагування:
Ну если Гордость это увеличение КОЛДОЁБИН на дороге и по всему Харькову то конечно ! Слава украине!

Ты тут с каких хуев, ***ть? Я был не так давно в Туле - дороги шо ****ец, яма на яме. :диявол: С Харьковом не сравнить - у нас дороги лучше.

- А я вот взяток не беру!
— На одно жалованье живёте?
— Так Вам никто и не даёт! Вот кабы Вам давали, а Вы не брали... (с)

А.Н. Островский "Бесприданница"
Це дуже добре, що Ви цікавитесь російською класикою. Я теж дуже люблю Островського і мені здається, що натепер, в репертуарі театру російської драми - це один із найкращих спектаклів. Особливо хороші в ньому усі члени творчого сімейства О.Васильєва. Я, двічі, ходив саме на цей спектакль. А Ви скільки разів?

Напомни-ка когда образовалось государство ФРГ, а Италия?
:-) А що сам не можеш подивитися в Вікіпедії?

Жестко сказано, но в точку.
:підстолом:

Назад
Зверху Знизу