Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Чи є підстави пишатися нашим містом з огляду на останні події?

Осьо вiрно, але досi бездоганний жулько Гепа несподiвано просрав комбiнацiю iз великим суспiльним рухом руського мiру. Хiба це не дивно?

потому что держит жителей своего города за *****, как и подобает наперсточнику. Он думал, что мусора - свои, гопники из "оплота" и просто ***** с улиц - подготвлены, гопники из россии - завезены. А оно оказалось все не так.

Точно так же можно благодарить и путина, за то, что в Харькове нет ХНР. Слишком сиьлно верил в свои силы, и в быдлячество местных жителей.

у одного не получилось ХНР, а у другого новороссии из ю-в областей

В нього ж вистачило хитрощiв не спрямовувати зраду за донецьким зразком? Чи це все завдяки тому, що вiн такий тупий та жалюгiдний?
Ні, це через те, що Аваков його випередив і поставив жирну крапку.

:клас::пиво:
Точно так же можно благодарить и путина, за то, что в Харькове нет ХНР. Слишком сиьлно верил в свои силы, и в быдлячество местных жителей.

у одного не получилось ХНР, а у другого новороссии из ю-в областей

В харькове нужно убрать кернеса, и прочих. А шоб это сделать нужно убрать много кого из киева. Включая самый высший эшелон. И поставить на их места людей типа яроша, садового, москаля, и так далее. К примеру, АТО не было бы таким ****ом, если бы им руководил *******. Это не просто бла блаб бла. Я оцениваю его работу на его уровне в луганской области, в которой убедился лично.

Никаких ******ов, и вышеватников.
Говорю, как луганчанин: ваш ******* редкий *******. Этот ****к хотел вообще перекрыть движение автомобилей на подконтрольных
Украине зонах.
Ярош-террорист с автоматом. Наши менты аж забухали, когда белого вальнули. Отжигал не по децки
Садовой, не слышал

Интересно, какая шваль пожаловалась

Останнє редагування:
Я коренной харьковчанин и мне горько от того, во что превратился мой город, из города научных открытий и праздника интеллигентных лиц в центре, мой город стал сплошной барабашевской площадкой, с торгашескими рожами и люмпенской быдлотой, сосущей пиво на детских площадках и скверах, и там же ссущих и блюющих в детские песочницы.
:клас: На жаль, доля правди в цьому є. І чимала...

:D
Це через те, шо товарисщчь Коломойский ему что-то шепнул нехорошее.
:D І Ви так близько від них стояли, що почули? Так поділіться з нами, що ж це він сказав пошепки? Дуже цікаво. :D

Харьков утерял свое стратегическое значение, как научный и промышленный центр,
Дійсно. Але можна говорити хіба що про те, певною мірою втратив. Бо, якщо знаєте, то і андронний коллайдер працює в тому числі і завдяки харківським вченим. А те, що промислові гіганти працюють не на повну потужність, то, на жаль, це не залежить поки що від Харкова. Певною мірою це провина держави. Якби вони були приватизовані, то власних давно би вже все зробив, щоб отримувати з цих підприємств максимальні прибутки.

барыги ни Пушкина ни читают, ни Гоголя, ни Шевченко, они читают только рекламу и объявы в местных газетах, что бы не упустить что купить по дешевке, а потом перепродать по дороже.
Так це ж нормальне явище для торговців, маю на увазі пошук місця де можна збути вигідніше для себе товар. Але, ненормальним є те, що стільки людей продає. Нормальним би було. якби була певна пропорція, поміж тими, хто виробляє в Україні товари і тими, хто їх продає. А продають в основному-то імпортні товари. Та і бізнесом це важко назвати. Бо, нормально, коли торгівельна надбавка в межах 10...15%, а у нас хочуть одразу наварити не менше 100% (а на деяких імпортних товарах і усі 200%).

Останнє редагування:
Поправочка: не харьковскими учеными, а бывшими харьковскими учеными, то кто вкусил прелесть жизни в цивилизованном мире, тот вряд ли захочет вернуться в клоаку.
:підстолом:
Ну, Вам не соромно, що Ви тут із видом знатока верзете ка зна що...
То про те. що, начебто Беня щось прошепотів на вухо Гепе, тепер про харківських вчених. Ну, не знаєте, так помовчить, а то, як баба лізете із своїми "знаннями".
Я знав, про що написав, коли писав що харківські вчені брали участь у створенні адронного колайдера. Мало того, деяких із них знаю особисто. А Ви мені усілякі нісенітниці тулите. Ну, хоч не підставляйтеся під глузування над Вами.
Читайте і думайте, "знаток":
Новий цернівський колайдер створено зусиллями науковців з багатьох країн світу. Було використано багато унікальних розробок, зокрема під час спорудження чотирьох великих детекторних установок. Помітну роль у цьому відіграли українські вчені – вони працювали над створенням трьох з чотирьох детекторів. Крім того, українські фізики мають і суттєві теоретичні напрацювання. Зокрема, завдяки роботам вчених Харківського фізико-технічного інституту Україна займає провідне місце у світі в галузі розробки принципу суперсиметрії, який буде експериментально перевірятися на новому прискорювачі. За цю роботу група харківських вчених з 10 чоловік висунута на здобуття державної премії у галузі науки і техніки за 2008 рік.

Історія співпраці України з ЦЕРНом розпочалася за рік до остаточного затвердження ідеї про будівництво ВАК. У 1993 році комітет науки і техніки при Кабміні, який тоді очолював Сергій Рябченко, підписав з європейською науковою організацією угоду про асоційовану участь України у роботах ЦЕРНу на 10 років уперед. Це дало змогу українським вченим долучитися до створення ВАК.

Українці включилися у роботи зі створення окремих частин колайдера із самого їх початку, працюючи над спорудженням детекторів CMS, LHCb та ALICE. Ці детекторні установки, як і сам тунель прискорювача, розташовані під землею. Кожна з них важить десятки тисяч тонн і займає місце як одна величезна споруда, завбільшки, приміром, з Верховну Раду.

Для установки CMS, збудованій для вивчення протон-протонних зіткнень і пошуку бозона Хіггса, харківський НТК Інститут монокристалівстворив 22 тисячі тайлів – різного розміру детекторів з радіаційно стійкої пластмаси. Технологія виготовлення пластикових детекторів, створена харківськими фізиками, є унікальною. Відповідні матеріали успішно пройшли випробування за умов сильної радіації у Чорнобилі.

Інститут монокристалів створював детекторні елементи й для установки LHCb, призначеної для аналізу подій, що порушують сучасні уявлення про світ, зокрема закон збереження енергії й ін. Тут українські науковці відповідали за створення системи радіаційного моніторингу. Й тут була вперше застосована ще одна унікальна розробка – металеві фольгові детектори, створені вченими Інституту ядерних досліджень НАНУ в Києві разом з німецьким Інститутом ядерної фізики Макса Планка. Система визначення радіаційної обстановки навколо детектора є одним з найважливіших його елементів, оскільки досліди проходитимуть за умов дуже високого рівня радіації, еквівалентного наслідкам вибуху 100-мегатонної ядерної бомби. І важливо, щоб радіаційний фон не вплинув на чистоту роботи детекторної техніки.

Ще одна унікальна українська розробка – технологія створення мікрокабелів на гнучкій лавсановій основі, які працюють за високого радіаційного навантаження, – була використана у детекторі ALICE. Він шукатиме нову форму ядерної матерії – кварк-глюонну плазму – після зіткнень іонів свинцю чи золота. У створенні мікрокабелів брали участь київський Інститут мікроприладів і харківський Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування.

Загалом за14 років у будівництві ВАК, за словами Анатолія Довбні, директора Інституту фізики високих енергій і ядерної фізики Національного наукового центру Харківський фізико-технічний інститут (ННЦ ХФТІ), було задіяно близько 130 українських вчених з 9 наукових підрозділів. Це, зокрема, ННЦ ХФТІ, НТК Інститут монокристалів(Харків), Науково-дослідний технологічний інститут приладобудування (Харків), Інститут теоретичної фізики (Київ), Інститут ядерних досліджень (Київ), Київський національний університет ім. Тараса Шевченка і Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна.

Всі свої зобов’язання перед ЦЕРНом українські вчені повністю виконали. Загальний внесок України було оцінено в $1,5 млн. “Це навіть не п’ятірка, це сім з половиною. Я особисто вважаю, що це подвиг українських учених, враховуючи те, що Україна нічого не платила, – зазначає Анатолій Довбня. – Однак, на жаль, ми не змогли залучити, на відміну від Росії, для виконання замовлень свою промисловість, тому що не було грошей».
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Приватизация по украински, это не панацея от гибели экономики, потому что редкий бизнесмен у нас вкладывает деньги в модернизацию производства, потому и наши товары не конкурентоспособны.
Слухай, ти, мабуть студент-недоучка! Бо, верзеш одні дурниці, одні гірші за інші. Щоб Ви там розуміли іще і у справах економіки й тим більш приватизації. Є просте право, робиться конкурс за певними умовами, в яких обумовлюються умови приватизації, в тому числі технологічного розвитку підприємства. Якщо вони не виконуються, то підприємство можуть реприватизувати... Це перше. А по-друге, ціна продажу підприємства має бути такою, щоб було вигідно отримувати прибутки, які б мали можливість дуже швидко повернути витрачені на приватизацію гроші, а згодом і давати прибутки. Зрозумів? А те, про щи Ви кажете, це стосується більшою мірою тих підприємств, які були прихватизовані за безцінь, в результаті так званої народної приватизації. Але Вас тоді, мабуть, і на білому світі не було. Або ще бігали у памперсах.
Більше тут мені дурниць не пиши. У мене таких йолопів і без Вас вистачає. Але я з ними працюю хоч за гроші, а Вас навчати задарма не маю жодного бажання. Мені тут цікавіше із розумною молоддю спілкуватися.

Останнє редагування:
Ну и что, эти ученые делают погоду в нашем городе? Может они влияют на политический выбор харьковчан или на уровень коррупции в нашем городе? У меня то же друзья в "силиконовой долине" работают, так что, это как то влияет на общий социальный климат в городе Харькове?
:підстолом: Я ж не винен, що Ви не в курсі справи скільки у нас ще таких наукових закладів у Харкові. А Ви мені пишете дурниці, що всі вчені повиїжджали із Харкова і ніколи не пвернуться. Не з"їжджайте, і не викручуйтесь. Це мені нагадує поганого скубента, який на іспитах, коли не знає відповіді намагається виляти із боку в бік. Я таких називаю не студентами, а скубентами.
Дійсно, людей вчених в Харкові небагато, але є. І я, як харків"янин пишаюся ними. А в яких країнах їх багато? А ось недоуків, на жаль, більше, в тому числі і таких, які не розбираються не тільки у науці, економіці та політиці, але і лізуть ще давати експертні оцінки. Спочатку треба щось самому зробити, а вже потім заслужити право давати експертні оцінки.

друзья в "силиконовой долине"
А що "силіконова долина" у тамбовському лісі? :-)

Назовите хотя бы три реально модернизированных украинских предприятий (приватных), не говоря уже за харьковские, продукция которых высокотехнологична и пользуется спросом на мировом рынке (только не сырье и не сельхозпродукция).
Ну, знову насмішили. Навскидку: "Турбоатом", з-д ім.Малишева, ХАЗ. Соромно це не знати, якщо Ви вважаєте себе харків"янином.

Рассмешило сравнение Харькова с Петербургом,
Буває і таке. Як кажуть: "Смішно *****у, що вухо на боку!"

Останнє редагування:
С каких пор коренной житель Харькова говорит на украинском? ты откуда именно, друг?

С каких пор коренной житель Харькова говорит на украинском?
З народження. :-) Можу і російською, але мені приємніше розбивати стереотипи, про те, що Харків російськомовний.
Справа в тому, що більшість у самому місті користується російською мовою, але українську знають усі. Так що нічого дивного в цьому немає.

ты откуда именно, друг?
Жив колись на Шатилівці. Зараз живу у самісенькому центрі міста. Недалечко від саду Шевченка.

З народження. :-) Можу і російською, але мені приємніше розбивати стереотипи, про те, що Харків російськомовний.
Справа в тому, що більшість у самому місті користується російською мовою, але українську знають усі. Так що нічого дивного в цьому немає.

Жив колись на Шатилівці. Зараз живу у самісенькому центрі міста. Недалечко від саду Шевченка.

уж больно украинский хорош, чувствуется практика.
знаю много людей, кто живет в Харькове и общается по работе на украинском, не часто, периодически - словарный запас напорядок слабее вашего + много русизмов. Вот и говорю, что не похоже на харьковчанина

Так вы же коренной харьковчанин, а новейшей истории Харькова не знаете.
Я то знаю, хто стояв у витоків ПР, а Ви мені обіцяли сказати й знову почали виляти. Значть і цього не знаєте.

Рассмешило сравнение Харькова с Петербургом, видно что журналюга не разу в Питере не был, раз сравнивает культурную и цивилизованную жемчужину севера, воплощающим русскую интеллигентность, с серым и барыжным Харьковом.

Ты вообще давно в Питере был??? Такого реакционно-имперско настроенного населения с примесью русского национализма в раше нигде не найдешь. Культурный Питер))) да ты вообще от жизни отстал.

уж больно украинский хорош, чувствуется практика.
Звичайно. У нас в школі №132 була дуже добра вчительна Федорова Катерина Филіпівна (Царство небесне). Навчила, як слід. Сама любила українську і нам прививала любов до усього українського. Через декілька десятків років, я це відчув, коли став викладати у вищі одразу три загальнотехнічні дисципліни для механіків, і одну економічну для менеджерів. Ніякого напруження не відчув. Так, покійна Катерина Філіпівна, нас добре вчила. Світла їй пам"ять!
Не так вже я і добре володію українською, як нею володіла Катерина Філіпівна... Але стараюсь.

Или вы гордитесь, что харьковчане продолжают голосовать за эту воровскую шайку? Посмотрите результаты выборов в ВР по Харькову.

10 лет назад за ПР голосовало в Харьковской области и Харькове 70%, сейчас меньше 50%.
Нельзя съесть слона в один присест, но тенденция имеется.

Ты вообще давно в Питере был??? Такого реакционно-имперско настроенного населения с примесью русского национализма в раше нигде не найдешь. Культурный Питер))) да ты вообще от жизни отстал.
Так точно. Пітер вже зовсім не такий, яким він був до війни, та ще кілька десятків повоєнних років. Туди понаїжджало ка зна кого. Їх усіх корінні пітерці називали "скобарями". Криміналу там розвелось дуже багато. Навіть із молодих, кому там не довелось побувати, здогадуються по знаменитим кримінальним серіалам типу "Кримінальний Петербург"... Ну і цього цілком достатньо.

І Ви так близько від них стояли, що почули? Так поділіться з нами, що ж це він сказав пошепки? Дуже цікаво.
Слушайте. Земля имеет форму калькулятора. Шонеясно. Даже если бы никто никому не говорил ничего, а пришел спящий до поры хз сколько лет гений-Аваков и всех одним махом виеб - даже в этом случае версия про Коломойского и "ухо" гораздо гуманнее и обоснованнее.
Вам не нравится версия? Переименуйте тему. Мне не нравится ее название. :D

З народження. Можу і російською, але мені приємніше розбивати стереотипи, про те, що Харків російськомовний.
Да... почем клубника на Героев? :іржач:

Назад
Зверху Знизу