Доброго вечора)
Добре, що дівчата тут декілька разів згадували каталог українських виробників madeinua.org ))
Я знаю багатьох українських виробників і звикла купувати саме в них на сайтах. Якщо засоби догляду, то купую українське переважно у Космо та Watsons, або як є потреба та можливість, у інших магазинах.
До покупок дуже вибаглива))
Так от для душу використовую вже багато років український Vital Charm від Аква Косметік Груп сольовий скраб з маслом апельсину, бо не користуюсь милом для миття тіла (дуже сохне шкіра) та мочалками. Цей скраб все це робить. Його купую у Космо.
Рідко користуюсь кремами для рук, віддаю перевагу рослинним оліям, частіше за все пшеничній. Нещодавно придбала саме таке масло від української TM Flora secret у Watsons. Вони стали робити у більших флаконах та ще й з дозатором)
Щодо шампуню)) Після багаторічних спроб відростити волосся вирішила користуватись безсульфатними. Почала з української White Mandarin. Користувалась 8 місяців, потім трошки набридло, то купила український безсульфатний TM EcoVego. Щодо White Mandarine, то певно повернуся до нього, бо результати були вражаючі)), треба було і надалі їм користуватись.
Взагалі безсульфатними треба вміти користуватись. Так пляшечки WM мені з чоловіком) вистачало на 1,5 місяців. Мию такими шампунями так: наношу на мокре волосся та масажую. Залишаю на 2 хв., змиваю. Знову наношу, масажую і приймаю душ, а у кінці змиваю нанесений шампунь. За потреби мию не 2, а 3 рази