Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

3D печать

• Автор теми Автор теми THORN13
  • Дата створення Дата створення
Не думаю що роботи по наведений ссилці поставлять в тупик оператора цього монстра. тимпаче роботи з пластмасами...

я имел ввиду вот такого плана детали
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну если твой оператор и за конструктора и за технолога, то только соболезнования могу выразить.

это в 90% случаев на производствах Харькова

Вот этого я не могу понять, неужели не дешевле сразу изготовить форму на станке с ЧПУ, чем связываться с 3D принтером, что в принципе намного дороже
5 грн за грамм -это дорого?

с той же оперы

Останнє редагування:
С расходникми проблем нет.

ТС, а с моделью поможите?
А есть пару идей, но пока с 3Д редакторами не работал, только с 2D (корел и ФШ).

Доброго вечора!
Перечитав вашу тему і у мене появилось питання.
Я будую подібну іграшку , тільки побільших розмірів робочої платформи 2200*1200*700+ось"А"R700 з мінімальною точністтю 0,025мм, збільшення точностті тяне за собою зменшення швидкості обробки деталі. Працюватиме з деревом, пластмасою, мякими металами... Роблю для себе, але чим більше грошей потрачено на іграшку, тим частіше задаюсь питанням, яким чином їх повернути..!?
Що б ви порадили, де в ближньому майбутньому (через 3-4 місяці), можна буде починати шукати закази???
Точность в 2 сотки, ню ню, хорошо если в 2 десятки попадать будете.

Точность в 2 сотки, ню ню, хорошо если в 2 десятки попадать будете.

Звичайно, не зрівниться з вашим ЧПУ, но для моїх потреб хватить. Як тільки добюсь потрібних результатів, продемонструю вам, якщо звичайно буде бажання подивитись..)))

Звичайно, не зрівниться з вашим ЧПУ, но для моїх потреб хватить. Як тільки добюсь потрібних результатів, продемонструю вам, якщо звичайно буде бажання подивитись..)))

Верю что сделаете станок и он работать будет но такую точность далеко не каждый промышленный станок дает.

Верю что сделаете станок и он работать будет но такую точность далеко не каждый промышленный станок дает.
Розумію ваш скептицизм, і небуду спорити, так як вже й сам стикнувся з цими проблемами, на звичайних токарних и фрезерних станка. Но у мене куча інтузіазму і бажання довести цю іграшку до ідеалу... Хоч і хватить точності в десятку...

Есть спец молки для переработки бытового пластика в сырье
Якщо ви цікавились цим питанням, то повинні знати що це не зввичайна мясорубка, а серйозне промислове обладнання і коштуватиме воно не мало. . .
Я бачив таке обладнання на сміттєпереробному заводі, і скажу вам що іграшка ну зовсім не малих розмірів.

это совсем не означает, что оборудование для переработки вторсырья сгодиться, точнее полученное вторсырье сгодиться для данного принтера

это совсем не означает, что оборудование для переработки вторсырья сгодиться, точнее полученное вторсырье сгодиться для данного принтера
Все правельно! Хімічний склад гранул не підійде для принтера, но це не продлема. При бажанні можна получити потрібну консистенцію полімерів. Но не думаю що заради забеспечення принтера сировиною, варто купувати таку установку. Ну хіба що ще кудись збувати надлишок продукції. А її буде багато, так як простоювання машини теж не дешево обійдеться.

я все-таки надеюсь, что пользователь с красноречивым ником "денег не дам", знал о чем он говорит и не подразумевал масштабные перерабатывающие центры
и надеюсь, что раскроет секрет - какое оборудование он имел ввиду (желательно с ссылками на источник)

Назад
Зверху Знизу