Та, оператора ничем не удивишь, у него совсем другие задачиНе думаю що роботи по наведений ссилці поставлять в тупик оператора цього монстра.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та, оператора ничем не удивишь, у него совсем другие задачиНе думаю що роботи по наведений ссилці поставлять в тупик оператора цього монстра.
у него совсем другие задачи
Ото ж бо й воно, з такими іграшками він без лишніх питань справиться...
Не думаю що роботи по наведений ссилці поставлять в тупик оператора цього монстра. тимпаче роботи з пластмасами...
Ну если твой оператор и за конструктора и за технолога, то только соболезнования могу выразить.
Потому его, производства, в Харькове и нет.это в 90% случаев на производствах Харькова
5 грн за грамм -это дорого?Вот этого я не могу понять, неужели не дешевле сразу изготовить форму на станке с ЧПУ, чем связываться с 3D принтером, что в принципе намного дороже
С расходникми проблем нет.
Точность в 2 сотки, ню ню, хорошо если в 2 десятки попадать будете.Доброго вечора!
Перечитав вашу тему і у мене появилось питання.
Я будую подібну іграшку , тільки побільших розмірів робочої платформи 2200*1200*700+ось"А"R700 з мінімальною точністтю 0,025мм, збільшення точностті тяне за собою зменшення швидкості обробки деталі. Працюватиме з деревом, пластмасою, мякими металами... Роблю для себе, але чим більше грошей потрачено на іграшку, тим частіше задаюсь питанням, яким чином їх повернути..!?
Що б ви порадили, де в ближньому майбутньому (через 3-4 місяці), можна буде починати шукати закази???
Точность в 2 сотки, ню ню, хорошо если в 2 десятки попадать будете.
Да- помогу, только Корел7 или что-то растовоеТС, а с моделью поможите?
А есть пару идей, но пока с 3Д редакторами не работал, только с 2D (корел и ФШ).
Да- помогу, только Корел7 или что-то растовое
Звичайно, не зрівниться з вашим ЧПУ, но для моїх потреб хватить. Як тільки добюсь потрібних результатів, продемонструю вам, якщо звичайно буде бажання подивитись..)))
Розумію ваш скептицизм, і небуду спорити, так як вже й сам стикнувся з цими проблемами, на звичайних токарних и фрезерних станка. Но у мене куча інтузіазму і бажання довести цю іграшку до ідеалу... Хоч і хватить точності в десятку...Верю что сделаете станок и он работать будет но такую точность далеко не каждый промышленный станок дает.
Якщо ви цікавились цим питанням, то повинні знати що це не зввичайна мясорубка, а серйозне промислове обладнання і коштуватиме воно не мало. . .Есть спец молки для переработки бытового пластика в сырье
Все правельно! Хімічний склад гранул не підійде для принтера, но це не продлема. При бажанні можна получити потрібну консистенцію полімерів. Но не думаю що заради забеспечення принтера сировиною, варто купувати таку установку. Ну хіба що ще кудись збувати надлишок продукції. А її буде багато, так як простоювання машини теж не дешево обійдеться.это совсем не означает, что оборудование для переработки вторсырья сгодиться, точнее полученное вторсырье сгодиться для данного принтера