Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. (Не в обиду Дионису, но СевКорея - было смешно.)
на вике.

Весьма прилично, на мой взгляд.

Прилично но насчитал 100+- погрешность на внимательность включая "Невизнані та частково визнані території" и всякие територии типа Гонконг, Макао(в остальной Китай виза нужна). Так я и думал что это балы а не страны. При этом есть страны в которые ты можешь получить визу по прибытию но это уже не то, как по мне, больше вероятность отказа :незнаю: Если смотреть на значимые страны то визовых еще достаточно много.

Сколько ВСУ тогда потеряли во время боевых столкновений ?

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4951954
З 2014 року більше 10 тис. військових загинули
і були поранені не через бойові дії.

Про це заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос
повідомив в ефірі телеканалу ZIK, передають Українські Новини.

"З 2014 року до сьогоднішнього дня в Збройних силах і серед усіх, хто отримав зброю і захищав державу,
втрачено 10 103 людини - безповоротних і санітарних втрат.
Не від бойових дій", - заявив Матіос.

Серед них 2 150 військових загинули.

У зоні АТО небойові втрати склали 3 700 осіб.

При этом есть страны в которые ты можешь получить визу по прибытию но это уже не то

Такая у них методика подсчёта, как я понял, если не планируя заранее, никого ни о чём не прося, ты можешь посетить страну, то они считают это безвизом. Рейтинг составлен таким образом не только для Украины, а для всех.

Если смотреть на значимые страны то визовых еще достаточно много

А тут я надеюсь на "стадный эффект" - если сейчас украинец может спокойно ездить по Евросоюзу, то получить визу в Новую Зелландию будет проще. Хотя, признаюсь, я не эксперт в визовых вопросах.

було, але таке можна на кожній сторинці викладати. доречі я бутусовщину з ветки вирезаю тоже примерно з часів іловайску, мабуть мені порох темник тоді прислав... :збентежений:

Сколько ВСУ тогда потеряли во время боевых столкновений ?

https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4951954
З 2014 року більше 10 тис. військових загинули
і були поранені не через бойові дії.

Про це заступник генерального прокурора, головний військовий прокурор Анатолій Матіос
повідомив в ефірі телеканалу ZIK, передають Українські Новини.

"З 2014 року до сьогоднішнього дня в Збройних силах і серед усіх, хто отримав зброю і захищав державу,
втрачено 10 103 людини - безповоротних і санітарних втрат.
Не від бойових дій", - заявив Матіос.

Серед них 2 150 військових загинули.

У зоні АТО небойові втрати склали 3 700 осіб.

вася експерт ти сраний, ти різницю між безповоротними та санітарними втратами розумієш? :рл:

Ну, околоприблизительно так

Xenka Sequoia
22 хв · Irpen, Kiev Oblast ·
про #Ющенка.
ви дочитайте, а потім поговоримо, коли буде про шо.
а то ті, шо читають перші 4 рядки, завжди потрапляють в світ обломів.
колись топила за Юща і продовжуватиму, як за чувака, при якому трохи люди шось да отримали.
трохи більш грошей, трохи більш демократії, трохи більше можливостей, набагато більш нагадуванняпро самоідентифікацію, пробудження світу до нашої трагедії Голодомору і визнання його світом, як геноцид нації, розворушення правильних націоналістичних рухів, пішли в сторону Європи і цивілізації, почали на ніч мити ноги і пить кофе у кафах, пачками почали робить ремонти, купувать машини, брати кредити, бо мали чим потім віддавать, їздити взаграніци, справляти весілля і прочі моменти, які до Юща були не то шо недоступні - мало хто знав про існування деяких.
шо зараз трапилось з Ющем? а шо трапляється з людьми, які "просирають такі країни"? заздрощі, комплекси, відчуття недооціненості за хороші вчинки, бажання повернення "на сцену" хоч в якому амплуа, просто - отрава в голову крапнула, я не знаю, і мені до спини.
одне завжди казала і казатиму: люди, які не можуть бути вдячними комусь за добро колись, навіть якшо він і зкурвивсь тепер, не зможуть бути вдячними нікому, нізащо і в будь-якому випадку.
:) я навіть Бені вдячна за то, шо він зробив напочатку: пох, з якими мотивами він то робив, мені - пох. отримали результат для країни, отримали дійсно велику послугу всім нам.
те, шо Бєня переслідував свої інтереси.. це да.
но свої інтереси переслідували всі з компашки олігархів, і продовжуть, от тіко ШО зробили інші - просто, для порівняння, і шо зробили Ющ і Беня. ну, ладно, і Ахмєтка (як на мене, то переслідуючи свої інтереси він, безумовно понтуючись і так далеє, все таки, шось да робив на тому Донбасі. на відміну від решти)
вчора один порядний чоловік мене спитав: чому Порошенко скупив землі за копійки на підставних осіб по Києву, напару з Кононенком, а потім ті всі підставні відмовились, і все залишилось в Пороха і Ігоря.
всьо. люди далі не бачать: до уваги не береться ні часи, в які то було, ні чи можна було по-іншому і чи був в тому сенс - по-іншому і чи не було ризику, шо ті землі купив би хтось із данєцкіх-дніпроських і хер би шо бюджет міста мав, і шо сталось би з тими землями,купи їх хто інший. всім до спини, чи не став, случано, там бізнес, який дав роботу тисячам людей, годував тисячі сімей, платив мілйьони податків до бюджету - людям до сраки ці моменти, їм обов"язково потрібно знайти гівно у всьому, бо це гівно і зрада, його легко шукать - воно плаває зверху, ще можна сказать "агаа, *****!" і не важливо, шо не то шо *****, там даже "ага" не предполагалось - люди не хочуть бачити успішних людей поряд, не хочуть брати з них приклад, не хочуть мати можливості для власного розвитку, бо звинуватити когось у власний пройобах - це наша національна ідея.
шо ми наразі і маємо з Ющом: проїбав чувак країну і шанси, тепер звинувачує у всьому Порошенка. класичний такий український чувак-Президент Ющ.
шануймося :)

Побачив світ альбом сучасної фронтової пісні #ПісніВійни. Компакт-диск об’єднав 15 композицій, написаних воїнами АТО під впливом пережитого на війні на сході України. Усі ці пісні в рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни були записані на професійній студії в унікальних дуетах бійців-авторів та відомих українських артистів.
Соціально-мистецький проект #ПісніВійни – волонтерська ініціатива. Проект тривав у Львові півтори року: від ідеї – до виходу альбому. Його автор та координатор - журналіст та промоменеджер артистів Галина Гузьо. CD вийшов під лейблом компанії «Наш формат». Тираж – 5000 примірників. Перші 1000 примірників диску учасники проекту передали у Києві представникам Генерального штабу Збройних Сил України. І вже до Дня Захисника України, до 14 жовтня 2017 р., #ПісніВійни потрапили у сотні військових частин передовсім на сході країни, а також на передову.

Бійці-учасники проекту: Олександр Рожко, Зиновій Медюх, Богдан Ковальчин, Тарас Гривул, Максим Перев’язко, Андрій Шевчук, Петро Комендат, Сергій Тітаренко, Станіслав Паплінський, Ірина Красота, Ігор Шолтис, Олекса Бик, Роман Семисал, Дар’я Зубенко.
Аби надати пісням, які створили бійці, а також важливим темам, які у них порушені, максимального суспільного резонансу під час запису композицій для компакт-диску #ПісніВійни були створені унікальні дуети – воїнів-виконавців з відомими українськими артистами. У проекті взяли участь вокальна формація «Піккардійська Терція», співак та композитор Павло Табаков, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, Фома із групи «Мандри», Арсен Мірзоян, співачки Ірина Доля, Оксана Муха та Аничка Чеберенчик, а також фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо, Віктор Винник із групи «Мері», співак Тарас Гаврик, сестри Тельнюк, лідер гурту «Тінь Сонця» Сергій Василюк, співачка Анастасія Приходько, лідер гурту Ot Vinta Юрій Журавель, бард-волонтер Христина Панасюк.
https://www.youtube.com/channel/UCrk7y0MUL0rN7wv0RmswP3w

Іван Виговський
49 хв ·
Ай-я-яй... як невдобно получилось с нєкоторими ****оєдами...
"Слепой траст" Roshen действительно управляется Ротшильдами: опубликованы документы...
А сірожа може показати откедова ль у нього кватіра, а заліщучка, а шабуня, а ****обол михуйло?
Нє, тут такоє - ПАП сказав - ПАП сдєлав.
Я то особисто й не сумнівався ніколи...Ну да, я ж порохобот - мені сумніватись по чину не положено

ПАП керует Ротшильдами)))

Капец они там охренели все(((

Олена Юріївна додала 2 нові світлини.
1 год ·
"Майдан розширюється"
волає фсб-шна *****.
Яке дивне співпадіння
Крымская Хунта‏ @UASevas
Готовые кандидаты на реальные срока.
Кремле-******** наговорили на много. "Волонтёр"-не отмазка,унылый перешёл все грани.
Может Лизе пора в Крым?

cgfa0a.webp

ac6daj.webp

APU‏Подлинная учетная запись @APUkraine 2 ч.2 часа назад
Еще
Україна ратифікувала Угоду зі США про співробітництво у сфері науки та технологій

Гурьянов Сергей‏ @Segozavr 1 дн.1 день назад
Еще
Последний раз парламент Каталонии провозглашал независимость в октябре 1934. Длилась 10 часов, пока всех не повязали

******ки с балконов стреляют, развлекаются.
тут уже пожёстче пошло.

В Харьковской области в городе Первомайский произошла стрельба, в результате которой ранения получили по меньшей мере три человека. Об этом сообщает пресс-служба областной полиции в Facebook. Отмечено, что 27 октября в Первомайский отдел полиции поступило сообщение из Первомайской больницы о том, что в санпропускник обратились три молодых человека с телесными повреждениями. Согласно справке медиков, состояние здоровья пострадавших удовлетворительное. "Сотрудниками полиции было установлено, что около 2:00 пострадавшие находились в городе Первомайский у торговых киосков, где по неустановленным причинам неизвестный совершил в их направлении выстрелы из оружия", - говорится в сообщении. По данным полиции, 18-летний парень получил повреждения в виде непроникающей огнестрельной раны грудной клетки и огнестрельную рану бедра и был госпитализирован в хирургическое отделение больницы. В свою очередь 28-летний мужчина также получил телесные повреждения в виде огнестрельной проникающей раны бедра, а 19-летний парень получил огнестрельное ранение голени.
Полный текст читайте здесь:

Роман Пелех
50 хв ·
Один з учасників «дорожнього контролю» в одному з своїх роликів рекламує російську мережу автосервісів і в ролику проскакує карта рф з Кримом. Все що ви хотіли знати про патріотичність цих «активістів».

В афганской провинции Логар, что к югу от Кабула, упал вертолет с американскими военными на борту. Инцидент произошел вечером 27 октября 2017 года, передает DW. Отмечено, что один военный погиб в результате травм, еще шестеро, находившихся на борту, получили повреждения. Сегодня, 28 октября 2017 года, информацию об авиактастрофе официально обнародовала миссия НАТО в Афганистане "Решительная поддержка". В то же время радикальное исламистское движение "Талибан" распространило в Twitter сообщение, что якобы вертолет сбили его боевики, однако заявление миссии НАТО это опровергает. Представитель губернатора провинции Логар заявил, что вертолет потерпел крушение в результате того, что задел дерево, улетая после окончания боевой операции. Напомним, в сентябре 2017 года Вашингтон решил отправить в Афганистан еще более 3 тыс. американских военных, учитывая усиление позиций "Талибана" в этой стране. В Афганистане в этом году погибли уже 11 американских военных - на два больше, чем за весь прошлый год.
Полный текст читайте здесь:

Karl Volokh додав 2 нові світлини.
Вчора о 0:19 ·
Пришли следователи Главной военной прокуратуры на обыск к шефу папы депутата Залищук - владельцу банка Капитал Михаила Эпеля - на обыск по делу о гособналпоограмме имени Клименко - а там такая красота. Кстати, невестка этого успешного и солидного бизнесмена - судья Киевского хозсуда. Какое удачное родство.
Что же касается папы Залищука, то историю, как он при Януковиче был облечен эксклюзивным доверием ежемесячно носить некий заветный чемодан из пункта А в пункт Б, я слыхал давно. Но не писал пока следаки Матиоса до него не добрались.

dgd8dd.webp

Karl Volokh додав 2 нові світлини.
Вчора о 0:19 ·
Пришли следователи Главной военной прокуратуры на обыск к шефу папы депутата Залищук - владельцу банка Капитал Михаила Эпеля - на обыск по делу о гособналпоограмме имени Клименко - а там такая красота. Кстати, невестка этого успешного и солидного бизнесмена - судья Киевского хозсуда. Какое удачное родство.
Что же касается папы Залищука, то историю, как он при Януковиче был облечен эксклюзивным доверием ежемесячно носить некий заветный чемодан из пункта А в пункт Б, я слыхал давно. Но не писал пока следаки Матиоса до него не добрались.

dgd8dd.webp
Может вообще кто то пояснить ценность бумажных стикеров на санфаянсе? Почему их некоторые не удаляют? Помнится во времена когда техника стоила дорого я аккуратно отклеивал всякие стикеры и клеил их в некприметном месте на случай (а вдруг) пришлось бы продавать. Правда так и не довелось ни разу, но мотив был именно таким. То есть примерно такой же как у тех кто на стекло смарта нынче клеит плёночки.:D Другого смысла в сем действе не вижу) Но на санфаянсе то зачем оставлять?

Плёнка или стекло на экране защищают экран, даже если там горилла гласс. А вот наклеечки на унитазе это как пульта кулечке.

Назад
Зверху Знизу