Ну, околоприблизительно так
Xenka Sequoia
22 хв · Irpen, Kiev Oblast ·
про #Ющенка.
ви дочитайте, а потім поговоримо, коли буде про шо.
а то ті, шо читають перші 4 рядки, завжди потрапляють в світ обломів.
колись топила за Юща і продовжуватиму, як за чувака, при якому трохи люди шось да отримали.
трохи більш грошей, трохи більш демократії, трохи більше можливостей, набагато більш нагадуванняпро самоідентифікацію, пробудження світу до нашої трагедії Голодомору і визнання його світом, як геноцид нації, розворушення правильних націоналістичних рухів, пішли в сторону Європи і цивілізації, почали на ніч мити ноги і пить кофе у кафах, пачками почали робить ремонти, купувать машини, брати кредити, бо мали чим потім віддавать, їздити взаграніци, справляти весілля і прочі моменти, які до Юща були не то шо недоступні - мало хто знав про існування деяких.
шо зараз трапилось з Ющем? а шо трапляється з людьми, які "просирають такі країни"? заздрощі, комплекси, відчуття недооціненості за хороші вчинки, бажання повернення "на сцену" хоч в якому амплуа, просто - отрава в голову крапнула, я не знаю, і мені до спини.
одне завжди казала і казатиму: люди, які не можуть бути вдячними комусь за добро колись, навіть якшо він і зкурвивсь тепер, не зможуть бути вдячними нікому, нізащо і в будь-якому випадку.

я навіть Бені вдячна за то, шо він зробив напочатку: пох, з якими мотивами він то робив, мені - пох. отримали результат для країни, отримали дійсно велику послугу всім нам.
те, шо Бєня переслідував свої інтереси.. це да.
но свої інтереси переслідували всі з компашки олігархів, і продовжуть, от тіко ШО зробили інші - просто, для порівняння, і шо зробили Ющ і Беня. ну, ладно, і Ахмєтка (як на мене, то переслідуючи свої інтереси він, безумовно понтуючись і так далеє, все таки, шось да робив на тому Донбасі. на відміну від решти)
вчора один порядний чоловік мене спитав: чому Порошенко скупив землі за копійки на підставних осіб по Києву, напару з Кононенком, а потім ті всі підставні відмовились, і все залишилось в Пороха і Ігоря.
всьо. люди далі не бачать: до уваги не береться ні часи, в які то було, ні чи можна було по-іншому і чи був в тому сенс - по-іншому і чи не було ризику, шо ті землі купив би хтось із данєцкіх-дніпроських і хер би шо бюджет міста мав, і шо сталось би з тими землями,купи їх хто інший. всім до спини, чи не став, случано, там бізнес, який дав роботу тисячам людей, годував тисячі сімей, платив мілйьони податків до бюджету - людям до сраки ці моменти, їм обов"язково потрібно знайти гівно у всьому, бо це гівно і зрада, його легко шукать - воно плаває зверху, ще можна сказать "агаа, *****!" і не важливо, шо не то шо *****, там даже "ага" не предполагалось - люди не хочуть бачити успішних людей поряд, не хочуть брати з них приклад, не хочуть мати можливості для власного розвитку, бо звинуватити когось у власний пройобах - це наша національна ідея.
шо ми наразі і маємо з Ющом: проїбав чувак країну і шанси, тепер звинувачує у всьому Порошенка. класичний такий український чувак-Президент Ющ.
шануймося