Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Гидра, ****уй к себе, а то там щас число посетителей меньше нуля будет.

У меня таких сюжетов вато-турістов с видеонаблюдения в день по несколько штук.
Аж уже не интересно :0)
Напишите какой программулиной обработать видео что б им немного закрыть ****ьники, я вам тут несколько сюжетов выложу.

Напишите по порядку список вопросов для троллинга ваты-отсниму сюжет и вместе посмотрим.

Официально у кого?

Не прикидывайся валенком, а то снова все тебя начнут посылать к твоему фюреру.:D

не коротко
не то, чтоб что-то очень новое и неизвестное, но интересно.

Блог Пастухова. Отставка Иванова как "осушение "Озера"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Выше просили ссылку на ФБ комментарии от разработчиков системы декларирования, у меня в ленте вот что проскочило, это оно?
https://www.facebook.com/rouslan.riaboshapka?pnref=story

там несколько апдейтов за день, листайте вниз

Привезли документы из ДССЗЗИ. Что там — не знаем, они под грифом для служебного пользования. Никто из разработчиков и экспертных организаций ознакомиться не может. Технари НАЗК с доступом читают и хихикают, но пересказывать не имеют права.

Это вот тот максимальный уровень кооперации, которую пообещал директор ДССЗЗИ на пресс-конференции утром.
:рл:

13.08.2016
Генеральною прокуратурою України та СБУ затримано службових осіб, які отримали неправомірну вигоду 1 500 000 гривень

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України та співробітниками ГУБКОЗ Служби безпеки України задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди керуючим філії ПАТ «Державного експортно-імпортного банку України» у м. Полтава та головним юрисконсультом цієї ж філії. Службових осіб було затримано 12 серпня 2016 після отримання неправомірної вигоди в сумі 1 500 000 гривень в порядку ст. 208 КПК України.

Слідством встановлено, що вказані службові особи, зловживаючи своїм службовим становищем та діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб вимагали та одержали 1 500 000 гривень від керівника одного з суб’єктів господарювання за продаж виробничих потужностей бавовно - прядильної фабрики, яка знаходиться у заставі ПАТ «Державний експортно-імпортний банк України».

На цей час проводиться комплекс невідкладних процесуальних та слідчих дій, спрямованих на встановлення фактичних обставин вчиненого кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді взяття під варту. Дії злочинців кваліфіковано за ч.4 ст.368 КК України.

У випуску:
- Піксельний український камуфляж ММ14. Аналог для ВМС України
- Президент України Петро Порошенко щодо підвищення бойової готовності. росія. АР Крим
- Танки Т-64БВ, Т-80БВ та бронетранспортери БТР-4 для армії від харківських зброярів
- Нацгвардія прийняла на озброєння бронеавтомобіль Козак-001 (Козак-II). Новинка НПО «Практика» Козак-5
- Модернізований безпілотний авіаційний комплекст А1-СМ «Фурія»
- Допомога морпіхам від волонтерів
- Більш ефективні кулі для ЗСУ та НГ від Стілетто Україна
- Автомат AK Alfa
- Броньовики К4386 «Тайфун-ВДВ», SURVIVOR R CBRN та Rhino
- Танки Abrams для Саудівської Аравії. Партія HMWWV, 155 мм. гаубиць та боєприпаси зі США для ліванської армії
- Аварія російського шасі К7850 16х16, підірвався броньовик ООН в Малі, ураження танка біля журналіста «Аль-Джазіри», загоряння вертольоту ВПС Великобританії B412 Griffin
- Російський позов до суду щодо Ан-70. Корупція у Airbus
- Фінансування військових програм Китаєм
- Російський танк Т-14 на платформі «Армата». Прототип «Молот»

Topics:
- Ukrainian pixel camouflage MM14. Ukrainian Navy analogue
- President of Ukraine Petro Poroshenko to improve combat readiness. Russia. Crimea
- T-64BV, T-80BV and BTR-4 for the army gunsmiths from Kharkov
- National Guard have adopted armored Kozak-001 (Kozak-II). New "Practice's" Kozak-5
- System A1-CM "Furies"
- Help from volunteers to Marines
- More effective balls of the Armed Forces and NG by Stiletto Ukraine
- AK Alfa
- Armored vehicles K4386 "Typhoon-VDV», SURVIVOR R CBRN and Rhino
- Abrams tanks for Saudi Arabia. Party HMWWV, 155 mm. howitzers and ammunition from the United States to the Lebanese Army
- Alarm Russian K7850 chassis 16x16, hit an armored UN in Mali, defeat the tank at the journalist "Al Jazeera", fire helicopter RAF B412 Griffin
- Russian lawsuit on the An-70. Corruption in Airbus
- Funding China military programs
- Russian tank T-14 on a platform of "Armat". Kharkiv prototype "Molot"

Выше просили ссылку на ФБ комментарии от разработчиков системы декларирования, у меня в ленте вот что проскочило, это оно?
https://www.facebook.com/rouslan.riaboshapka?pnref=story

там несколько апдейтов за день, листайте вниз

:рл:

Нашій владі не позичати креативності у виборі шляхів блокування реформ в Україні, які можуть призвести до її повного кадрового перезавантаження і втрати важелів впливу на функціонування створеної нимим корупційної системи управління країною. Тому керівники НАЗК і Спецзвязку, на мій погляд, виконують негласне замовлення перших осіб держави та їх команд на зрив антикорупційної програми і вірять в те, що їм в черговий раз вдасться ввести в оману і свій народ і фінансових партнерів в ЄС...
Вчора Президент України запевнив, що е-декларуванню бути. Що з понеділка система працюватиме. Але, на жаль, в державі є недолугі чиновнички, які не чують Главу держави та не розуміють, що країна вимагає змін.
А ви думаєте, що Порошенко не причетний до цього саботажу?
Ну и далее в том же духе. Ничо нового - "нашій владі", "замовлення перших осіб", "свій народ", "країна вимагає" и т.д. Я напрягся.

А Миранда, говорят, раньше сайты клёпала. А тут такой заказ. Хотя да, тендер выиграла. Надо, шоб НАБУ проверило условия тендера.

Не помню, чтобы гриф "ДСП" (а есть вообще сейчас такой? - я не уверен) был преградой для прочтения документов. Особенно, если ты в именно этой теме. Или гриф это замок?

Вот еще линк, официальное обращение разработчика системы

140d6566d959.jpg

НАРОДНЫЙ АРТИСТ УКРАИНЫ НИКОЛАЙ ГНАТЮК ВЫЛОЖИЛ В ФЕЙСБУКЕ ПОСТ СЛЕДУЮЩЕГО СОДЕРЖАНИЯ:
"Вот я наконец-то вернулся домой из России, где пробыл у родственников более 40 суток, проехал территорию от Брянска до побережья ЧМ Краснодарского края. О чем могу я, украинец, поделиться и с россиянами, и с украинцами? Понравился Краснодарский край, везде чистота, дороги не хуже, чем в Европе, поля ухоженные, магазины, полные продуктов местного производства, сервис на достаточно высоком уровне, очень много богатых людей, не говоря о домах (я давно такой красоты не видел, моя Сумская обл. отстала лет на 200), а какие автомобили! Самое главное, я не видел передвижения войск Российских ВС, хотя приходилось ехать и днем, и ночью, и в России никто не говорит о войне с Украиной. По дорогам я встречал много автомобилей с украинскими номерами, и на моей машине тоже украинский номер, но меня ни разу не остановили на постах ГИБДД, и меня не ловила ФСБ. На самих курортах Краснодарского края я встречал земляков, и они подтверждают мои слова о том, что они спокойно отдыхают и никто им не говорит, что они с Украины. А вчера я приехал в Сумы, и все поехало: россия напала, россия оккупировала, русские танки, батальоны десантников и морпехов, украинские ВСУ успешно отразили атаку 100 танков Кантемировской танковой бригады, бригада взята в плен. Призыв, война – что я могу сказать? Дешевая пропаганда, обманывают украинский народ наши СМИ. Я уверенно могу сказать, что в разжигании гражданской войны на Украине виновны СМИ Украины и Запада..."

Омельян-тв не пойми чего за медведа топит. Будет больше корупции ура ура быстрее бабло у них кончится, хуже жить будут.Кроме того он наверно забыл какой мирный президент медведев был 08,08,08.:незнаю: на кого рассчитано видео хрен поймешь.

Медведев - президент расии это как школьный учитель - вождь племени тумба-юмба. ****ки-мазохисты его не поняли. Им нужен тупой диктатор шоб ****ил в тюрьму сажал за репосты и пабиждал всех ********. А Медведев все время какую то напонятную ***ню нес - модернизация, демократия, какая-то свободная рыночная экономика.. ботан вобщем.

Гнатюк просто ездил не туда. Надо на экскурсию на Бутовку. А Краснодарский край, действительно, отличается в хорошую сторону от остальной России.

Есть таки такой гриф. И даже есть "ПЕРЕЛІК
відомостей, що становлять службову інформацію і яким присвоюється гриф «Для службового користування» у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України".

Получается, что таки гриф просто обязан быть. Но как он мешает разработчику ознакомиться - по прежнему непонятно.
Чувствую в себе предубеждение, и это неправильно. Но, *****, Шабунин на ТВ этому поспособствовал.

Держспецзв'язок обурений через тиск та захищає позицію щодо е-декларацій
Субота, 13 серпня 2016, 21:24

Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації (ДССЗЗІ) оприлюднила заяву, в якій запевнило у коректності рішення про відмову у атестаті системи захисту електронного декларування.
Текст заяви опублікований в суботу ввечері на сайті державного органу.
"Глибоке обурення викликають висловлювання окремих посадовців НАЗК, які намагаються перекласти свою особисту відповідальність за незавершений і незахищений продукт на державних експертів", - заявляють у відомстві.
"Вважаємо неприпустимим подібний тиск на посадовців та експертів Держспецзв’язку які свідомо прийняли непросте але неупереджене правове та відповідальне рішення у чіткій відповідності до закону", - йдеться в заяві.
В повідомленні не уточнюється, до кого саме служба має претензії, але можна припустити, що Держспецзв’язок відреагував на заяви заступника голови НАЗК Руслана Рябошапки.
Зокрема, Рябошапка підтвердив, що ДССЗЗІ присвоїло своїм висновкам гриф обмеженого доступу, тим самим – закрило неможливим виправлення помилок компанією-розробником програмного забезпечення. Також він повідомив, що відмова у атестації системи декларування ґрунтується на фіктивних проблемах, а створення документу в ДССЗЗІ супроводжувалося службовою підробкою.
Водночас, ДССЗЗІ у своїй заяві "закликала як найшвидше усунути виявлені недоліки для повторного проведення експертизи та отримання атестату відповідності".
В документі також повторюється перелік претензій Держспецзв’язку до комплексу електронного декларування, про які відомство повідомляло в п’ятницю ввечері.
Як повідомляла "Європейська правда", початок повноцінної роботи НАЗК, включно із системою електронного декларування, лишається ключовою перепоною для впровадження безвізового режиму.
Також запуск електронного декларування є умовою для отримання Україною траншу МВФ.

Что-то мне пока не сильно хочется верить Рябошапкам.
Подождем позже кого-то умного с "по полочкам".

Гнатюк просто ездил не туда. Надо на экскурсию на Бутовку. А Краснодарский край, действительно, отличается в хорошую сторону от остальной России.

Так не в том же дело КУДА ездил...
Краснодарский и правда хорош. Да мне и Брянщина-Смоленщина вполне, бо родные места.

я такого не знаю - полез в гугл,
:незнаю: (осторожно ****оресурс)

Не знала. Он меня и в период "барабан был плох" не интересовал.
Вот отца его слушала с удовольствием. Сынок - недопевец. И недоукраинец. Фу.

Медведев - президент расии это как школьный учитель - вождь племени тумба-юмба. ****ки-мазохисты его не поняли. Им нужен тупой диктатор шоб ****ил в тюрьму сажал за репосты и пабиждал всех ********. А Медведев все время какую то напонятную ***ню нес - модернизация, демократия, какая-то свободная рыночная экономика.. ботан вобщем.

Был не был приказ отдан им и все, нашли жертву режима :D
ЗЫ причем омеля считает в видео что решал вопросы он
Мне все равно что о нем думают в раше и вне **** зачем омеля за него топит?

Вот бы по Харькову такую инфографику. Я всем говорю если в церкви есть расценки на обряды то бога там нет. В Харькове всего три церкви Киевского патриархата все остальные это "дома терпимости УПЦ МП" филиалы *******и по сбору денег для ***ла.
подробней можно?

Назад
Зверху Знизу