Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Грустное многоточие? Да пох. Мир сам по себе такая унылая пунктуационная свалка, шо любая запятая тут кажется вмешательством в хаос, котрый давно вже не заслуживает ни структуры, ни смысла. И если я -я, *****! - по-вашему "лишний знак", то это проблема не моя, а вселенной, шо захлебнулась в собственном шуме и теперь делает вид, типа, хто-то нарушает её порядок.

Самосознание "лишности"? Та *** там...Ничуть не лишнее. Эт прост холодная констатация факта: мир так криво сколочен, шо любое осмысленное присутствие воспринимаецця, шо ошибка сборки. Я не лишний - ыыы, эт реальность лишняя. И ежели она хрустит под зубами, дык, значицца, время ей уже давно пришло.

Не буде більше ніякої жопи.
Бо *****ів не буде і перевертнів не буде.
Не тільки у нас, а в принципі. Все до того йде.
Ех... Ваші б слова, та Богу б. до вуха.... Проте, реальність трохи інша....

я, *****! - по-вашему "лишний знак", то это проблема не моя, а вселенной, шо захлебнулась в собственном шуме и теперь делает вид, типа, хто-то нарушает её порядок.

Самосознание "лишности"? Та *** там...Ничуть не лишнее. Эт прост холодная констатация факта: мир так криво сколочен, шо любое осмысленное присутствие воспринимаецця, шо ошибка сборки. Я не лишний - ыыы, эт реальность лишняя.
Ти правильну тему піднімаєш.
Але до неправильних висновків приходиш.
Проблема зайвих людей то головна тема *****ської літератури.
Тема важлива, тема серйозна, тема велика.
І вона стосується кожного *****а. Нема такого *****а щоб він не був зайвим.
Але не всі про це знають, і не всі про це задумуються.
А задумуватись треба. Якраз для того і писалась *****ська література.
Ти подумай краще. Почитай Пушкіна, Стругацких та інших.
І про космос подумай. Може там твоє місце?

задумуватись треба. Якраз для того і писалась *****ська література.
Ти подумай краще. Почитай Пушкіна, Стругацких та інших.
Не задрачуй... Ще один "опонент"... Втомивсь трохи 🐸

1764028679252.webp

Назад
Зверху Знизу