Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
Я не попадалась на такое, как вы написали. Обычно любая очередь была ,,правильная,,. Все было нужно. Вот туалетная бумага к ботам. Не себя сапоги – так родное или подруге уйдут. Выручали друг друга. Или меня память подводит, юность всегда в розовом цвете..😊
Может это было уже после СССР,не помню. Продавали какие-то кофточки,футболки,полотенца и прочий ширпотреб. Все-без подделок,настоящее. Но цена выше. А подставные создавали толпу, ажиотаж-покупали по несколько штук. Потом один человек собирал у "покупателей" товар и возвращал продавцу. Видел несколько раз. Метров 50-100 от Гарнизонного в сторону Горисполкома. Вот самому интересно-когда это было?

Может это было уже после СССР,не помню. Продавали какие-то кофточки,футболки,полотенца и прочий ширпотреб. Все-без подделок,настоящее. Но цена выше. А подставные создавали толпу, ажиотаж-покупали по несколько штук. Потом один человек собирал у "покупателей" товар и возвращал продавцу. Видел несколько раз. Метров 50-100 от Гарнизонного в сторону Горисполкома. Вот самому интересно-когда это было?
Во сне видел. :)
И еще из советского.
Пррдают в ГУМе на москве кофточки. Всем не хватит.
Цыганка манит пальцем лохушку в туалет, показывая край кофточки, за которой очередь.
Лохушка идет, отдает деньги с наваром цыганке.
Та сматывается, а у лохушки половина кофточки в бумажке завернута. Кргда подменили, лохушка прозявила
Как в кино каком-то. :)

Во сне видел. :)
И еще из советского.
Пррдают в ГУМе на москве кофточки. Всем не хватит.
Цыганка манит пальцем лохушку в туалет, показывая край кофточки, за которой очередь.
Лохушка идет, отдает деньги с наваром цыганке.
Та сматывается, а у лохушки половина кофточки в бумажке завернута. Кргда подменили, лохушка прозявила
Как в кино каком-то. :)
лохом можна називати, вже за те, шо у мацкві шмоття шукали, в гумє та цумє, мабуть і в мавзолєє шукали шмотки, черги плутали)

Багато разів був таким "підставним". Наприкінці 1980-х у більшости людей сформувався рефлекс "що дають?".
Тож варто було зупинитися біля лотка якогось, коли тебе зацікавив товар, одразу починали зупинятися перехожі, та створювати юрбу.
Я ще жартував, що мені треба брати гроші з продавців, за завлікання клієнтів.

скоріш за все, після розвалу сересера
Це явище (вулична торговля) з'явилося за часів СРСР, у середині 1980-х, коли дозволили так звані кооперативи. По суті легалізовали цеховиків.

Це явище (вулична торговля) з'явилося за часів СРСР, у середині 1980-х, коли дозволили так звані кооперативи. По суті легалізовали цеховиків.
та да, я тобі вже казав, молодий ти ще, подивись діло Хана, Шкльоца

та да, я тобі вже казав, молодий ти ще, подивись діло Хана, Шкльоца
З чого ти взяв, що я маю зважати на те що кажеш ти?
Маю власну голову та волю думати, робити та казати те що хочу.

З чого ти взяв, що я маю зважати на те що кажеш ти?
Маю власну голову та волю думати, робити та казати те що хочу.
я взяв з життя, з досвіду, я там працював і кожного дня ходив, я нічого тобі не вказую, просто не знаєш, не пиши, шо тобі бажається, просто виглядає, таке собі

я взяв з життя, з досвіду, я там працював і кожного дня ходив, я нічого тобі не вказую, просто не знаєш, не пиши, шо тобі бажається, просто виглядає, таке собі
Собі вказуй що робити, а що не робити. Можеш синові, якщо він тебе слухає. Дружині можеш ще поразказувати.
Для мене ти ніхто з інтернету. З чого б мені зважати на те що ти доказуєш, коли я кажу те що бачив сам?

Собі вказуй що робити, а що не робити. Можеш синові, якщо він тебе слухає. Дружині можеш ще поразказувати.
Для мене ти ніхто з інтернету. З чого б мені зважати на те що ти доказуєш, коли я кажу те що бачив сам?
Іди ****унца гоняй в тему про мобілізацію, пока, воін

Багато разів був таким "підставним". Наприкінці 1980-х у більшости людей сформувався рефлекс "що дають?".
Тож варто було зупинитися біля лотка якогось, коли тебе зацікавив товар, одразу починали зупинятися перехожі, та створювати юрбу.
я був таким підставним дитиною. зі школи одразу біг у хлібний і стояв там десь півтори години у черзі... а там вже всі друзяки... а потім, дива-дива, на початку 90х хліб з"явився , ще й у надлишку: з 4-5 ГАЗонів продавали турецькі батони, жери, не хочу...

Это явление (уличная торговля) появилось при СССР, в середине 1980-х, когда разрешили так называемые кооперативы. По сути, легализовали цеховиков.
Да-да,согласен. Скорее всего в эти годы и видел это.

Я сейчас под настроение такое практикую. Возле лотков уличной торговли. Из любви к искусству, без вознаграждения. :)

лохом можна називати, вже за те, шо у мацкві шмоття шукали, в гумє та цумє, мабуть і в мавзолєє шукали шмотки, черги плутали)
А где шукать?
Обои там и унитазы чешские - этодругое. Это места нужно знать.
Или там сигареты болгарские на ленинском проспекте. Магазин Варна кажись.
Конфеты на Новом Арбате. Ну и Арабику в зернах. :)

Назад
Зверху Знизу