Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Шахеды. Этот звук пикирования... Не понимаешь, куда оно направлено.
Выматывает все нервы.

Шахеды. Этот звук пикирования... Не понимаешь, куда оно направлено.
Выматывает все нервы.
Та да як ота абіз'яна з гранатою, не знаєш куди і коли вона її кине. Терпіти не можу цього звуку.

Хвилинка гумору, може вже розповідав але нагадали прикол. В армію на кухню постачають мариновані гриби в жестяних трьолитрових банках. Мене завжди веселило що на цих банках була наклейка "печериці", а по факту була глива... Скажемо так, хтось освоїв третину бюджету.
А нагадав знайомий з Одеси , його три дні промаринували в ТЦК, поки його там на грибниці вдома виросли печериці. Співпадіння , не. ...Думаю...

Відосик на YT бачив, як військові відкривають баночку з сардиною і баночку з тунцем. По факту, в обох... драматична пауза... сардина.
До речі, торгова марка Екватор, місто Харків.

Відосик на YT бачив, як військові відкривають баночку з сардиною і баночку з тунцем. По факту, в обох... драматична пауза... сардина.
До речі, торгова марка Екватор, місто Харків.
Вулиця Різдвяна (Енгельса). Нестабільна якість, як на мене (особливо шпроти).

Вибачаюсь перед Екватор™!
На відео розпаковка консерв Аквамарин™, з Богодухова.

Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухів :ги:

Ну, десь поруч з білоруськими креветками ;)
Славилась Харківщина морепродуктами! Екватор, Харків; Аквамарин, Богодухів; Укрáинская Восточьная Рібная Компанія, Куп'янськ.
Це з більш-менш помітних.
А ще колись біля вокзалу в Деркачах рибу коптили.

Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухів :ги:

Ну, десь поруч з білоруськими креветками ;)
В Харкові є риборозводні питомники із фореллю та сьомгою. Навіть у межах міста. Та й в обробці сировини in bulk нічого дивного нема теж.

Отож-бо, що гуртом, насипом. А з питомників червону та навіть чорну ікру продають. І що?

От придбав цього тижня по пластиковому кошику малини, полуниці та черешні. Ну, немає природнього смаку! Наче гідропоніка якась, недозріла :(

А яблука дорожчі за банани на 20 гривень кіло! Так перші з іншої півкулі везти треба.

Дохазяйнувалися...

Син привозив сардини та шпроти, не знаю чиї, якийсь невідомий виробник, смачні були. А ще сподобався джем з малини у дой паках, здається у Дніпрі виготовляють

В АТБ є. Остання з цін - 31.50₴ за пак 250 г. ТОВ "Джем Лтд" у Дніпрі, Каштанова, 20Б.

Куштував малиновий, чорничний та, здається, абрикосовий. Непогані.

Ну, той пак великий був, на 2кг, ? не памʼятаю виробника

Не подобається (
IMG_20250627_092925.jpg

Останнє редагування:
Отож-бо, що гуртом, насипом. А з питомників червону та навіть чорну ікру продають. І що?

От придбав цього тижня по пластиковому кошику малини, полуниці та черешні. Ну, немає природнього смаку! Наче гідропоніка якась, недозріла :(

А яблука дорожчі за банани на 20 гривень кіло! Так перші з іншої півкулі везти треба.

Дохазяйнувалися...
Економіка тітка сувора

Назад
Зверху Знизу