Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухів :ги:

Ну, десь поруч з білоруськими креветками ;)
В Харкові є риборозводні питомники із фореллю та сьомгою. Навіть у межах міста. Та й в обробці сировини in bulk нічого дивного нема теж.

Отож-бо, що гуртом, насипом. А з питомників червону та навіть чорну ікру продають. І що?

От придбав цього тижня по пластиковому кошику малини, полуниці та черешні. Ну, немає природнього смаку! Наче гідропоніка якась, недозріла :(

А яблука дорожчі за банани на 20 гривень кіло! Так перші з іншої півкулі везти треба.

Дохазяйнувалися...

Син привозив сардини та шпроти, не знаю чиї, якийсь невідомий виробник, смачні були. А ще сподобався джем з малини у дой паках, здається у Дніпрі виготовляють

В АТБ є. Остання з цін - 31.50₴ за пак 250 г. ТОВ "Джем Лтд" у Дніпрі, Каштанова, 20Б.

Куштував малиновий, чорничний та, здається, абрикосовий. Непогані.

Ну, той пак великий був, на 2кг, 🙂 не памʼятаю виробника

Не подобається (
IMG_20250627_092925.jpg

Останнє редагування:
Отож-бо, що гуртом, насипом. А з питомників червону та навіть чорну ікру продають. І що?

От придбав цього тижня по пластиковому кошику малини, полуниці та черешні. Ну, немає природнього смаку! Наче гідропоніка якась, недозріла :(

А яблука дорожчі за банани на 20 гривень кіло! Так перші з іншої півкулі везти треба.

Дохазяйнувалися...
Економіка тітка сувора

Син привозив сардини та шпроти, не знаю чиї, якийсь невідомий виробник, смачні були. А ще сподобався джем з малини у дой паках, здається у Дніпрі виготовляють
Да вних не тільки з малини, суниця, черніка, не пам'ятаю як українською

Вкладення

• IMG_20250322_191237.webp
    IMG_20250322_191237.webp
    17.1 КБ · Перегляди: 13
За умови кількості ...
Забули !
за звичай, в розташуванні невеличких підрозділів, до 20 осіб, при відсутності мишей(начальник складу міша, начпрод міша, зампотил міша), продуктів всяких накопичується шопіздець.

нам таке давали
1751042484994.png

За умови наявності необхідного обладнання, прямих рук, наснаги та нескладних маніпуляцій виходить дуже достойний продукт
Пального по чековій вимозі видайте)))

Десь у мене теж є лафітнік )

Назад
Зверху Знизу