Відповідаю у приватнихЯ бачила у Класі пакет, що зберігає тепло або холод.
Може на цій технології і для ніг щось придумали. Тонке, але дієве.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Відповідаю у приватнихЯ бачила у Класі пакет, що зберігає тепло або холод.
Може на цій технології і для ніг щось придумали. Тонке, але дієве.
В мене чоловік захоплювався гірнолижним спортом.Відповідаю у приватних

водовка - 50 грамКоментар що в пакеті?
"Яичная скорлупа"водовка - 50 грам

Удачі !!!Я ок, поки репортажів не буде
Я ок, поки репортажів не буде
Живі, злі, з вірою в ЗСУБажаю міцного, як ви Залізобетонні

удачі вам, бережи вас господьТрішки є часу, вивели частину на відновлення, ось займаюсь французькою та беру уроки малювання
Дякую.удачі вам, бережи вас господь![]()
Завжди здавалося, що для творчих професій потрібен хист, потягу замало. Природній дар потрібен.беру уроки малювання
Завжди захоплююся красивою картиною, піснею або, наприклад, скульптурою. Поганий словотвір, але "білою заздрістю". Бо самому не дано. А митець - може!Ну що до передумов їх занадто забагато, усе дитинство провів в фото лабораторії (дідусь був одним з провідних фотографів свого часу в Харкові, ну відповідно бабушка мама портретисти -ретушери, дядька і фотограф і наборщік, перший раз з піонерів виганяли за продаж фоток Шварца та Слая і голих дівок). А що до дано чи ні, тут скоріше нерозуміння як це працює. Таж фігня з вивченням мов.Завжди здавалося, що для творчих професій потрібен хист, потягу замало. Природній дар потрібен.
Себто, якщо задатки є - можна брати уроки. Так би мовити, розвивати прихований, "сплячий" талант.
А от "з нуля", без передумов "згори"... По собі знаюЗавжди захоплююся красивою картиною, піснею або, наприклад, скульптурою. Поганий словотвір, але "білою заздрістю". Бо самому не дано. А митець - може!
Зараз у Мережі маса продукту (саме продукту) від штучного інтелекту. Теж, начебто, красиво. Але - щось не те...
Хто вас так зачепив - я не знаю, але чого ви , воін, виправдовуєтеся що стали на захист усіх нас - це ж не танцювальний конкурс, а війна....Трішки про наболіле бо панянка сьогодні вибісила. Ще раз відповідаю: так -вбивав, це робота солдата; я не рахував скільки вбив, я хотів вижити; нічого з цього приводу не відчуваю... Взагалі нічого...
Якщо людина ставить таки питання до вас, то ця людина - ******. Ви не повинні такий нічого пояснювати, це вона вам винна за те що жива та здороваТрішки про наболіле бо панянка сьогодні вибісила. Ще раз відповідаю: так -вбивав, це робота солдата; я не рахував скільки вбив, я хотів вижити; нічого з цього приводу не відчуваю... Взагалі нічого...