Я не виправдовуюсь, просто стикнувся з тупістю татусевої доньки. Просто гидко стало ось і прорвалось.Хто вас так зачепив - я не знаю, але чого ви , воін, виправдовуєтеся що стали на захист усіх нас - це ж не танцювальний конкурс, а війна....
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я не виправдовуюсь, просто стикнувся з тупістю татусевої доньки. Просто гидко стало ось і прорвалось.Хто вас так зачепив - я не знаю, але чого ви , воін, виправдовуєтеся що стали на захист усіх нас - це ж не танцювальний конкурс, а війна....
Та молода зовсім чайка, татусева донька, фіг з ней.Якщо людина ставить таки питання до вас, то ця людина - ******. Ви не повинні такий нічого пояснювати, це вона вам винна за те що жива та здорова
Вівторок, працюємоЯк ви Залізобетонні?

сон сам себе не приснится 
Сон точно сам собі не насниться, радий чути що ви в доброму гуморіВівторок, працюємо
Ночью стрельба была мощная ... носон сам себе не приснится
![]()
Та да як ота абіз'яна з гранатою, не знаєш куди і коли вона її кине. Терпіти не можу цього звуку.Шахеды. Этот звук пикирования... Не понимаешь, куда оно направлено.
Выматывает все нервы.
Сон точно сам собі не насниться, радий чути що ви в доброму гуморі
(не дождутся.
)
В ресурсі!Як ви Залізобетонні?
ОбійнявВ ресурсі!
Вулиця Різдвяна (Енгельса). Нестабільна якість, як на мене (особливо шпроти).Відосик на YT бачив, як військові відкривають баночку з сардиною і баночку з тунцем. По факту, в обох... драматична пауза... сардина.
До речі, торгова марка Екватор, місто Харків.
Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухівконсерв Аквамарин™, з Богодухова.

Славилась Харківщина морепродуктами! Екватор, Харків; Аквамарин, Богодухів; Укрáинская Восточьная Рібная Компанія, Куп'янськ.Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухів
Ну, десь поруч з білоруськими креветками![]()
В Харкові є риборозводні питомники із фореллю та сьомгою. Навіть у межах міста. Та й в обробці сировини in bulk нічого дивного нема теж.Як роздивляюсь ці консерви, уявляю величезне місто-порт Богодухів
Ну, десь поруч з білоруськими креветками![]()