Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Ще котів
IMG_20241202_101124745.jpg
Господиисусе, побежала к племяннице, проверила, её кот на месте 😁

Вкладення

• _20241202_110802.webp
    _20241202_110802.webp
    156.6 КБ · Перегляди: 18
Побував сьогодні трішки в цивілізації, посилку забирав. В пригадалась мені фраза: ні що не видавало в Штірліце москальского шпигуна окрім телепающегося *****ута. Містечко далеченько від фронту, життя вирує багато людей торгівля йде. Багато військових у формі але бацько таких Штірліців... Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають або такі собі два одягнутих по гражданє сідають у добре потрьопаний корч з короною антен РЕБ як у Британської королеви... Ніфіга не спалились

Останнє редагування:
Возвращаясь к котам.

Наткнулся на вот это:
Я не знаю, как объяснить моему коту, что я не могу сделать «снаружи» менее холодным. Я не могу исправить тот факт, что сейчас зима.
Он постоянно просит выпустить его на улицу, но, как только я открываю дверь, он меняет решение и кидает на меня взгляд, который говорит:
— Нет, не эту дверь. Я имею в виду дверь, которая открывается в лето и веселье. Попытайся ещё раз, человек. Раньше ты её открывал, я это видел.

Роберт Хайнлайн

Как с меня с котейкой писал.
Ну вони в мене сьогодні гасали з криками нефіг спати. Спати нам можно а вам бешерсттм ні

Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають
Вчора стояла в черзі на касу за двома такими "конспіраторами" Міцні, гарні. Купляли їжу, смаколики та ковбойський капелюх. Мабуть теж для конспірації! :ідея:
Дуже хотілося їх обійняти. Обох. Але я посоромилася:girl:

Останнє редагування:
Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення *****ів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, *********** хренові...ось і маюсь

Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення *****ів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, *********** хренові...ось і маюсь
"живої сили *****ів"?

Назад
Зверху Знизу