Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Міркуванізми на нічному чергуванні: "Що всіх придбань за час проходження служби, самим корисним матеріальним надбанням виявився піддупник, не дарма кажуть що голова має бути холодної а **** в теплі"

Усю учебку нас вчать не торкайтесь не ваших речей, не беріть нічого з землі. Зараз чуть не повторив свій подвиг з польотом а темряві бо ліхтарик сів. В учебці була ситуація коли я довітру сходив, поки справи робив акумулятор здох. Вертатись в темряві результіровало розбитою бровою. А зараз узяв ліхтарик загального користування і таке фігня чуть ноги не поламав. Так на мобілі є світло, але вона на підзарядці стояла

Пройшла перша доба як відкритий збір на заміну запаленого підорами ноута для СОВ. Дякую кожному хто долучився, і за великі суми і за невеликі і за 30 гривень. Всі вони будуть працювати для завдання максимального попаболь загарбникам на півдні Донеччини та запобігати втратам наших бійців. По підсумкам доповідаю, зібрано 10431 гривня з 35000. І якщо темпи не впадуть, то на наступну "прогулянку" вже поїдемо на новому авто та з новим ноутбуком. Фотозвіт ноута буде, нашої роботи може після перемоги. Слава Україні.

Трішки гумору з нічного чергування: "Погода така що добре ***ло жодну саинособаку на вулицю не виженить ".

Ще влітку я розповідав знайомим що дуже часто бачу послідовності цифер, 333 або 23:23 04.2024 мені казали багато різноманітних екстрСексорних езатерічних речей, багацько дивного. Так ось я зараз бачу в порядки більше таких комбінацій і скажу вам це не тому що якась містика, а тому блін що я по 12 годин випалюю очі моніторами. Так що 4.5.0 доброго ранку

До попереднього допису, якраз було 00.44 на годиннику

До попереднього допису, якраз було 00.44 на годиннику
Не зацикливайтесь на этом. Совпадений, самых невероятных,
вообще очень много в жизни. А уж совпадений в циферках -
просто не может не быть! Их же ж не так-то и много у нас :)
Вот, кстати, я сейчас над вашим постом вижу: "44 хв. тому" :yahoo:

Давно не публікував краси,.
Я теж, бо мені взагалі пофіг, ок банківська картка взагалі з числом Звіра крайні цифри 6667. Так що я теж чогось ржу, з екзаттеріків та екстра ****ів

Блін ця бісова машина-кавоварка на мене мабуть образилась, хочу зробити чай а по другому колу роблю каву, та ще й велику. А вдруге взагалі дві великих 🌕

Ну шайтан труба мається а ось шайтан кава мене не дуже подобається

Друга доба збору на ноут для мого підрозділу закінчилась, вона була результативна, дякую за 500 гривень яки сьогодні були єдині. Ми все одно виконаємо роботу.

Друга доба збору на ноут для мого підрозділу закінчилась, вона була результативна, дякую за 500 гривень яки сьогодні були єдині. Ми все одно виконаємо роботу.
Було б гарно окрему тему зробити, мабуть, щоб бiльше людей побачило.

Коли ми не робимо попа боль поголовью всинособак то відпочиваємо в курнику, з 'ціпамі'
IMG_20241210_190950694.jpg

Вкладення

• IMG_20241210_185913886.webp
    IMG_20241210_185913886.webp
    947.8 КБ · Перегляди: 17
  • IMG_20241210_185931676.webp
    IMG_20241210_185931676.webp
    748.1 КБ · Перегляди: 15
Знов про збір, доповідаю. Завершилась третя доба збору, зібрано 16506.54грн. з потрібних 35000. За добу зібрано 5575,54 грн. Дякую всім не байдужім та тим хто залучався. Із веселощів: у себе в темі я писав що дуже часто натикаюсь на різні езотеричні цифрові співпадіння, мабуть хтось з почуттям гумору задонатив 444,0 грн, 666,66грн., 14/88 (спеціально написано через черту), всеодно Сови дякують.

Назад
Зверху Знизу