Прочитав я про ці корейський гаубіци і чогось мені взгруснулось
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Господиисусе, побежала к племяннице, проверила, её кот на месте 😁Ще котів![]()
Пункт 2.Прочитав я про ці корейський гаубіци і чогось мені взгруснулось
Пункт 2.
Ну вони в мене сьогодні гасали з криками нефіг спати. Спати нам можно а вам бешерсттм ніВозвращаясь к котам.
Наткнулся на вот это:
Я не знаю, как объяснить моему коту, что я не могу сделать «снаружи» менее холодным. Я не могу исправить тот факт, что сейчас зима.
Он постоянно просит выпустить его на улицу, но, как только я открываю дверь, он меняет решение и кидает на меня взгляд, который говорит:
— Нет, не эту дверь. Я имею в виду дверь, которая открывается в лето и веселье. Попытайся ещё раз, человек. Раньше ты её открывал, я это видел.
Роберт Хайнлайн
Как с меня с котейкой писал.
у мене вчора був ювілей - три місяці в пікселі
Дякую.
Вчора стояла в черзі на касу за двома такими "конспіраторами" Міцні, гарні. Купляли їжу, смаколики та ковбойський капелюх. Мабуть теж для конспірації!Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають
Береги вас всех бог, судьба, провидение и все святые вместе взятые.Ну, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Бережи вас всі сили Землі та Неба!Ну, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Живі та неушкодженіНу, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Ваш підрозділ на реб збирає ? Чи в вас є/було на тій автівці ?Фпвішка
"живої сили підарів"?Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення підарів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, свинособаки хренові...ось і маюсь