Прочитав я про ці корейський гаубіци і чогось мені взгруснулось
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Господиисусе, побежала к племяннице, проверила, её кот на месте 😁Ще котів![]()
Пункт 2.Прочитав я про ці корейський гаубіци і чогось мені взгруснулось
Пункт 2.
Ну вони в мене сьогодні гасали з криками нефіг спати. Спати нам можно а вам бешерсттм ніВозвращаясь к котам.
Наткнулся на вот это:
Я не знаю, как объяснить моему коту, что я не могу сделать «снаружи» менее холодным. Я не могу исправить тот факт, что сейчас зима.
Он постоянно просит выпустить его на улицу, но, как только я открываю дверь, он меняет решение и кидает на меня взгляд, который говорит:
— Нет, не эту дверь. Я имею в виду дверь, которая открывается в лето и веселье. Попытайся ещё раз, человек. Раньше ты её открывал, я это видел.
Роберт Хайнлайн
Как с меня с котейкой писал.
у мене вчора був ювілей - три місяці в пікселі
ВітаюДякую.
Вчора стояла в черзі на касу за двома такими "конспіраторами" Міцні, гарні. Купляли їжу, смаколики та ковбойський капелюх. Мабуть теж для конспірації!Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають

Береги вас всех бог, судьба, провидение и все святые вместе взятые.Ну, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Бережи вас всі сили Землі та Неба!Ну, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Живі та неушкодженіНу, що вітайте з "другим Днем Народження" у вухах ще дзвін але всі живі. Автівка відновленню не підлягає.
Ваш підрозділ на реб збирає ? Чи в вас є/було на тій автівці ?Фпвішка
"живої сили *****ів"?Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення *****ів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, *********** хренові...ось і маюсь