Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Ще котів
IMG_20241202_101124745.jpg
Господиисусе, побежала к племяннице, проверила, её кот на месте 😁

Вкладення

• _20241202_110802.webp
    _20241202_110802.webp
    156.6 КБ · Перегляди: 15
Побував сьогодні трішки в цивілізації, посилку забирав. В пригадалась мені фраза: ні що не видавало в Штірліце москальского шпигуна окрім телепающегося парашута. Містечко далеченько від фронту, життя вирує багато людей торгівля йде. Багато військових у формі але бацько таких Штірліців... Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають або такі собі два одягнутих по гражданє сідають у добре потрьопаний корч з короною антен РЕБ як у Британської королеви... Ніфіга не спалились

Останнє редагування:
Возвращаясь к котам.

Наткнулся на вот это:
Я не знаю, как объяснить моему коту, что я не могу сделать «снаружи» менее холодным. Я не могу исправить тот факт, что сейчас зима.
Он постоянно просит выпустить его на улицу, но, как только я открываю дверь, он меняет решение и кидает на меня взгляд, который говорит:
— Нет, не эту дверь. Я имею в виду дверь, которая открывается в лето и веселье. Попытайся ещё раз, человек. Раньше ты её открывал, я это видел.

Роберт Хайнлайн

Как с меня с котейкой писал.
Ну вони в мене сьогодні гасали з криками нефіг спати. Спати нам можно а вам бешерсттм ні

Увесь у цивільному а берці та бананка ні разу не вдають
Вчора стояла в черзі на касу за двома такими "конспіраторами" Міцні, гарні. Купляли їжу, смаколики та ковбойський капелюх. Мабуть теж для конспірації! :ідея:
Дуже хотілося їх обійняти. Обох. Але я посоромилася:girl:

Останнє редагування:
Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення підарів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, свинособаки хренові...ось і маюсь

Питання звісно риторичне... Пишу доповідь, на автоматі шкарябаю чорним по бумазі: "по координатах Х та У було помічено переміщення підарів до взводу"... Про себе міркую ... Написати особового складу... Так ці свині до осіб жодного відношення не мають. Написати військово службовців та вони орда,а не військо. Залишити як є командування розкритикує (хоча командир і в самому порядку підтримає,а для проформи ****юліну випише). Написати осіб,та які вони особи, свинособаки хренові...ось і маюсь
"живої сили підарів"?

Назад
Зверху Знизу