Скажешь незалежна - ты подрываешься, залежна- тоже. Тупая ***** какая-то, ей-богу.черговий *****ий *****ідор?
***** - он там

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Скажешь незалежна - ты подрываешься, залежна- тоже. Тупая ***** какая-то, ей-богу.черговий *****ий *****ідор?
***** - он там

шо предлагаешь?тільки *****-довбойоб може вважати що "*****" це национальність, а з довбойобами треба зміритися
пускати *****ів на добрива та костну мукушо предлагаешь?
от тут я згоденПонимаете, нормальным людям не сложно съездить в Белгород за понравившимися шмотками. Только почему-то уточнить детали онлайн вдруг стало не возможно. А по телефону не совсем понятно. Мне, наверное, нужно было писать, что это херня, чтобы местные сельские модераторы не обижались так сильно.
так в чем проблема???пускати *****ів на добрива та костну муку
готуємо обладнання, промислові прощі, контрактитак в чем проблема???
знову ж таки - можна буде дивитися ті ж самі серіали коли вони виходять, а не коли продублюють. хоча я особисто взагалі дивлюсь сезон коли він скінчитьсяНа английский надо переходить,чтобы смотреть с английскими субтитрами. Разговорный это уже следующий этап

усложнили всё как-то. да и вообще-я думал вы за идею,а вы как и все-бизнес план...готуємо обладнання, промислові прощі, контракти
бізнес-план знову ж таки
усложнили всё как-то. да и вообще-я думал вы за идею,а вы как и все-бизнес план...готуємо обладнання, промислові прощі, контракти
бізнес-план знову ж таки
це тому що ти балабол і ніколи не займався практичною роботоюусложнили всё как-то. да и вообще-я думал вы за идею,а вы как и все-бизнес план...
ну, шукати шмаття у фейсбуці - це щосьєгє ж. а на ненормальне - у фейсбуці.

службова означаэ не особиста, а для впроваждення моєї робочої та суспільної міссіїА шмаття службове під пахви не жме?
службова означаэ не особиста, а для впроваждення моєї робочої та суспільної міссії
ні. просто я й дійсно непоганий фахівець у своїй області знань, тому в мене повинна бути професійна сторінка у соц мережіпровокатор?
ні. просто я й дійсно непоганий фахівець у своїй області знань, тому в мене повинна бути професійна сторінка у соц мережі
на конференціях я зазвичай у футболках з лого конференції, їх роздають спікерам організатори конфи.ти там у пінжаку такий на фото, за піпітором на конференції фахівців галузі?
на конференціях я зазвичай у футболках з лого конференції, їх роздають спікерам організатори конфи.

Це тому що тебе винаймали як того кроліка ходити у дурнуватом костюмітю
я коли в МКС працював, вже тоді ненавидів одягати рекламну продукцію задарма