Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запрет соцсетей

Запретить соцсети?

• Да.

Голосів: 144 44.3%
  • Нет.

Голосів: 181 55.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    325
Це тому що тебе винаймали як того кроліка ходити у дурнуватом костюмі
а мене - запрошують виступити :)

Ну й не треба порівнювати чергову купи-продайку з провідними конференціями

Місто Ірпінь.
Закритий клуб.
Лише каміння та дерево в оздобенні.
Живий виступ рок гурту в стилі Рок н Ролл!
Червона ікра та коньяки.
І все це заради того, щоб я рекомендував їх продукцію :)
І ніяких докладів. Пий та танцюй :)

Місто Ірпінь.
Закритий клуб.
Лише каміння та дерево в оздобенні.
Живий виступ рок гурту в стилі Рок н Ролл!
Червона ікра та коньяки.
І все це заради того, щоб я рекомендував їх продукцію :)
І ніяких докладів. Пий та танцюй :)

ну, то як кажуть, кожному своє

ни чего закрывать не нужно, их нужно исользовать в своих целях. а шкиряк, это болтун и мальчик на побегушках у авакова..

А как понимать переименование проспекта в проспект Александровской? Мы все должны это как-то понимать и помнить кто эта такая? Причем, переименование заметно только если ехать в сторону возрастания. Вот мне лично опять смешно.
мы с Вами говорим о разных вещах...переименование улиц в Украине из комсомольско-большевистских названий в названия общепринятые, это одно дело, я тоже не согласен с некоторыми перименованиями..а соцсети в которых можно вести нужную Украине работу это другое..

бо грошей немає і ресурси потрібно розподіляти та використовувати якомога ощадніше
вот поэтому ава такая у меня,а не лозунги. другими словами-вначале нужны деньги,а с лозунгами потом разберемся. может они и не к чему при достатке людей.

вот поэтому ава такая у меня,а не лозунги. другими словами-вначале нужны деньги,а с лозунгами потом разберемся. может они и не к чему при достатке людей.
ну от замість витрачати час та ресурси на пошуки ави - пішов би та попрацював трохи
але ти повісив собі амулета "дєнєжка пріді" - і нумо ****іти на форумі.

ну от замість витрачати час та ресурси на пошуки ави - пішов би та попрацював трохи
але ти повісив собі амулета "дєнєжка пріді" - і нумо ****іти на форумі.
А ты **** лазишь тут? сам вот и ****уй работать!*****ишь в каждой теме

Назад
Зверху Знизу