Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запрет соцсетей

Запретить соцсети?

• Да.

Голосів: 144 44.3%
  • Нет.

Голосів: 181 55.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    325
Понимаете, нормальным людям не сложно съездить в Белгород за понравившимися шмотками. Только почему-то уточнить детали онлайн вдруг стало не возможно. А по телефону не совсем понятно. Мне, наверное, нужно было писать, что это херня, чтобы местные сельские модераторы не обижались так сильно.
от тут я згоден
бо електронна пошта та скайп - то вигадки для *****ів
нормальні люди можуть подивитися на шмаття лише в контактікє

На английский надо переходить,чтобы смотреть с английскими субтитрами. Разговорный это уже следующий этап
знову ж таки - можна буде дивитися ті ж самі серіали коли вони виходять, а не коли продублюють. хоча я особисто взагалі дивлюсь сезон коли він скінчиться :)

усложнили всё как-то. да и вообще-я думал вы за идею,а вы как и все-бизнес план...
це тому що ти балабол і ніколи не займався практичною роботою
коли за ідею то бізнес план вдвічі потрібнішей, бо грошей немає і ресурси потрібно розподіляти та використовувати якомога ощадніше

коли грошей дофіга то й план непотрібен.

ні. просто я й дійсно непоганий фахівець у своїй області знань, тому в мене повинна бути професійна сторінка у соц мережі

ти там у пінжаку такий на фото, за піпітором на конференції фахівців галузі?

тю
я коли в МКС працював, вже тоді ненавидів одягати рекламну продукцію задарма
Це тому що тебе винаймали як того кроліка ходити у дурнуватом костюмі
а мене - запрошують виступити :)

Ну й не треба порівнювати чергову купи-продайку з провідними конференціями

И ТВ надо запретить, как самую старую и самую живучую своего рода соц сеть. А то Малышня смотрит тупорылые мультики, а люди постарше тупорылых СМИ и при этом вторые считают себе умнее перед первыми. Но на деле из "свинки пепе" ребенок больше получает знаний и положительных эмоций, чем взрослый от слушания вранья СМИ и политиков...

Назад
Зверху Знизу