Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Запрет соцсетей

Запретить соцсети?

• Да.

Голосів: 144 44.3%
  • Нет.

Голосів: 181 55.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    325
По мере разрастания дискуссии в Usenet вероятность сравнения, упоминающего ****** или Гитлера, стремится к единице.[1]

Во многих группах Usenet существует традиция, согласно которой, как только подобное сравнение сделано, обсуждение считается завершённым, и сторона, прибегнувшая к этому аргументу в его негативном смысле, считается проигравшей[2][3].

проблема в тому що ви чомусь вважаєте що люди розуміють що вони роблять
але це не так
до чого призводить пропаганда - ми все всі бачили
і бачили зойки "мінстєць, чому нічо не робишь" та таке інше
одножопники - це потужне джерело пропаганди
ВК - ну, напевне що не таке потужне, але воно готує до споживання пропаганди

Мені трохи важко розказувати це коротко в кількох словах, а довго не хочеться - я зараз намагюся розколтунити свого цуцика після зими, не вистачає вже ані сил ані нервів

Вот почему каждый совок (а ты самый настоящий совок, хоть и слегка изуродованный) думает что каратель покарает всех, но не его.
Да тебя же первым признают *****ом и "запретят".

Ты ***ть з якого села, ты вообще похоже дупля не отбтиваеш в том что пишешь.

Вот почему каждый совок (а ты самый настоящий совок, хоть и слегка изуродованный) думает что каратель покарает всех, но не его.
Да тебя же первым признают *****ом и "запретят".
а чому ти вважаєш що я не беру це до уваги? :)

а ти починаєш дещо розуміти, еге? :)
Не буде ніякої заборони
просто дія цих ресурсів буде обмежена

Как она будэ обмежена?
Ану как, айтишник, расскажи нам техническую часть реализации :попкорн:

Дай угадаю - бюджет выделит нную сумму гриывень на боротьбу з вконтакте, ага.
Будет подписан указ президентом о жестокой борьбе с пропагандой агрессора. Ага.
И че дальше?
Как?

Как она будэ обмежена?
Ану как, айтишник, расскажи нам техническую часть реализации

Дай угадаю - бюджет выделит нную сумму гриывень на боротьбу з вконтакте, ага.
Будет подписан указ президентом о жестокой борьбе с пропагандой агрессора. Ага.
И че дальше?
Как?
я тебе, звичайно, ніхуя не поважаю, але наводку дам - я вже писав про це трохи вище
аби ти трохи більше часу приділяв аби читати, замість того аби запльовувати монітор слиною та жовчю - то ти б вже знав, що та й як

Для начала нужно прокси тор ипрочее платным сделать, ну ка расскажы, умничка причесанная, как это технически сделать, только нинада про технические трудности чесать, через неделю после введения ограничений будут решения все в одном, типа скачал запустил и все работает, уже проходили.

Та у кого ты спрашиваешь. Этот тупорыл даже винду себе поставить не может :іржач:

Помните, как мы смеялись с pоскомнадзора и срока хранения данных у операторов? Весело было. Да. Ага.

Також законопроектом має бути передбачено надання правоохоронним органам повноважень щодо внесення обов'язкових до виконання приписів власникам комп'ютерних даних (операторам та провайдерам телекомунікацій, іншим юридичним і фізичним особам) про термінове фіксування та зберігання комп'ютерних даних, необхідних для розкриття злочину, на строк до 90 днів із можливістю продовження такого строку до 3 років.

Крім того, передбачається установлення вимог щодо надання операторам та провайдерам телекомунікацій на вимогу правоохоронних органів інформації, необхідної для ідентифікації постачальників послуг і маршруту, яким було передано інформацію.

Ага, как и *****.
Поразительно другое - оно всегда не ты. И вы всегда в тех, других 5% :)
Конечно же я небыдло и самый умный (в отает на каверзный вопрос "ты шо самый умный"). Нравится себя считать тупым быдлом? Be my guest.

Помните, как мы смеялись с pоскомнадзора и срока хранения данных у операторов? Весело было. Да. Ага.
а тепер повертаємося до початку: то хто, кажешь, обрав тих єбланів, котрі зараз розробляють такі закони?
і ти вважаєш що ці люди все ж таки заслуговують на право вибору? :)

так, звичайно. я взагалі в тирнеті в перший раз і не розумію що тут коїться
ти тільки не рюмсай.

не отбрехивайся, давай расскажи нам, как запретить вконтакте от которого у тебя несварение желудка.
Спорим на ящик путинки, что ты этого не сможешь даже смоделировать?

Какой-то ***** (какой-то советник) что-то ляпнул в туалете Верховной Дары какому-то журналисту. Журналист понял по своему. Раз, два, три и вброс на вентилятор готов.

а тепер повертаємося до початку: то хто, кажешь, обрав тих єбланів, котрі зараз розробляють такі закони?
і ти вважаєш що ці люди все ж таки заслуговують на право вибору? :)
Ага народ плохой да. Вот бы какой-то другой народ. Знаем знаем.

я тебе, звичайно, ніхуя не поважаю, але наводку дам - я вже писав про це трохи вище
аби ти трохи більше часу приділяв аби читати, замість того аби запльовувати монітор слиною та жовчю - то ти б вже знав, що та й як

ну вот, писав, яйця чухав, зливайся вже по тихому, чучело :)

Назад
Зверху Знизу