Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закликаю розмовляти українською

• Автор теми Автор теми sashapro
  • Дата створення Дата створення
Еркуль? Шерлок??

Ааа, це ти, глухарь...

4QIOEuAknegeKEdpBoY9-BgnPt3XX4qLw-gyd9HQgkb30lmazQ.webp

Тегі для *****ів: по суті пропозиції все викладено в старт пості.

Уважаемый "глухарь" ваш старпост провоцирует раскол людей по языковым предпочтениям, что ведет к косвенной дестабилизации положения дел в Харьковской области, мой вопрос к Вам - зачем Вам это? Я против дестабилизации хрупкого мира на Украине - ответьте мне зачет Вы раскачиваете вату?

Уважаемый "глухарь" ваш старпост провоцирует раскол людей по языковым предпочтениям, что ведет к косвенной дестабилизации положения дел в Харьковской области, мой вопрос к Вам - зачем Вам это? Я против дестабилизации хрупкого мира на Украине - ответьте мне зачет Вы раскачиваете вату?

Разделяй и властвуй (С)

чому так?
Грошей на м`ясо нема, чи до веганів подався?

Годi скiглiтi. Сама ж сказала:

а чем мне гордицо?:(
...И куклет не варю
И ваще :( ...

Аль склероз на всю сракасратху?

не знаю как кто, русского от украинца отличаю за пол-версты

укр, словацкий и белорусский - это русский

Пропала моя девушка Лаки, кто-нибудь ее видел? Судя по тому что пропал оксюмюрон им на ХФ дают выходной день одновременно.

Может кто другой на неё накинул лассо? )
Оксюморон например? ))

Ох, це ж та сама група скажених баб на одному акаунті? :іржач:

Буйный антинорманист порвался.

Сама наївність.

Гадав серед адекватних таких вже немає:(

Ти куклети відмінком чи ножем ставиш?

А чого ця невміняшка припхалася сюди?

мо в нього :rolleyes:останнє, а він віддати хоче, бач)

А почему так безграмотно, гугл транслейт подвел?

Еще и небось какое-нибудь филологическое образование, если вообще оно есть, из других мест таких невменяшек обычно отчисляют курса так с третьего. И туда же, шкодує вона конхвети. У словник йди, там навчися які є значення у "шкодувати".

Останнє редагування:
Піду конхвети пошкодую.

Шкодили in7na конхвєти та не по шкодовськи, Шкодувала конхвєти, шкодувала, та не вишкодувала.

спілкуйся українською. Хочу бачити як ти спілкуватимеся і хто ти така розумна тут
Чи тобі по коломийськи спитатися?
Понравилось, как тебя днры на хую вертели? А че вернулась? СтароВата для них оказалась?

а ти се жила у Радзивилові? То кіко жила?:)

Видишь ли. Чтобы знать диалекты, не обязательно жить где-то, достаточно иметь проофильное образование и читать лите ратуру, написанную на данном диалекте.
Но использовать диатекты без надобности - смысла не вижу, особенно после того, как правила языка были унифицированы.

АХТУНГ1 - Кому байдуже, чи якщо ти ******, чи не при яких обставинах..., далі можна не читати і головне не відповідати в темі!!
Буває, що краще промовчати, так розумнішим можно здатитись для оточюючих.
Дяк.

АХТУНГ2 - Закликаю тільки з свого, вільного бажання, нікому не нав*язую і прошу в темі не нав*язувати та переконувати, сварючись з форумчанами!!
Тільки для тих хто підтримує ідею.
Чому кольорова розмiтка теми дуже нагадує ******ський триколор: спочатку йде бiлий, потiм - синiй, потiм - червоний?

Поїдь зо мною у літо, нє? Будеш слухала файну мову)
Поїдеш? Запрошую. Не бійся, бандері до гіляки не налаштують, якшо зо мною, то є файні люде
Не, мы с ребёнком во Львов собрались.

Назад
Зверху Знизу