Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
удалить Металлику
нi за якi скарби свiтуи только Океан Эльзы будем слушать
Какой слив, вы о чем? Я вам за Фому, вы мне за Ярему.Слив детектед:
Видимо вопросы надо учиться формулировать правильно, возможно их заметят. Кого заставляли? Что заставляли? Я не понимать. Вы вообще о чем?на вопрос о том как именно заставляли (я два раза задала) вы не ответили - неудобный вопрос, да?
Ну вот и поищите информацию самостоятельно, это же не сложно. Или серфинг по рунету приводит к диарее и чрезмерному выделению желчи?- на вопрос о доказательствах государственности крымскотатарского языка в Крыму - ведь легко же ее подтвердить, верно?
Повторю вопрос: чему заставляли Крым? Вы о чем речь ведете?Извините, если вы дадите себе труд агрументировать свои утвержения о том что Крым заставляли
Как не пыжился и не заклыкал тс, ничего не вышло. Никто не перешел на украинский.

Вітаю, ти не 14-річна дівчинкамоi вуха не витримають шмарклiв вiд Вакарчука

Ну чого, я ж пишу
Хоча в цьому нема ніяких заслуг ТСа![]()
Ты вышиватничать стал до этого.

У Криму закрили всі україномовні школи
В окупованому Криму не залишилося жодної школи з українською мовою викладання
Про це повідомила так звана "міністр освіти, науки та молоді" окупованого Криму "Наталія Гончарова, передають РИА Новости.
При цьому вона запевнила, що попит на викладання українською мовою в кримських школах різко падає.
"Батьківський попит, тому що тільки батьки можуть визначити мову навчання для своєї дитини, на українську мову різко скорочується. Є тенденція на скорочення, і тут це право батьків", - сказала Гончарова.
Так, за її словами, на сьогодні в республіці не залишилося шкіл повністю з українською мовою навчання.
"У нас є в 20 школах класи з українською мовою навчання, де всі предмети ведуться українською мовою", - підкреслила міністр.
Дякую, дружеВітаю, ти не 14-річна дівчинка

До ТСа - ви або пишіть "Мова" з великої літери, або (краще) пишіть повністю "українська мова". Бо інакше у вас нісенітниця виходить. Чи ви не розуміете, що російська мова - теж мова?![]()

Ну що ти таке говориш.Російський "язик" - діалект української мови.![]()

Какой слив, вы о чем? Я вам за Фому, вы мне за Ярему.
Видимо вопросы надо учиться формулировать правильно, возможно их заметят. Кого заставляли? Что заставляли? Я не понимать. Вы вообще о чем?
Ну вот и поищите информацию самостоятельно, это же не сложно. Или серфинг по рунету приводит к диарее и чрезмерному выделению желчи?
Повторю вопрос: чему заставляли Крым? Вы о чем речь ведете?
С людьми которые не отвечают на вопросы я более не дискутирую, брезгую.Російський "язик" - діалект української мови.![]()
Не треба цього націоналізму, не уподоблюйтесь до російских екстремістів. Будь який екстремізм це погано.
А якщо вам не подобаеться приклад з російською мовою, я можу вам привести у приклад англійську або японську мову.
***ха не думал, что буду с тобой в чем то согласен, но тут на 100% ты прав.Я считаю что разговаривать каждый может на том языке,на котором ему удобней.Все это *****.Оттого что многие говорят на русском они не меньшие патриоты Украины,чем украиноязычные.И да,хватит уже строить украинскую Украину,все равно ни хера не выйдет,это путь в никуда.Нужно строить европейскую Украину,сейчас время глобализации.Нет никакого украинского особого пути.Как нет и французского,или немецкого,или турецкого.Есть всего два пути,русский путь и его противоположность-европейский путь.Черное и белое.Нормальные страны выбирают европейский путь.И не нужно искать какой-то своей особенной дороги.Язык госсударственный должен быть один-украинский,и то лишь для того чтобы избежать бюрократической ****ы и неувязок.А разговаривать в быту можно на любом.И я бы добавил еще в школьную программу побольше уроков русского.
Не треба цього націоналізму, не уподоблюйтесь до російских екстремістів. Будь який екстремізм це погано.
А якщо вам не подобаеться приклад з російською мовою, я можу вам привести у приклад англійську або японську мову.
Мені здається, що він просто троль, ще й далеко не 80 рівняЦе більш вже як елемент нацизму, доречі в Мордорі ******ські дописи та виступи накшталт "нєдонація" "нєдоязик" є цілковитою нормою. Вважаю що нам треба уважно за собою слідкувати і не тягнути цього толерування нацизму до себе додому з їхнього медійного простору.

А взагалі питання не у тому, щоб побудувати україномовну Україну, а у тому, щоб побудувати незалежний від рф культурний простір.
Саме для цього українська мова має популяризуватися.