Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закликаю розмовляти українською

• Автор теми Автор теми sashapro
  • Дата створення Дата створення
Извините, по существу пукайте пожалуйста с вашими братьями по разуму.

Так что, только "пукать" и осталось, ответа homo sapiens ожидать не стоит?

D_1
Алле! Не кладите трубку!

Я понимаю, пересменка и все такое, но за что Вам платят?

Аууу! Поимейте совесть! Неужели ответ на пост №734 так Вас обескуражил?

Останнє редагування:
To oxiumoron
Позвольте полюбопытствовать, какими достижениями за многие годы независимости Украины Вы гордитесь?

Интересуют именно достижения, стремления и "закликання" меня не интересуют.

Судя по языку Вашего никнейма и подписи, вы знаете минимум три языка, поэтому обращение на русском для Вас корректно.
Мені не треба чимось пишатися, щоб любити Україну.
Пишатися треба лише своїми досягненнями.

Ви не зовсім вірно розумієте що таке держава, етнічність та народ. Рекомендую поповнити знання з цієї царини.

А как это "любить Украину"? Что вы вкладываете в эти слова?

Ви не зовсім вірно розумієте що таке держава, етнічність та народ.
Вопрос тот же: что вы понимаете под этими терминами (желательно своими словами, я толковые словари читать умею, мне интересно услышать ваши мысли.

А как это "любить Украину"? Что вы вкладываете в эти слова?

Вопрос тот же: что вы понимаете под этими терминами (желательно своими словами, я толковые словари читать умею, мне интересно услышать ваши мысли.

Я це все вже писав у цій темі.
Стосовно любові до батьківщини можу лише додати, що вона така сама як любов до матері чи батька, яких, звичайно, можна і ненавидіти, але зазвичай це любов попри усі недоліки.

Міняти свої принципи взагалі погано, так само як зраджувати народу, частиною якого ти є.

Я це все вже писав у цій темі.
Процитируйте, не сочтите за труд. Листать 40 страниц просто не реально.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- это патриотично или это предательство интересов народа?

Процитируйте, не сочтите за труд. Листать 40 страниц просто не реально.

Якщо стисло:
Етнічність це самоідентифікація людини з певним народом за певними принципами та ознаками, який у свою чергу є сукупністю людей з однією і тією ж самоідентифікацією. Важливо не плутати народ з населенням, а громадянство з етнічністю. Етнічність та національність - абсолютні синоніми, не зважаючи на те що дехто з луб'янських ******ів так не вважає.

Держава це образно кажучи дім у якому живе народ, і який будується руками народу. Якщо людина не відчуває Україну своїм домом, то мабуть, вона не належить до народу України.

это патриотично или это предательство интересов народа?

ЦІлком патріотично. Ця постанова надає право ліквідовувати російських озброєних тварин, які номінально вважаються людьми та підпадають під захист окремих положень конвенції.
Також дозволяє проводити судочинство силами військової прокуратури з метою запобігання терористичній діяльності у зоні АТО.

усилякых Горациев можно считать придворными имперскими лакеями?

Можна вважати. Він, здається, писав гімни Августу?

Останнє редагування:
Пишатися треба лише своїми досягненнями.

Ви не зовсім вірно розумієте що таке держава, етнічність та народ. Рекомендую поповнити знання з цієї царини.

Оппа...
"Мені не треба чимось пишатися..."
"Пишатися треба..."

Шизофренія ([ˌskɪtsɵˈfrɛniə] або [ˌskɪtsɵˈfriːniə]) є психічним розладом, що характеризується розладом розумових процесів і недостатньою емоційною чуйністю. .[1] Вона найчастіше проявляється у вигляді слухової галюцинації та параної або дивних маній чи розлад мислення дезорганізовані мови і мислення, і це супроводжується значною соціальною або професійною дисфункцією. Поява симптомів зазвичай відбувається в юнацькому віці, з глобальною поширеністю протягом життя ..."

Дитина зробить свій вибір, коли отримуватиме паспорт. Я вибрала, що я українка , і небо з землею не зійшлося, навіть якщо це було ще в Союзі.
Ну то й що? Я теж колись зробила такий вибір, бо жила на території України. Мабуть, аби на той час сім"я жила на території Росії, то в паспорті була б інша позначка.
Не в тому річ, що написано в паспорті, а в тому, ким ви себе відчуваєте. Ви завжди спілкуєтесь українською мовою? Мислите теж українською?

Останнє редагування:
Желание говорить на укр языке должно идти изнутри, а не по призыву. Я иногда говорю, особенно если бываю в области. Так заметно что окружающим людям чаще всего неприятен мой язык. Русский с рождения у меня разговорный, его уже не вырвать) но украинский все больше в моей жизни. С ребенком говорю на 2-х языках, некоторые слова сам употребляет.

Ох еб откуда в Харьков завезли столько "пересiчних громодян"?

Імхо такі речі не робляться швидко. Це все робиться дуже повільно. Потрібно українську зробити мовою еліт, якщо ви вважаете що конче потрібно саме зробити усіх україномовними (я не вважаю).

если бы украинизацию начали проводить с момента независимости Украины, у нас сейчас не было бы такой проблемы как Крым и Донбасс, больше двадцати лет никто не занимался мовним питанням, поэтому маем те що маем (извините, что по русски, пишу с телефона)

Чем бы дите не тешилось - лишь бы не языком ))

этнически -> в зависимости от основной языковой и культурной среды. Если будет расти в украиноязычной среде - то вырастет этническим украинцем, а если в русской языковой среде - то вырастет этнически русским.
Семья двуязычная.

Назад
Зверху Знизу