Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

изменение/добавление КВЭД

• Автор теми Автор теми Omaster
  • Дата створення Дата створення
Едьте к 4:00.

Добрый вечер! HELP! Подскажите нужна ли ФЛП ЕН 2 гр для вида деятельности "Освiта у сферi спорту та вiдпочинку" (спортивный клуб, есть профессиональный тренер) лицензия? Может для спортивного клуба нужен другой КВЕД? Мне этот показался самым подходящим, смущает слово освiта. В законе о лицензировании написано, что лицензируется освита дошкольная, школьная, высшая, спортивные школы. А как быть с клубами?

А где в формулировке кведа слово "клуб"?

Добрый вечер! HELP! Подскажите нужна ли ФЛП ЕН 2 гр для вида деятельности "Освiта у сферi спорту та вiдпочинку" (спортивный клуб, есть профессиональный тренер) лицензия? Может для спортивного клуба нужен другой КВЕД? Мне этот показался самым подходящим, смущает слово освiта. В законе о лицензировании написано, что лицензируется освита дошкольная, школьная, высшая, спортивные школы. А как быть с клубами?

Читайте подробно весь класс:

"Освіта у сфері спорту та відпочинку

Цей клас включає спортивне навчання у групах та індивідуально, наприклад, у таборах або школах. Спортивні цілодобові та денні табори також включені до цього класу. Не включені академічні школи, коледжі й університети. Навчання може бути надане в різних приміщеннях, таких як навчальні приміщення клієнта або компанії, освітні установи або інші. Навчання в рамках цього класу організується офіційно.
Цей клас включає:
спортивне навчання (бейсболу, баскетболу, крикету, футболу тощо)
діяльність таборів зі спортивного навчання
гімнастичне навчання
навчання їзді верхи в академіях і школах
навчання плаванню
послуги професійних спортивних інструкторів, учителів, тренерів
навчання бойовим мистецтвам
навчання грі в карти (наприклад, у бридж)
навчання йозі
Цей клас не включає:
освіту у сфері культури, див. 85.52"

Останнє редагування:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Пройдите по этой ссылке и посмотрите какой именно КВЕД Вам подходит.

А где в формулировке кведа слово "клуб"?

Читайте подробно весь класс:

"Освіта у сфері спорту та відпочинку

Цей клас включає спортивне навчання у групах та індивідуально, наприклад, у таборах або школах. Спортивні цілодобові та денні табори також включені до цього класу. Не включені академічні школи, коледжі й університети. Навчання може бути надане в різних приміщеннях, таких як навчальні приміщення клієнта або компанії, освітні установи або інші. Навчання в рамках цього класу організується офіційно.
Цей клас включає:
спортивне навчання (бейсболу, баскетболу, крикету, футболу тощо)
діяльність таборів зі спортивного навчання
гімнастичне навчання
навчання їзді верхи в академіях і школах
навчання плаванню
послуги професійних спортивних інструкторів, учителів, тренерів
навчання бойовим мистецтвам
навчання грі в карти (наприклад, у бридж)
навчання йозі
Цей клас не включає:
освіту у сфері культури, див. 85.52"

85.51"Освіта у сфері спорту та відпочинку мне отлично подходит. Останавливает:
З А К О Н У К Р А Ї Н И Про ліцензування певних видів господарської діяльності
Стаття 9. Види господарської діяльності,
що підлягають ліцензуванню
Відповідно до спеціальних законів ліцензуванню підлягають
такі види господарської діяльності:
7) діяльність у сфері освіти;
ПОСТАНОВАвід 8 серпня 2007 р. N 1019
Про ліцензування діяльності з надання освітніх послуг
Із змінами і доповненнями, ,
від 15 серпня 2012 року N 801
2. Ліцензуванню підлягає діяльність з надання таких освітніх послуг:
1)
2)
3) у сфері позашкільної освіти - освітня діяльність за художньо-естетичним, туристично-краєзнавчим, еколого-натуралістичним, науково-технічним, дослідницько-експериментальним, фізкультурно-спортивним або спортивним, військово-патріотичним, бібліотечно-бібліографічним, соціально-реабілітаційним, оздоровчим та гуманітарним напрямами;
Нужна лицензия для спортивного клуба? Может я излишне перестраховываюсь?

В формулировке кведа слова клуб нет, есть слово освита

Так уже к 9 -ти все будем готовые.И останутся толька вилы для этих *****ов шо у власти.

Вы неисправимы:іржач: эк, Вас политика зацепила:)

не переживайте, к 9 все будут готовы для свершений....утренний морозный воздух бодрит:)

Скажите, пожалуйста: после того, как я получила в рег. палате вытяг и ф.11 (привела в соответствие КВЕДы), мои дальнейшие действия? идти в налоговую? какие документы и какой бланк заполнять? Если можно, пожалуйста образец заполнения. Спасибо

Скажите, пожалуйста: после того, как я получила в рег. палате вытяг и ф.11 (привела в соответствие КВЕДы), мои дальнейшие действия? идти в налоговую? какие документы и какой бланк заполнять? Если можно, пожалуйста образец заполнения. Спасибо

если вы на ЕН на 1 или 2-ой группе ЕН, то надо подавать заявление на ЕН и приложить само св-во.

Вкладення

Огромное спасибо! (хотя, конечно, маленький доллар лучше) Простите за наглость: а образец заполнения ? ...)

Огромное спасибо! (хотя, конечно, маленький доллар лучше) Простите за наглость: а образец заполнения ? ...)

пысы: только поставьте галочку в п. 5.3 "- видів господарської діяльності"

Вкладення

Большое спасибо!)

Вы неисправимы:іржач: эк, Вас политика зацепила:)

не переживайте, к 9 все будут готовы для свершений....утренний морозный воздух бодрит:)
Я дыко извиняюсь и обещаю себя держаит в руках . Это ж ведь не политика?;)
Утренний морозный воздух обещают только со вторника- кто там сдаваться едет?
Кто очередь будет занимать?:)
Пардон, а зачем Вытяг, когда ходят слухи что его отменят с нового года?
И зачем в налоговую?

я думаю список желающих и нуждающихся будет велик в поход палату... но скорее всего через неделю пойду я

А я скорее всего на следующей пойду. Правда пока в какой из дней не знаю.

Кто до 18.12 идет в юрики падаю на хвост с пирожком. Просто рано по семейным причинам выдвинуться не могу.

я 11, но к физикам:))))

яблочный прокисший сок очен бы пригодился :)))))))

Назад
Зверху Знизу