Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

История уничтожения украинского языка

• Автор теми Автор теми General Dead
  • Дата створення Дата створення
Украина очень нуждается в Сталине, ориентированном на европейские и общечеловеческие ценности, демократе и плюралисте

ОК. А каким боком Сталин к общечеловеческим ценностям, демократии и плюрализму?

В следующий раз свои мессажи я буду сопровождать пометками (шут) - шутка, (ир) - ирония, (срк) - сарказм

Я вас не позиционирую как шутника, а из поста не особенно понятно, насколько иронично высказывание. ;)

Я не понимаю, у Вас к ******ам претензии, что ли?
Но тогда у Вас не может быть ни малейших претензий к советской власти, ибо она ко всем подошла честно и непредвзято: и Власова повесила, и Бандеру кердыкнула. Да и Гитлера в конечном счёте тоже. Так что всем сестрам по серьгам - сплошная справедливость и полное равноправие.
Правильно?
Не зовсім.
1. Бандеру не можна вважати колаборантом, бо він не був жодного дня громадянином СРСР та не співробітничав з німецькими ******ами. Було вбито, як організатора національно-визвольного руху в Україні.
2. Власов, радянський генерал, є колаборантом та зрадником СРСР, громадянство та військову присягу СССР зрадив. Відкрито співробітничав з німцями й організувув армію колаборціоністов. РОА, РОНА і так далі.
3. Гітлера не було вбито, він або сам покінчив із собою, або за останніми відомостями спокійно закінчив своє життя в Аргентині у доволі похилому віці.

Бредите? Срочно к врачу... :іржач:

По крайней мере против это ни разу нельзя вроде бы возразить:"Бандеру не можна вважати колаборантом, бо він не був жодного дня громадянином СРСР "

"Бандера был освобожден после вторжения германского вермахта в Польшу в сентябре 1939 года, в начале Второй мировой войны. По версии ОУН(б) вышел сам, по информации из других источников — освобождён немцами. По информации Льва Ребета и ранних публикаций различных версий ОУН, с тех пор Бандера не посещал территорию Украины.
Он пешком дошел до Львова, который уже заняла Красная Армия. Во Львове он конспиративно пробыл около двух недель " https://ru.wikipedia.org/wiki/Банде....B5.D0.BD.D0.B8.D0.B5_.281934.E2.80.941939.29

Бредите? Срочно к врачу... :іржач:
Цитата: У червні 1934 року був ув'язнений польською поліцією і перебував під слідством у в'язницях Львова, Кракова й Варшави до кінця 1935 року. З 18 листопада 1935 до 13 січня 1936 проходив Варшавський процес, на якому Бандера, разом з 11 іншими обвинуваченими, був суджений за приналежність до ОУН та за організацію вбивства міністра внутрішніх справ Польщі Броніслава Пєрацького. Бандеру засудили до смертної кари, яку замінено на довічне ув'язнення. Після того він сидів у в'язницях «Święty Krzyż» («Святий Хрест») коло Кельц, у Вронках коло Познаня і в Берестю над Бугом до вересня 1939 року. 13 вересня, коли положення польських військ на тому відтинку стало критичним, в'язнична адміністрація і сторожа поспішно евакуювалися, а в'язні вийшли на волю.

У першій половині січня 1940 року Бандера прибув до Італії. Був у Римі, де станицею ОУН керував проф. Є. Онацький. Там він зустрівся з своїм братом Олександром, який жив у Римі від 1933–1934, студіював там і зробив докторат з політично-економічних наук, одружився і працював у нашій місцевій станиці.
Трагічна доля рідних Степана Бандери

Храм у Кракові, де Бандера одружився

Церква Cвятого Норберта у Кракові, де Бандера одружився

З початком окупації України ******ськими військами один із загонів опору очолив молодший брат Степана — Богдан. Він загинув у 1942 чи 1943 році.

5 липня 1941 у Кракові Степан Бандера був заарештований. За ним до Берліна поїхала дружина Ярослава з тримісячною донькою Наталкою, щоб перебувати близько до чоловіка. Бандеру утримували спочатку у в'язниці, потім — у концтаборі Заксенгаузен, де він перебував до 1944 року. Братів Олександра (доктора політекономії) та Василя (випускника факультету філософії Львівського університету) у 1942 році вбили польські наглядачі-капо у концтаборі Аушвіц[16][17].

Андрія Михайловича Бандеру — батька Степана, було вбито радянською владою. Сестер Оксану та Марту-Марію у 1941 р. було заарештовано і заслано до Сибіру (Красноярський край). Керівництво СРСР десятиліттями не дозволяло їм повернутися до України — Марта-Марія Бандера померла на чужині у 1982 році, а літня Оксана Бандера повернулася на Батьківщину лише у 1989 році після майже 50 років життя у Сибіру. Вона померла 24 грудня 2008 року.

Ще одна сестра — Володимира — перебувала у радянських виправно-трудових таборах від 1946 до 1956 року.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну, а тепер питання для школяра? У який період С.Бандера міг отримати радянське громадянство?

От туда же про не сотрудничание с ******ами
""Одновременно с этим на территории Генерал-губернаторства с мая 1940 года шло активное обучение членов ОУН-Р военному и диверсионному делу. Бандера также посещает подобные курсы. При поддержке абвера проводились тактические учения с боевыми стрельбами. На территории УССР члены ОУН-Р собирали информацию о расположении воинских частей и складов РККА, а также подробную информацию о комсоставе РККА. Информация, полученная в августе 1940 года НКВД от перехваченного связного ОУН-Р из Кракова опять сорвала запланированное на осень восстание. Зимой 1940—1941 годов подготовка членов ОУН-Р на территории Генерал-губернаторства продолжалась в ещё большем объёме. Спецподготовку по диверсионной работе в абверовских лагерях Закопане, Крыныци, Команчи проходило несколько сотен бандеровцев.[19][20][21][22]
[править]1941—1944
Решением Провода Организации 30 июня 1941 провозглашено восстановление Украинского Государства во Львове. Однако Гитлер поручил своей полиции немедленно ликвидировать этот «заговор украинских самостийников», немцы арестовали Бандеру уже через несколько дней после акта провозглашения Украинского Государства — 5 июля 1941. Немецким узником был Степан Бандера до декабря 1944 Тогда освободили его и нескольких других ведущих членов ОУН из заключения, пробуя присоединить к своим сил ОУН-Б и УПА, как союзника против Москвы.
По информации ряда источников, в начале 1941 года C. Бандера проводит ряд встреч с руководством немецкой военной разведки, результатом которых становится начало формирования батальонов «Нахтигаль» (ряд источников среди названий этого подразделения упоминают "Украинский легион им. С. Бандеры) и «Роланд», весной 1941 года ОУН-Р получает от абвера 2,5 млн марок для ведения подрывной борьбы в СССР.[23].[24]
Как следует из воспоминаний Я. Стецько, Бандера при посредничестве Рихарда Ярого незадолго до войны тайно встречался с адмиралом Канарисом, руководителем абвера. В ходе встречи Бандера, по словам Стецько, «очень чётко и ясно представил украинские позиции, найдя определённое понимание… у адмирала, который обещал поддержку украинской политической концепции, полагая, что лишь при её осуществлении возможна победа немцев над Россией».[25] Сам Бандера указывал, что на встрече с Канарисом в основном обсуждались условия обучения украинских добровольческих подразделений при вермахте. Одновременно с этим ОУН-Р начинает формирование «походных групп» в задачи которых, помимо прочего входило организация власти ОУН-Р в городах «освобождённых от советской власти».""
Ну і де логіка? Зустрічався, дав згоду, а німці його взяли й усадили за грати, бо Бандера хотів мати свою українську владу на території, що була окупована німцями. І де тут докази того, що Бандера мав радянське громадянство?

Останнє редагування:
все очень даже логично, пока лизал сапоги ******ам и мочил учителей и директоров школ был классным пацаном для Гитлера, когда же начал настаивать на своей мечте - порулить государством, ему объяснили где его место...
я никогда не говорил про "громодянство"... я утверждаю что Бандера обычный ******онацист неудачник, в общем как и все ******ы и ******ы...
А Сталін тоді хто?;)

Об уничтожении русского языка

Необходимо принять новый закон о языке, который бы в полной мере учитывал языковое разнообразие Украины

Я так думаю, що ви так багато зробили в науці, що вправі вирішувати кому працювати в системі вищої освіти, а кому ні. Чи це вам так запудрили мозки "справжні" проффесори ?

"Я так думаю"... Индюк тоже думал...

Моя добра порада вам.

Нарываетесь на ответный совет совершить небольшое эротическое путешествие?

Не виставляйте тут себе на посміховисько. Недалекій та неосвіченій людині краще мовчати, щоб не виказувати свою ****!

Не надо выдавать своё больное желаемое за действительное. А то так и к психиатрам можно угодить.

За стилем мислення та виразами типу: "Гнать таких учёных из высших учебнызх заведений надо. Поганой метлой." ви мені дуже нагадуєте одного із відомих персонажей Булгакова за прізвищем Шаріков.

А Вам в школе не рассказывали, что "гнать поганой метлой" - это довольно распространённое выражение?

Колісниченко з Умані і рідна мова російська? Брехня, скоріше повірю, що в нього рідна мова єврейська, адже в Умані друга мова, після української, єврейська.

:іржач: Забавно!.. Евреи учили всегда русский, как самый прогрессивный, и большинство их именно русский считают родным. К Колисниченко это может вовсе и не относится...
Вам Умань покоя не дает?

D8GyviDZK_U[/QUOTE]

:іржач:
так все коммунисты говорят про правду!

все очень даже логично, пока лизал сапоги ******ам и мочил учителей и директоров школ был классным пацаном для Гитлера, когда же начал настаивать на своей мечте - порулить государством, ему объяснили где его место...
я никогда не говорил про "громодянство"... я утверждаю что Бандера обычный ******онацист неудачник, в общем как и все ******ы и ******ы...
Я с тобой не соглашусь!
А чем ******ы отличались от коммунистов?
Концлагеря были и там и там.
там SS гестапо, тут НКВД, МГБ которые вместе сотрудничали до войны.
но это уже другая тема:пиво:
А Українська мова уничтожалась и продолжает уничтожаться с приходом бандюков

Останнє редагування:
"Я так думаю"... Индюк тоже думал...

Нарываетесь на ответный совет совершить небольшое эротическое путешествие?

Не надо выдавать своё больное желаемое за действительное. А то так и к психиатрам можно угодить.

А Вам в школе не рассказывали, что "гнать поганой метлой" - это довольно распространённое выражение?
:D Дякую, Поліграфе Поліграфовичу! :D З вами усе зрозуміло! :D

:іржач:
так все коммунисты говорят

Я с тобой не соглашусь!
там SS гестапо, тут НКВД, МГБ
Справа в тому, що концтабори з"явилися вперше у Радянському Союзі. Комуністи їх придумали, а вже Гітлер запозичив у Сталіна оце нововведення. З рештою вами написаного згоден на 100%.

Справа в тому, що концтабори з"явилися вперше у Радянському Союзі. Комуністи їх придумали, а вже Гітлер запозичив у Сталіна оце нововведення. З рештою вами написаного згоден на 100%.

А Талергоф и Терезин тоже коммунисты Советском Союзе создали?

Перші концентраційні табори створено англійцями для африканських жінок і дітей під час Другої англо-бурської війни в Південній Африці в 1889.

там SS гестапо, тут НКВД, МГБ которые вместе сотрудничали до войны.

А если вникнуть?

Диктатура проллетариата, интернационализм против нацизма и рассовая дискриминация с набором конц-лагерей инакомыслящим...

Комуністам не повезло, не вони перші відкрили концтабори. Але вони першими використали концтабори для своїх громадян.

В Талергофе и Терезине содержались граждане Австрии.

В Умані всі Колісниченко розмовляють українською мовою і вважають її рідною. Тому дивно, що один Колісниченко із багатьох із Умані має рідною російську мову. Як це може бути? Поясни.
Дался вам тот Колисниченко... Как это может быть? Да легко! К примеру уехал чувак из Умани в трёхлетнем возрасте в Севастополь. А до трёхлетнего возраста толком говорить не научился.

Концлагери появились в период Англо-бурской войны 1901 г.
В Британской Империи.

Во время англо-бурской войны демократия потребовала массовых жертв мирного населения.
К весне 1901 года концентрационные лагеря уже покрывали всю территорию бурских республик — их можно было увидеть в Барбертоне, Хейделбурге, Йоганнесбурге, Клнрксдорпе, Мидделбурге, Почефстроме, Стандертоне, Ференигипге, Фолксрюсе, Мафекинге, Айрине и других местах.
В концентрационные лагеря англичане загнали более 200 тысяч человек, в основном женщин и детей, надеясь таким образом лишить партизан поддержки. Условия содержания в концлагерях ни в чем не повинных людей были ужасными — по самым скромным подсчетам, от голода и болезней в них погибло более 26 тысяч человек.

В Талергофе и Терезине содержались граждане Австрии.
Речь идет между ссср и ******ской германией!
У Радянській Росії перші концентраційні табори були створені за наказом Троцького наприкінці травня 1918 року, коли передбачалося роззброювання чехословацького корпуса. Ці перші табори створювалися на місці таборів, що звільнилися після обміну військовополоненими у 1-й світовій війні, і ув’язнення у них було покаранням більш м'яким у порівнянні з тюремним. Як правило, застосовували ув’язнення у концентраційний табір не за конкретну "провину" перед новою владою, а за тим же принципом, за яким в роки 1-й світової війни інтернували осіб, що не були військовополоненими, а просто колишніми громадянами ворожої держави, що мали родичів за лінією фронту й т.п., - тобто до осіб, потенційно небезпечних через свої родинні та інші зв'язки. У роки Громадянської війни нерідко застосовувалася така міра, як ув’язнення у концентраційний табір не на певний термін, а "до закінчення громадянської війни".

Речь идет между ссср и ******ской германией!

Речь идет о том, кто придумал концлагеря.
Справа в тому, що концтабори з"явилися вперше у Радянському Союзі. Комуністи їх придумали, а вже Гітлер запозичив у Сталіна оце нововведення.

Скорее всего ваши предки были главными ****отами СССР, вас теперь мучает чувство вины... :іржач:

p.s. с удовольствием буду сотрудничать с Лидером который зачистит Украину от разных геп, проФФесоров, кровосись и остальной ****и которая грабит и уничтожает мой народ... Боюсь вам этого не понять.
Думаю вы уже сегодня продуктивно сотрудничаете с нынешней властью и отрабатываете свои сребреники раскалывая мовой народ Украины.

Так закон *****ьный кто принял? Кто раскалывает, может то что у тебя в аватаре это блеф.

Украина очень нуждается в Сталине, ориентированном на европейские и общечеловеческие ценности, демократе и плюралисте

Курнул чего?

Назад
Зверху Знизу