• Автор теми Автор теми Жекамаш
  • Дата створення Дата створення
Але в директора може бути недостовірна інформація. Ну, сказала мама: переводжу туди-то, а сама зробила як схотіла.
цього не може бути, бо мати має принести документ з тієї школи, до якої дитина має перейти

цього не може бути, бо мати має принести документ з тієї школи, до якої дитина має перейти
Ні. Я свою дитину переводила в іншу школу, ніхто ніякого документу не вимагав, написала заяву так, для годиться, і все.
У крайньому випадку, документи можна взагалі не забирати, оригіналів там немає, починається новий навчальний рік, приходить дитина в школу - мама каже: вибачте, ми переїхали, документи втрачені. І все, хіба нова школа надішле якийсь запит у стару, і то лише у випадку, якщо дитина приходить посеред навчального року у один з випускних класів - 9 чи 11.

Какие у нас все добрые советчики. Незнакомым на слово сразу.. и помогать).. Не зная реальной ситуации, вдруг тут наоборот антисоветы нужно.
Уже пару лет один тоже искал жену в соцсетях.. А там сам муж оказался нехорошим человеком и наоборот жене помогать нужно было))

Какие у нас все добрые советчики. Незнакомым на слово сразу.. и помогать).. Не зная реальной ситуации, вдруг тут наоборот антисоветы нужно.
Уже пару лет один тоже искал жену в соцсетях.. А там сам муж оказался нехорошим человеком и наоборот жене помогать нужно было))

а я тоже думаю, что от нормального мужика баба не сбежит, да еще с двумя детьми.

Темная история.
Фізична особа підприємець Гавшина Ганна Віталіївна
61024, харківська обл., місто харків, київський район, вулиця пушкінська, будинок 3б, квартира 6

неужели человек предприниматель может исчезнуть в никуда?
ребенок ходит в школу, неужели нельзя узнать куда его перевели? врядли директор имеет права скрывать такую информацию. запрос через суд решит проблему.

Гавшина Ганна Олександрівна

кагбэ 80% мужиков не нормальные
Так і є.
Ото воно ходить по хаті, нудить світом, вчорашнього дня шукаючи, поки жінка на троьх роботах гарує. А потім ще гавка, як собака з буди: де ти лазиш, я вже їсти хочу!
А до дітей так і взагалі ніяк - ото хіба після розлучення колишній дошкулити хоче, то починає вимагати "участі у вихованні", хоча кого воно може виховувати, коли само больне на всю голову, і його мама така сама.

ну а какие же) статистика врать не будет :D

я вот думаю, что заставить мужика подать на развод не легко, а заставить это сделать через полгода после рождения второго ребенка совсем трудно
общим много чего недосказано

Так і є.
Ото воно ходить по хаті, нудить світом, вчорашнього дня шукаючи, поки жінка на троьх роботах гарує. А потім ще гавка, як собака з буди: де ти лазиш, я вже їсти хочу!
А до дітей так і взагалі ніяк - ото хіба після розлучення колишній дошкулити хоче, то починає вимагати "участі у вихованні", хоча кого воно може виховувати, коли само больне на всю голову, і його мама така сама.

у львов, доречи, охотятся львицы, а лев просто ест что словили львицы и гоняет других претендентов
львята тоже сами по себе учатся, пока не вырастут и папа лев не выгонит их искать свой гарем и кухню:D

у львов, доречи, охотятся львицы, а лев просто ест что словили львицы и гоняет других претендентов
Коте - святе, але громадянам до котиків - як куцому до зайця, так що гайда на роботу, нічого рівнятися до священних коте, не по Савці шапка.

Ні. Я свою дитину переводила в іншу школу, ніхто ніякого документу не вимагав, написала заяву так, для годиться, і все.
У крайньому випадку, документи можна взагалі не забирати, оригіналів там немає, починається новий навчальний рік, приходить дитина в школу - мама каже: вибачте, ми переїхали, документи втрачені. І все, хіба нова школа надішле якийсь запит у стару, і то лише у випадку, якщо дитина приходить посеред навчального року у один з випускних класів - 9 чи 11.

З цього року ситуація змінилася

З цього року ситуація змінилася
Ну, принесе вона довідку - але в ту школу не піде, ніхто її не зобов'язує. Вона просто може написати заяву: у зв'язку з переїздом в інше місто, і школу може в цьому випадку не сказувати - не визнчились іще, і нічо.

Ну, принесе вона довідку - але в ту школу не піде, ніхто її не зобов'язує. Вона просто може написати заяву: у зв'язку з переїздом в інше місто, і школу може в цьому випадку не сказувати - не визнчились іще, і нічо.

Таке можливо.

Садик нашел где была последний раз зарегистрирована дочь.но 8 числа снята с регистрации из сада.старший со школы тоже снят с регистрации.но директор не говорит куда перевели старшего в какую школу.ссылается на то что я не знаю кто вы.свидетельство о рождении сына у матери.а по паспорту они и слышать не хотят.все через службу по детям.а в службе ответ один разбирайтесь сами

То есть, вы сына в школу водили, но работники школы не знают кто вы? И дочь вы в садик водили но забыли в какой и пришлось его искать?

Возможно, так раньше и было. А сейчас перевод только по справке из новой школы о том, что принимают.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу