Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Инспекция по Парковкам в городе!

• Автор теми Автор теми Prov
  • Дата створення Дата створення
вы уже умеете перекрашиваться
я давно став жовто-блакитним, а був піонером. Перестав носити червону ганчірку як деякі однокласники і начепив значок з жовто-синім прапором. Львів, 88 рік минулого сторічя :) Ото були часи... А ми тут про парковку сперечаємось :))))

може я трохи не так виразився і ви мене трохи не зрозуміли :)
Я за штрафи і за створення парковок за можливістю :))))

так. Похоже я и впрямь вообще не так понял.
Я сижу распинаюсь - думаю нихерасе человек мне прямо пишет -"нарушал, нарушаю и буду нарушать" еще и доказывает что только это правильно.

В таком случае - приношу свои извинения.

В принципе весь гон который я тут сгенерировал основывается на идее что вам плевать на правила( я правда так и не понял откуда идея, даже перечитав всю переписку)

Все ок ;) Може ви мої вимоги про парковки пов’язали з тим, що "паркуюсь як хочу" :)
Дивися стоп-хам. Не повністю схвалюю, але дивує - парковка в 50 метрах, але все одно треба стати на зупинці, під знак тощо...

Зараз є можливість отримувати задоволення, штрафуючи паркунів, ще і отримувати за це 9 000 грн - бачив вакансії
:)))

Нема нічого кращого за примирення.:):пиво:

Все ок ;) Може ви мої вимоги про парковки пов’язали з тим, що "паркуюсь як хочу" :)
Дивися стоп-хам. Не повністю схвалюю, але дивує - парковка в 50 метрах, але все одно треба стати на зупинці, під знак тощо...

Зараз є можливість отримувати задоволення, штрафуючи паркунів, ще і отримувати за це 9 000 грн - бачив вакансії
:)))

а стоимость парковки не удивляет ? сделали б абонементы. гривен 100 за месяц безлимитные. и все. но у нас в городе нет существенного дисконта на постоянные - *** и так заплатит.

Инспекторы за работой

а стоимость парковки не удивляет ?
дивує. згідно документам, 2 грн/год дя обладнаних і 5 грн/год - відведених.
Чому відразу від балди гобліни просять 20 або 30 грн, навіть не цікавляться, скільки я годин хочу тут стояти?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Як на мене, якщо рідко паркуєшся десь в місті, 2/5 грн це не питання. Але такі ціни бачив kbit на Лоску :) Навть на вокзалы 10 грн/год, зо в двычы быльше норми. Чи та парковка під іншими законами?
Питання в системи оплати відсутносту фіскально го чеку...

Инспекторы за работой
головне пам'ятати, що

1. Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах,-

карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Вот вы мне объясниете, єти как инспекторы будут проверять оплаченность платной парковки. Ну с смс все понятно- по базе пробил и все ок. А как быть с зелеными человечками? Как проверить оплатил ли чел парковку или нет. Куда класть чек об оплате, если таки *** дал денег зеленому человечку? И как инспектор проверит оплату если таки оплатил и чек положил в карман. Чем-нибудь регламентировано, где его нужно оставлять?

А как быть с зелеными человечками?
вони поза законом, як я розумію. В законі сказано про оплату через термінал бо смс. Про гоблінів мова не йшла.. І якщо парковка не обладнана відповідно закону, теж не треба сплачувати...

вони поза законом, як я розумію. В законі сказано про оплату через термінал бо смс. Про гоблінів мова не йшла.. І якщо парковка не обладнана відповідно закону, теж не треба сплачувати...

Эта да, налом низзя. Но вот как это будет на практике:confused:

Эта да, налом низзя. Но вот как это будет на практике:confused:

я думаю на практике они вообще не будут проверять машины стоящие на оборудованных парковках, а будут гонять стихийных паркунов

я думаю на практике они вообще не будут проверять машины стоящие на оборудованных парковках, а будут гонять стихийных паркунов
Теж так вважаю.Із стихіними роботи буде вдосталь.А на парковці?Ну стоять,правил не порушують.:незнаю:

.Із стихіними роботи буде вдосталь.
роботу треба починати з перевірки майданчиків та штрафування за відсутність паркоматів (це теж обов’язок інспекторів). Але а "кращому" місті буде все інакше :(
По факту так - майданчиків наробили - як наробили - частину дороги, побудованої за наші кошти, відвели під парковку і беруть з нас знову гроші. але ставити паркомати не хочуть - є навіть якийсь лист від паркувальників - ой, паркомат дуже дорого коштує ми стільки не заробляємо...

сделали б абонементы. гривен 100 за месяц безлимитные.
В Київі є. Поділили місто на 3 зони. самий дорогий абонемент 600, самій дешевий 314. Приблизні цифри по пам’яті, можете погугліть. Там вже більш це цивільно. Але про 100 грн мова не йде :)

роботу треба починати з перевірки майданчиків та штрафування за відсутність паркоматів (це теж обов’язок інспекторів).
temych,їх там і так дві каліки.Нехай хоч центр почистять спочатку.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу