Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Так і Ви - не жартуйте з цим. У будь якому разі, Вам потрібно йти до свого війскомату. 4 місяці не були?? Вибачте, Вас не оголосили в розшук? Навіть якщо Вас не візьмуть до армії, Вам зроблять у війсковому квитку, як мені, відмітку, що Ви вже були у війскоматі. Завжди це носіть із собою. Якщо Вас ще раз зупинять війскові, щоб виписати повістку, покажете їм Ваш військовий квиток, з відміткою, що Ви вже були, і все) Більше повістку не будете отримувати. Головне бути у своєму військоматі. 4 місяці не були - це Ви дарма зробили. Треба було одразу йти. А тепер, Вас і справді можуть притягнути як мінімум, до адміністративної відповідальності. Штраф. Ніколи більше, так не робіть.

Что примечательно печально - в теме все три юзера с прапором на аватаре с "проблемкой". :(
Как в том анекдоте, совсем.

Вам зроблять у війсковому квитку, як мені, відмітку, що Ви вже були у війскоматі. Завжди це носіть із собо раз зупинять війскові, щоб виписати повістку, покажете їм Ваш військовий квиток, з відміткою, що Ви вже були, і все)
Это точно, что в квиток такое ставят?

Это точно, что в квиток такое ставят?
Так. Спочатку, у повістку. Ну, якщо треба ще прийти для чогось у війскомат. Тоді відмітку ставлять у повістку. Ну, теж для патруля. Щоб показати, якщо підійдуть. Але коли у людини з війскоматом - покінчено, наприклад - не взяли в армію, тоді відмітку що людина була там роблять прямо у квиток. І тоді, наприклад якщо знов десь підходять військові, людина просто показує їм свій військовий квиток, з відміткою, щоб знову не отримати повістку. Ось я вже був, будь ласка.

Ничего не ставят.Просто при проверке называете свои данные и "повесточники" пробивают вас по своей базе.А там все что надо уже написано.
ставят карандашиком. Эта отметочка нужна не только повесточникам, а, например, при устройстве на работу официальном

Ничего не ставят.Просто при проверке называете свои данные и "повесточники" пробивают вас по своей базе.А там все что надо уже написано.
Не правда, у Вас застарілі уявлення. Може, то раніше так робили, а зараз - ні. Якщо не буде відмітки, чи взагалі документів, знову буде повістка. Я проходив особисто через це, у грудні. Вони не «пробивають», їм потрібні документи, є відмітка - добре, нема - повістка.

Доречі, с приводу якщо не прийти. Там автор теми просто питав, хочу ще дещо сказати. При мені, у війскомат прийшов чоловік, який запізнився буквально на кілька днів. І його поліція оголосила у розшук. А автор теми, каже що, не був 4 місяці!! Він вже мабуть давно у розшуку. Перша перевірка документів, і все. Йому повідомлять, що його розшукують. Мабуть, деякі люди, будують свої уявлення про війскомат, на застарілих спогадах. Ті, хто останнього разу там був, як мінімум - років 5 тому. Або взагалі більше. І помилково вважають, що і зараз так. Ні, зараз не так. Підіть, і самі переконайтесь, як зараз все відбувається. Яка зараз медкомісія, як взагалі відбір проходить. Дізнайтеся, що беруть не всіх хто хоче. Бо, «хоче» та «підходить» - це різні речі. Багато ще чого дізнайтеся. Всі хто останні роки не був у війскоматі - я хочу сказати, ви багато в чому помиляєтеся. Бо я був там у грудні. Місяць тому. І те що багато хто пише про війскомати - зовсім не так, як є насправді.

Автор теми: моя Вам порада, негайно їдьте до свого війскомату, бо Ви скоріше за все, у розшуку вже. Війскомати доречі, працюють зараз щодня. Навіть у неділю. Тільки 13:00 - 14:00 - перерва на обід. А так, з 9 ранку, і якщо я не помиляюся до 17:00. Вирушайте, бо все одно прийдеться.

ставят карандашиком. Эта отметочка нужна не только повесточникам, а, например, при устройстве на работу официальном
Ну, не тільки карандашиком, а й ручкою)) Та Ви праві👏 Саме так.

Не правда, у Вас застарілі уявлення. Може, то раніше так робили, а зараз - ні. Якщо не буде відмітки, чи взагалі документів, знову буде повістка. Я проходив особисто через це, у грудні. Вони не «пробивають», їм потрібні документи, є відмітка - добре, нема - повістка.
Правда.Я був у воєнкоматі для звірки даних в кінці листопада.
В грудні зупинили "повісточники".Пробили по базі даних,сказали все добре.

Доречі, с приводу якщо не прийти. Там автор теми просто питав, хочу ще дещо сказати. При мені, у війскомат прийшов чоловік, який запізнився буквально на кілька днів. І його поліція оголосила у розшук. А автор теми, каже що, не був 4 місяці!! Він вже мабуть давно у розшуку. Перша перевірка документів, і все. Йому повідомлять, що його розшукують. Мабуть, деякі люди, будують свої уявлення про війскомат, на застарілих спогадах. Ті, хто останнього разу там був, як мінімум - років 5 тому. Або взагалі більше. І помилково вважають, що і зараз так. Ні, зараз не так. Підіть, і самі переконайтесь, як зараз все відбувається. Яка зараз медкомісія, як взагалі відбір проходить. Дізнайтеся, що беруть не всіх хто хоче. Бо, «хоче» та «підходить» - це різні речі. Багато ще чого дізнайтеся. Всі хто останні роки не був у війскоматі - я хочу сказати, ви багато в чому помиляєтеся. Бо я був там у грудні. Місяць тому. І те що багато хто пише про війскомати - зовсім не так, як є насправді.

Автор теми: моя Вам порада, негайно їдьте до свого війскомату, бо Ви скоріше за все, у розшуку вже. Війскомати доречі, працюють зараз щодня. Навіть у неділю. Тільки 13:00 - 14:00 - перерва на обід. А так, з 9 ранку, і якщо я не помиляюся до 17:00. Вирушайте, бо все одно прийдеться.
З якого бодуна його б у розшук подавали? Йому що, повістку на відправку вручили?
Той папірець, це те ж саме, що він отримав першого разу на вулиці, та якщо б його викинув та нікуди не пішов, йому б максимум 850 грн. штрафу загрожувало, чи скільки там.
А він пішов, та навіть комісію пройшов, так що мабудь з ньго і штраф знехтують брати.

Правда.Я був у воєнкоматі для звірки даних в кінці листопада.
В грудні зупинили "повісточники".Пробили по базі даних,сказали все добре.
Коли мене зупинили війскові, у грудні, в метро, у них не було ніякої бази. Може, у тих вона і була, але у тих що підходили до мене - ні. Я ще питав у них про базу, про планшети. Вони сказали, що планшети то у поліції, а вони військові. І таких планшетів з базою, як у поліції у них нема. Схоже, у мене, та у Вас - були трішки різні сценарії. Та я Вам кажу - у них бази даних не було!!! Просто папка з паперами, і повістки. Їх там було, тих військових - чоловік 6-7. Зупиняли майже всіх чоловіків. У мене - було так. Інакше, ніж у Вас. Та все одно, деякі люди, мабуть останній раз у війскоматі були ще років 20 тому. Хай зараз сходять, і особисто перевірять. Доречі, зараз стало багато чого краще там. Ніж коли я був у 2000-х роках.

З якого бодуна його б у розшук подавали? Йому що, повістку на відправку вручили?
Той папірець, це те ж саме, що він отримав першого разу на вулиці, та якщо б його викинув та нікуди не пішов, йому б максимум 850 грн. штрафу загрожувало, чи скільки там.
А він пішов, та навіть комісію пройшов, так що мабудь з ньго і штраф знехтують брати.
Він повинен стати на облік, та не зробив цього протягом 4 місяців. Що таке повістка на відправку - я знаю. Мені теж її вручали. Багато там ще чого було. Та тут, про інше. Йому віддали результати медкомісії, і забов'язали стати на облік, чого він не зробив, я так розумію, без поважних причин. Кажу Вам, я багато особисто надивився у війскоматі, як привозили тих, хто був у розшуку. За не явку. Те що перший раз прийшов, та навіть пройшов медкомісію - добре. Та обов'язково треба стати на облік. Я маю на увазі, йому. Тому що, буває що навпаки, знімають з обліку. Йому треба приїхати до Київського РЦТК, (війскомат), та стати там на військовий облік. Тільки це треба було зробити, раніше, коли йому сказали. А він 4 місяці тягнув. Тому, можуть оголосити у розшук. Але, штраф гадаю таки буде. Треба приходити коли кажуть, це не ігри. Серйозно треба ставитися до таких речей.

Ні. Якби при Вас таке було, Ви б так не казали. Вважайте як хочете. У людині в повістці було написано, якого саме числа прибути, а чоловік прийшов на кілька днів ****ніше. Я просто був свідком тієї ситуації. Йому пояснили, треба було явитися на ту дату, а Ви запізнилися, звісно Вас поліція оголосила у розшук. Те що для Вас - «чушь», мало справді місце бути. Дивно люди себе поводять, їм кажешь як все було - а вони такого не може бути, намагаються ще щось довести. Зараз через війну, і реформу війскоматів, багато чого змінилося. Доводьте про «чушь», краще співробітникам війскоматів, розповідайте їм, що можуть вони робити, а що ні. Якщо Ви давно там не були, то раджу сходити. Щоб особисто переконатися. І порівняйте - що про це деякі пишуть на форумі, і - як все відбувається насправді. Запитайте у них, чи у поліції, в якому випадку, людину можуть оголосити у розшук. Ви вважаєте, що за запізнення на кілька днів в розшук не могли оголосити - чудово, спитайте там про це. Тільки не дивуйтеся, будь ласка, коли реальність, буде відрізнятися від форуму.

Я завжди кажу - хто вважає, що там щось відбувається так як він вважає, то нехай поїде до війскомату. Це на форумі, є різні коментарі, а там, відповідь буде одна. Тут легко сперечатися, спробуйте те саме у війскоматі зробити. Так само сміливо, як тут. Я вже сказав, що буває, і як там все насправді відбувається. Бо знаю це не з форуму, а зі свіжих подій, місячної давнини. На початку грудня. Поділився просто власним досвідом. Вважаєте інакше - то зробіть, і розповісте про Ваш досвід. А якщо не хочеться, чи боїтеся, що замість форуму у армії опинитеся, то нічого казати «чушь», на те, чого навіть не можете стверджувати. Не вірите - Районний Теріторіальний Центр Комплектування та Соціальної Підтримки, до Ваших послуг. Щодня. І там спробуйте їм довести, що це все «чушь». А заодно, прихватіть із собою, всіх, хто тут намагається щось довести людині, яка місяць тому була у війскоматі, і навіть у війсковій частині вже. Разом вам мабуть буде веселіше. Хай вони там теж запитають. І переконаються. Заодно, їх можна буде, на облік поставити, на медкомісю відправити... А то вони схоже давно там не були.

Останнє редагування:
теперь только вопрос в какой ему идти тцк когда ему на улице выпишут повестку в следующий раз
А ось, на цей випадок і робиться відмітка. Щоб по 10 разів не виписували повістки. В Індустріальному війскоматі, куди його спочатку напривили, йому повинні були, зробити відмітку, в даному випадку, що людина була в Індустріальному, і направлена до Київського. Тому, йому повістку знову ніхто не випише. Бо він покаже відмітку. Звісно, якщо відмітка є. У мене було таке, що я був у Шевченківському, і направлений до Слобідського. Всім відмітки роблять, чому у нього її не повинно бути? Всі, хто за останній час був у війскоматі, саме за останній час, а не 30 років тому, знають про це.
в тот что в новой повестке или в свой киевский
Нової повістки бути не повинно. Чому - я вже казав. Звісно у свій, Київський.

А ось, на цей випадок і робиться відмітка. Щоб по 10 разів не виписували повістки. В Індустріальному війскоматі, куди його спочатку напривили, йому повинні були, зробити відмітку, в даному випадку, що людина була в Індустріальному, і направлена до Київського. Тому, йому повістку знову ніхто не випише. Бо він покаже відмітку. Звісно, якщо відмітка є.
А если человек не дойдет до Киевского? И не пройдет процедуру до конца?
С учетом наших обстоятельств можно весь военник такими отметками о посещениях заполнить, и места для окончательного вердикта там уже не останется.

Звісно, якщо відмітка є. У мене було таке, що я був у Шевченківському, і направлений до Слобідського. Всім відмітки роблять, чому у нього її не повинно бути? Всі, хто за останній час був у війскоматі, саме за останній час, а не 30 років тому, знають про це.
А на какой странице военного билета ставят отметки о посещениях военкоматов по повестке?

ХЗ куда отметка в военник ставится, у меня его вообще забрали. На руках только старая повестка с кучей новых дат для явки. Интересно, сколько они могут продлевать старую повестку

ХЗ куда отметка в военник ставится, у меня его вообще забрали. На руках только старая повестка с кучей новых дат для явки. Интересно, сколько они могут продлевать старую повестку
Пока место будет. Я знаю человека, который в разных местах уже был, но без толку.
По независящим от него причинам.

Назад
Зверху Знизу