Ні. Якби при Вас таке було, Ви б так не казали. Вважайте як хочете. У людині в повістці було написано, якого саме числа прибути, а чоловік прийшов на кілька днів ****ніше. Я просто був свідком тієї ситуації. Йому пояснили, треба було явитися на ту дату, а Ви запізнилися, звісно Вас поліція оголосила у розшук. Те що для Вас - «чушь», мало справді місце бути. Дивно люди себе поводять, їм кажешь як все було - а вони такого не може бути, намагаються ще щось довести. Зараз через війну, і реформу війскоматів, багато чого змінилося. Доводьте про «чушь», краще співробітникам війскоматів, розповідайте їм, що можуть вони робити, а що ні. Якщо Ви давно там не були, то раджу сходити. Щоб особисто переконатися. І порівняйте - що про це деякі пишуть на форумі, і - як все відбувається насправді. Запитайте у них, чи у поліції, в якому випадку, людину можуть оголосити у розшук. Ви вважаєте, що за запізнення на кілька днів в розшук не могли оголосити - чудово, спитайте там про це. Тільки не дивуйтеся, будь ласка, коли реальність, буде відрізнятися від форуму.
Я завжди кажу - хто вважає, що там щось відбувається так як він вважає, то нехай поїде до війскомату. Це на форумі, є різні коментарі, а там, відповідь буде одна. Тут легко сперечатися, спробуйте те саме у війскоматі зробити. Так само сміливо, як тут. Я вже сказав, що буває, і як там все насправді відбувається. Бо знаю це не з форуму, а зі свіжих подій, місячної давнини. На початку грудня. Поділився просто власним досвідом. Вважаєте інакше - то зробіть, і розповісте про Ваш досвід. А якщо не хочеться, чи боїтеся, що замість форуму у армії опинитеся, то нічого казати «чушь», на те, чого навіть не можете стверджувати. Не вірите - Районний Теріторіальний Центр Комплектування та Соціальної Підтримки, до Ваших послуг. Щодня. І там спробуйте їм довести, що це все «чушь». А заодно, прихватіть із собою, всіх, хто тут намагається щось довести людині, яка місяць тому була у війскоматі, і навіть у війсковій частині вже. Разом вам мабуть буде веселіше. Хай вони там теж запитають. І переконаються. Заодно, їх можна буде, на облік поставити, на медкомісю відправити... А то вони схоже давно там не були.