Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Там все значно єорсткіше. У Квебеку в англомовну школу ти не підеш. Тільки якщо хтось з батьків в таку школу ходив. Вся ділова документація, дорожні знаки, сфера побуту - французською. А в решті Канади - примусове вивчення французської. І всі урядовці змушені всі свої промови повторювати ДВОМА мовами. Скацаплі ж цього не знають. Вони почули звук дзвонів, а що, як і де...Ага, в Канаде, кста, ситуация похожа на нашу, сильней распространен английский, поэтому его законодательно гнобят. В английских школах все должны учить французский, и так далее.
Як що й незаміжня, то ваще - богиня!

Що змiнив цей закон, хтось може пояснити на прикладах?
Таки вважаєш себе білим господарем серед тубільців?Я двумовный с 4 рокив, таким и останусь. Своих диточок прошу бильш на мове размовляты, тому що вона мени подобаеться, но сам буду на русском языке продолжать говорить, потому что лень гарно мову вчить, а не гарно вроде как и некрасиво выходит
Для нас это проблема, мы в Харькове украинскую речь постоянно слышим по телевизору, но погрузится в среду не можем. Впрочем, ситуация медленно, но выправляется. Плюс, используемый в Х-ве диалект русского тоже с каждым годом отдаляется от московского наречия.
Який є. Все решта - наслідки геноциду українців.В харьковской области НЕТ никакого украинского языка в принципе, там дикий суржик.
Никто в Европе на укранском не разговаривает.Только на русском
То ви в віртуальному світі живете. Що асимільовано? Понаєхи вже асимілювали з місцевими? Вже вивчили мову і нею активно користуються? Чи досі проявляють своє когутство і вважають себе білою расою серед тубільців?в пределах регионов все давно ассимилировано. Или ты живешь в виртуальном харькове?
Да начхати мені на Пороха. Я за нього не голосував ні в 2014 ні на непрому турі 2019. Програв він з інших причин. В тому числі якраз через затягування приймання закону про мови.Ну что, вы или упрямы в своих заблуждениях, либо хитро замаскированный провокатор. Порошенко уже пал жертвой хитрожопых советников, теперь видно пришла очередь рыгам большинство в ВР набрать. Томас и закон про мову, даст им очень много голосов лохтората

Катон,а где твоя "шикарная библиотека на украинском языке"?Я двумовный с 4 рокив, таким и останусь. Своих диточок прошу бильш на мове размовляты, тому що вона мени подобаеться, но сам буду на русском языке продолжать говорить, потому что лень гарно мову вчить, а не гарно вроде как и некрасиво выходит
Таки вважаєш себе білим господарем серед тубільців?
Аканье там было 20 лет назад при совке. Сейчас больше шипение и сыктым.Вы в Москве хоть были? Там вообще сплошное Аканье"
Тобто при нав'язуванні українцям *****ської і появі через це суржика вам це не претило. А от якщо навпаки - то це ганьба?А представляете что будет з мовою, когда на нее начнут пытаться переходить русскоязычные чинуши, полицаи и т.д. ? ****ец, это же будет просто знущання з соловьинои
Катон,а где твоя "шикарная библиотека на украинском языке"?
Давай, давай. Тобто все, аби нагадити українцям? вірно? Аби виказати свою зневагу... своє когутство.Ладно, тогда начну вспоминать инглиш, абы укромовным угодить
Аканье там было 20 лет назад при совке. Сейчас больше шипение и сыктым.
Так, ви змушені. Бо міфічні 2% (а чому вже не написали наприклад 0,02% і взагалі звідки ця цифра?) - це наслідки відсутності мовного закону.да сделать то можно - правда с точки зрения интернет раскрутки сайта, многоязычный сайт сложнее продвигать, плюс поддерживать актуальным контент на 2 языках. Вы спросите, например, так может вообще перейти на укр.? Ага, только я занимаюсь контекстной рекламой и скажу вам, что соотношение рос/укр-зычных запросов по моей тематике в интернете - примерно 98/2 %. Вряд ли Парубий или кто там понимают такие нюансы. Т.е. владелец бизнеса должен вкладывать немалые деньги ради, условно говоря, 2% прибавки трафика. Одна надежда, что таки "ишак или падишах".
И отменят *****) Вон Зеля положил хруй на Шоколадного наплевав на регламент проведения дебатов и загнав его ссать в банку на стадион.

Давай, давай. Тобто все, аби нагадити українцям? вірно? Аби виказати свою зневагу... своє когутство.
Звідки ви, Катоне? З Курщини? Там багато таких когутів.
Якраз Європа тут на нашому боці. Бо в Європах мови понаєхів не мають ЖОДНИХ прав.