Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Я русофоб...

• Автор теми Автор теми mikele
  • Дата створення Дата створення
я был в прошлом годе
поездил по росии
почти 4 недели не слазил с поездов, впечатлений море

вот часть того что я описал
Тебе уже сороковник стукнул-а как юнец по клозетам тыняешься.:баран:

... Видать у России и впрямь сильная политика, если немецкий бюргер у себя в дойчланде усрался и обратился к ХФ за поддержкой ...

офигенная политика - вот только защищать её некому , если даже ВПК росии закупает автоматы за рубежом

Тебе уже сороковник стукнул-а как юнец по клозетам тыняешься.:баран:

а ты писаешь к кулёчек через катетер?

Я не описываю в постах свои процессы отправления надобностей-и не смотрю на страну через дырку клозета.
ты срёшь в подъездах?
во всяком случае невежество росиян к такой естественной потребности - просто ошеломляет
надо просто понять - что клозет типа выгребная яма на три очка - это варварство

неее, нинада... занафига нам знать где еще ты пИсал... :D живи с этим сам... это же, исключительно, твои проблемы...

не-а с этим живёте вы , и в этом вы тоже живёте - причём по самые ....
я это просто описал
вот когда научитесь менять бельё ежедневно даже зимой и задницу подтирать не газетой - тогда и поговорим

не-а с этим живёте вы , и в этом вы тоже живёте - причём по самые ....
я это просто описал
вот когда научитесь менять бельё ежедневно даже зимой и задницу подтирать не газетой - тогда и поговорим
Да-да и когда в Израиле мужики отучатся чесать яйки прямо на улице и научаться надевать носки под сандалии.

Ну я трохи русофоб. А що тут поганого, не розумію ? Якщо багато людей, наприклад, гомофоби, або антисеміти, і ніби це нормально. Так Росію, на відміну від тих випадків, дійсно є за що не любити. Країна господ-рабів, хвора на азіятсько-православне месіанство, сімдесят років висіла над світом як ядерна червона чума. І справа тут не у її очільниках, а в народних російських рисах. Тим більше для українця взагалі бути русофобом нормально, коли куди не ткнеш набігають представники російського народу доказувати тобі з пеною у рта, що голодомор - то не геноцид, а Степан Бандера дуже поганий чоловік.
Тож, я русофоб, і пишаюсь цим. :)

Ну я трохи русофоб. А що тут поганого, не розумію ?
А я трохы украинофоб,точнее укроинодолбоёбофоб и читая цитату внизу не понимаю,что в этом плохого.а наоборот считаю.что правильно я не люблю таких украинских долбоёбов которые пишут подобное:
Якщо багато людей, наприклад, гомофоби, або антисеміти, і ніби це нормально. Так Росію, на відміну від тих випадків, дійсно є за що не любити. Країна господ-рабів, хвора на азіятсько-православне месіанство, сімдесят років висіла над світом як ядерна червона чума. І справа тут не у її очільниках, а в народних російських рисах. Тим більше для українця взагалі бути русофобом нормально, коли куди не ткнеш набігають представники російського народу доказувати тобі з пеною у рта, що голодомор - то не геноцид, а Степан Бандера дуже поганий чоловік.
Тож, я русофоб, і пишаюсь цим. :)

І чого в ірландців є фобія до англійців, в італійців - до австріяк, в українців - до "русскіх"? Хоча відносно останніх, то відносно фобії до них простіше знайти народи, в яких немає фобії до цієї конгломератної нації.

Бредовые мысли пациентов психиатрической клиники главврача больницы не интересуют (цэ почти) :)
А мене з деяких пір не цікавить думка яничарів.
Мабуть, я створю про них (вас) окрему тему, ніхто не має нічого проти ?

клон-клоун ромстепа?:confused:
марш в свое село!
А йому варто пакувати валізи та дути в свою дєрєвню, на родіну бродячих по світу предків.

только там еще пальцами **** вытирают, а потом апстенку...
І звідки цей корінний "в N-ном поколении жлоб" знає так добре цю технологію?

о вылез галицкий жлоб из очка...:yahoo:
Неук, в нашому Галичі (не угро-фінському) жлобів немає, а є тільки рагулі.
Так звідки все таки знаєш таку технологію підтирання сраки? Довго тренувався?

Назад
Зверху Знизу