Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты недалее как вчера очень сильно ругался на таких.Метров 500-800 по городу без света вообще...

Ты недалее как вчера очень сильно ругался на таких.![]()
Склероз епта, ну и оптитронка - лукавая
Я таким всида былм блым дальним в глазки
Ток им не помогает
Если мне мигают со встречк первым делом на свет сатрю
А сиводня никто... Видимо стало нормой, как пропускание повертунов не с того ряда 
І не просто там сварився-лаявся, а вже збирався гуму псувати їм... неадекват, і справку у психіатра загрозами вибив...Сподіваюсь, що хоча б не виявиться моїм сусідом...
Тобто мені треба остерігатися мінусової температури (саме тоді в мене права фара не працює), щоб не потрапити "під роздачу" від цього неприщепленого від сказу ?!? Хтось може підказати його ореал існування ?Краще буде, мабуть, мені першому його виключити, щоб не жити під таким пресінгом....
Хстати скоро -5 - готовь корчика 
Извиняюсь перед водителем синего кадди на ленинградской, ну мне очень нада было тот грузовик объехать, я на работу опаздывала. Впредь буду как обычно ездить по Муранова-Социалистической, ну ее нафик эту лениградскую.

мне там чето не везет, выполняю такое, шо аж стыдно иногдаСегодня Ленинградская заколдованная
Но ваще там норм

шо там с тазом надумал?

и дальше продолжить спать, ага.Треба було фак показати фафакальщику .