Сьодні була здійснена героїчна (і вдала!) спроба повернути до життя робочу конячку. Для чого був придбаний отакий гаджет:
Тверезо розсудивши, шо ми, троє мущщін в самому розквіті сил, доволі легко зможемо інсталювати цей хард, взялися за роботу.
Початкові умови праці були не дуже радісні: чисте поле (територія стоянки), мінус 4-5 і вітер. Тому було прийнято геніальне рішення обвалувати потерпілого снігом, створивши обабіч такий собі бруствер. Цей вігвам ми потім гордо назвали капоніром)
Заодно і розчистили ніфігассє яку ділянку.
Працювали по черзі - дуже мерзли пальці рук. У мене вони ще й були колись обморожені, то взагалі пдц...ш
Потім відбувалися різні нецікаві події, на мене ледь не впала коробка, а приятелю перепало по пальцях карданом, але то таке, дрібниці...
Грілися ми спочатку чаєм та кавою, потім кавою з коньяком (пішла в расход моя пляшка
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
) потім кава закінчилася, а коньяк - ні. Потім і він закінчився, і ми заслали в магаз директора шлагбаума. Він притягнув пляшку АйПетрі. Щож, скажу я вам, в ціновій категорії до 100грн теж є життя...
Підсумок: все зібрали докупи, зайвих запчастин не лишилося, запустили, прогріли, перша-задня вмикаються і рушає плавнееесенько.
Заглушили, позакривали машини, і на таксо по домах.
Фух.
зі
а, іще виштовхали по дорозі 3 машини, ага.